Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • ruhanna
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő egy túlméretezett csizmában vetette bele magát a New York-i éjszakába A$AP Rocky társaságában, de sokan nem értik, hogy mégis hogyan képes ebben járkálni.

  „Bármit felvesz, csak tűnjön ki a tömegből.”

  „Hogy képes ezekkel mozogni?”

   

  „Egy rakás pénze van, de ízlése, az nincs.”

 • Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith az Oscar-díj-átadón elcsattant pofon óta nem igazán mutatkoztak nyilvánosan, ám legutóbb sikerült lekapni őket, amikor kiugrottak enni a Nobu nevű helyre.

  A Chris Rocknak lekevert pofon rendesen megtépázta Smith hírnevet, elvégre jó ideig nem mehet a gála közelébe, illetve több projektjét is lelőtték időközben, kivéve a Bad Boys 4. részét.

  Ennek ellenére a képek tanúsága szerint Smith jókedvűen indult kedvesével, hogy bekapjanak valamit.

 • A 18 hónapos Bonnie Howards imádja a cumit, és mindig akad legalább egy a kezében, legyen bárhol, édesanyja pedig hiába próbálta őt leszoktatni, eddig nem járt sikerrel.

  A furfangos kislány a ház körül rejti el a cumijait, így hiába veszik el tőle, mindig akad egy másik.

  A család ráadásul nemrég új taggal bővült, Rafa, a spániel személyében, és Bonnie úgy érezte, hogy meg kell osztania imádott hobbiját az új barátjával. Rafa pedig hasonló módon rácuppant a dologra, és nem egyszer lehet látni, ahogy a kutyus cumival a pofájában rohangál a kertben.