Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gyerekkora óta az élete része, de most mégis kissé háttérbe szorult.

  PAP 1291
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  „A 2023-es év tele volt kihívásokkal – jegyzi meg Törőcsik Dani elöljáróban, aki kedvesével, Bíró Beával adott interjút a Storynak. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője azt is tisztázta, hogy a megjelent hírekkel ellentétben nem él  távkapcsolatban a párjával. Nagyjából egy hetet szokott Németországban tölteni, de a bázisa továbbra is Budapest, ahol közösen élnek.

  Mint a beszélgetésből kiderült, Törőcsik két év után tetoválóművészként megkapta az amerikai munkavállalási engedélyt, amely nem mindennapi lehetőség átírhatja a jövőbeli közös terveiket is.

  Ez egy megvalósult álom, hiszen az Egyesült Államok a tetoválás fellegvára, az ottani művészek a legjobbak. Hatalmas elismerést jelent, hogy ők szeretnének velem dolgozni. Be kell vallanom, Budapesten kívül sehol nem éreztem magam annyira otthon, mint New Yorkban. Ugyanakkor az igazsághoz tartozik, hogy ez most mégis inkább távlati cél

  Bíró Bea ellenére sincs az amerikai álom hiszen már kétszer is jártak New Yorkban párjával, és bevallása szerint közel áll hozzá az amerikai mentalitás – sokkal közelebb is, mint a magyar.

  Azt is mondhatjuk, én mindenhol a komfort­zónámon belül vagyok, kivéve Magyarországon. Ezt nem azért mondom, mert ez egy szörnyű hely lenne, hanem egészen egyszerűen nem tudok azonosulni az itthoni energiákkal. De ebben a pillanatban még valóban nem opció a költözés.

  – magyarázta a modell, aki három éve jött haza Hongkongból, ahol tíz évig élt.

  Mostanra barátkoztam meg a gondolattal, hogy itthon maradunk. Dani elképesztő dolgokat ért el a szakmajában, és most jutottunk el arra a pontra, hogy a kapcsolatunkra tudunk koncentrálni. Érdekes időszak ez az életemben, hiszen egyfelől imádom a munkám, egy amerikai cég budapesti irodavezetőjeként dolgozom. Másfelől pedig nagyon hiányzik a megszokott pörgés, a forgatás, a csillogás. Gyerekkorom óta az életem része a szereplés, én ezt szívesen csinálom

  Bíró hozzátette, a jövőben feltűnik majd egy-egy tévés produkcióban, hiszen mindig vonzotta ez a világ. Járt műsorvezető-válogatásokon is, de eddig nem kapott olyan ajánlatot, ami miatt feladná a jelenlegi munkáját. De szívesen szerepelne például az Ázsia Expressz­ben vagy a Dancing with the Starsban.

 • BP-2814
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  Pásztor Erzsi a Viasat 3-as Ki vele! című beszélgető műsornak volt a vendége, ahol az színművész bevallotta, hogy nyugodt nyugdíjas évektől nagyon messze van.

  Ha én nem dolgoznék, akkor nem tudnám a rezsimet kifizetni. És nem a Visegrádi várban lakom, hanem egy panelban... De hát nem panaszkodom, mert dolgozom.

  – mondta a Jászai Mari-díjas művésznő, aki szerint az anyagi helyzet nagyon meghatározza, hogy egy nyugdíjas élete tényleg nyugodalmas-e. Most pedig  különösen igaznak tartja mindezt.

  „Ha szükségem van orvosra, nincs, nem találok. Egyszerűen elmehetek a magánorvoshoz. Egyszer elmegyek, mondjuk kétszer. De nem biztos, hogy harmadszor már el tudok...” – jelentette ki Pásztor Erzsi, hozzátéve: utál panaszkodni, de ez a színtiszta igazság.

 • DSC8234
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Vastag Csaba és felesége, Vastagné Domján Evelin tavaly májusban fogadott örök hűséget egymásnak, akik rögtön az esküvőjük után azonnal beköltöztek a Nyerő Páros villájába. Az X-Faktor korábbi győztesének és kedvesének aztán lehetőségük volt egy valódi nászútra is elutazniuk, ugyanis a show-t követően Maldív-szigeteke felé vették az irányt. Most Domján a közösségi oldalán szánt egy érzelmes posztot az egyéves évfordulójuknak, melyben a következő sorok olvashatók:

  „Egy éve ezen a napon mondtuk ki a legfontosabb szót... Igen. Igent mondtunk a közös útra, a jövőre , és az újjászületésünkre. Divatos, de valótlan állítás az, hogy azóta semmi sem változott... Sok mindent megéltünk együtt, sokat fejlődtünk, és tanultunk... Tanultunk magunkról, egymásról és a körülöttünk levő világról. Mindezekkel együtt, ezek hatására és ellenére még jobban szeretjük egymást mint valaha, és összetartozóbbak vagyunk mint bárki és bármi. Boldog 1. Házassági Évfordulót Szerelmem“ – írja Instagram-bejegyzésében Domján.