Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hot Take címmel érkezik hamarosan a Johnny Depp vs. Amber Heard perről szóló film, aminek már előzetese is van.

  A Hot Take: The Depp/Heard Trial című alkotás szeptember 30-án debütál a Tubin nevezetű streamingszolgaltató kínálatában, azonban senki ne várjon egy nagy költségvetésű filmet, legalábbis a látottak alapján egy meglehetősen gyorsan összedobott valamiről van szó, mert még egy Amber Heardhöz hasonló színésznőt sem sikerült megszerezni a szerepre.

  A nézők sem rajonganak a trailer miatt, többen azt mondták, inkább újra nézik a pár hónappal ezelőtt véget ért tárgyalást a Hot Take helyett, ami valahol érthető.

  A két főszereplőt Mark Hapka (Johnny Depp) és Megan Davis (Amber Heard) alakítja.

 • Egy brit házaspár, akik úgy döntöttek kilépnek munkáikból, hogy utazhassanak a megélhetésükért, most 6 ezer fontot (közel 3 millió forintot) keresnek havonta azzal, hogy segítenek másoknak olcsó ajánlatokat találni. A 33 éves Jenna Carr és Joao Paias a weboldalukon és a közösségi médiában azóta utazási tippeket adnak nomád életmódot élő társaiknak. 

  A pár 2017-ben ismerkedett meg a Tinderen, miközben a nő a férfi szülőhazájában, Portugáliában nyaralt, majd együtt éltek Angliában, mielőtt munkahelyüket hátrahagyva útra keltek. Jenna TikTokjának nagyszámú követőtábora van, ahol a @thetravelmum felhasználónév alatt posztol, ami lehetővé teszi, hogy ő, Joao és kisfiuk beutazzák a világot.

 • Néhány hónappal korábban röppent fel a pletyka, hogy Dan Bilzerian, akit főként extrém hobbijairól, illetve az őt állandóan körbevevő nőkről ismerhetünk, összekötötte az életét egy fiatal hölggyel.

  danbilu
  Fotó: Instagram

  Erről ő maga is posztolt, de hamar kiderült, hogy csak trollkodott, és a kép az egyik barátjának esküvőjén készült, a mellette látható nő pedig tényleg mennyasszony, csak nem az övé.

  Sőt, Bilzerian határozottan kiáll az agglegény életmód mellett, ezt pedig legutóbbi, Görögországban készült fotója is megerősíti, ahol nyolc modell táraságában sütette a hasát.  

 •  Schwarzenegger a Terminator-filmek mondatát írta bele Auschwitz múzeum vendégkönyvébe, amivel magára haragította az internetet.

  A 80-as 90-es évek akciófilmjeinek koronázatlan királya, Arnold Schwarzenegger nemrég ellátogatott az Auschwitz-Birkenau Állami Múzeumban, aki nem mellesleg egy gyűlölet elleni harcért járó díjat is kapott az Auschwitzi Zsidó Központ Alapítványától.

  Az Osztrák Tölgy a múzeum emlékkönyvébe távozása előtt pedig azt irta, hogy „Visszajövök”, ami ugyebár az összes Terminator filmben elhangzott a szájából, ám ez sokaknak nem tetszett, mondván nem illik a hely témájához, múltjához.

  A múzeum Twitter-oldalán meg is osztották a színész bejegyzését, de a háborgó emberek miatt kénytelenek voltak megmagyarázni, hogy szó sincs tiszteletlenségről, a mostani mindössze egy villámlátogatás volt, Arnold pedig hamarosan visszatér majd hozzájuk.