Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy anyuka döbbenten vette észre, hogy a ketchupos doboz aljáról maga Elvis Presley bámult vissza rá. A 26 éves Lisa Ringsell az egyik McDonald's-ban ebédelt a minap, ahol csirke falatkákat evett ketchuppal, ám nem várt fordulatot vett a gyorséttermi látogatás, amikor Elvis is beköszönt.

  „Épp a csirkémet mártottam bele a szószba, amikor a doboz aljáról egy apró arc bámult rám, aki történetesen maga Elvis volt.” –számolt be a két gyermekes anyuka a történtekről.

  Lisa rögtön lefotózta a paradicsomos Király portréját, majd megosztotta a neten is a nem mindennapi felfedezést. A fiatal anyuka elárulta, a jövőben további arcokat fog keresni hasonló helyeken.

 • Nem vesztette még el a reményt, hogy hetek óta elveszett kutyáját viszontlássa.

  GettyImages-1173421493
  Fotó: Paul Morigi / Getty Images Hungary

  Paris Hilton még mindig fel van dúlva, hogy kiskutyája, Diamond Baby még mindig nem került elő. Jó hír, hogy a sztár állítása szerint van némi remény a bizakodásra, mert a kisállatmédiumok biztosították, hogy a csivava még mindig életben van.

  A világsztárt a Los Angeles-i reptéren érte utol a TMZ, aki friss híreket közölt eltűnt csivavájáról, aminek már majdnem 3 hete nyoma veszett. Paris elmondása szerint, szinte belehal a bánatba Diamond Baby nélkül, de nem vesztette el a hitét abban, hogy újra találkozni fog vele. Elárulta, hogy beszélt néhány hiteles kutyamédiummal és állatkommunikátorral, akik szerint kisállata biztonságban van ott, ahol most tartózkodik, így már csak azt szeretné, hogy juttassák őt haza hozzá.

  A celebritás azt mondta, hogy majdnem megemelte a megtalálói jutalmat, hogy az embereket még jobban ösztönözze, viszont a biztonsági csapata azt tanácsolta, hogy ezt ne tegye, mert ezzel csak célponttá tenné őt a jövőben az esetleges állatrablók számára.

 • Keith Haring után szabadon, gondolhatta a Mr. Doodle művésznéven ismert képzőművész, aki két év alatt "telefirkálta" az otthonát. A 28 éves Sam Cox a 2019-ben vásárolt, 12 szobás háza minden egyes szegletét kézzel díszítette sajátos stílusában: még a konnektorokat, a háztartási kisgépeket és az evőeszközöket sem hagyta ki, de az épület külsöjét, sőt a garázst és a kert erre alkalmas részeit is "összerajzolta". Az eredmény egészen szédületes és elismerésre méltó, Cox nem hiába tartja ezt élete művének.

  „A Doodle Ház elkészülte csak a kezdete gyermekkori álmomnak, hogy az egész bolygót összefirkáljam, és arra ösztönözzem a művészvilágot, hogy elismerje a firkarajzot, mint képzőművészeti formát” – mondta a férfi, aki a projekthez 900 liter fehér festéket, 401 doboznyi fekete festékszóró sprayt, 286 üveg fekete festéket és több mint 2000 darab filctollat használt fel.

 • GettyImages-1163685622
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Britney Spears édesanyja nyilvánosan bocsánatot kért a popsztárnak a 13 éves gyámsága alatt elszenvedett „fájdalmaiért”. Lynne Spears szombaton egy Instagram-kommentben kérte lánya bocsánatát, miután Britney egy hosszú posztjában azt írta, hogy „egy őszinte bocsánatkérés segítene lezárni" a családi viszályukat.

  „Annyira sajnálom a fájdalmadat! Évek óta sajnálom!” –válaszolta Lynne. „Nagyon szeretlek és hiányzol!” - folytatta, majd hozzátette: „Britney, mélyen legbelül tudod, mennyire szeretlek és hiányzol! Bocsánatot kérek mindenért, ami fájdalmat okozott neked!” 

  A 67 éves anya könyörgött 40 éves lányának, hogy oldja fel a leblokkolását, hogy végre személyesen is beszélhessenek.

  Egy a családhoz közel álló forrás a Page Sixnek mondta el, hogy az énekesnő anyja „folyamatosan próbált” telefonon kapcsolatba lépni Britneyvel, és „tehetetlennek" érezte magát, így nem volt más választása, mint a közösségi médiához folyamodni.

  Britney a bejegyzésében azt írta, hogy a családtagjai „egyáltalán nincsenek annak tudatában, hogy mit tettek, és azt gondolják, nem csináltak vele semmi rosszat” a gondnokság alá helyezésével kapcsolatban. Ugyanis egy 2008-as bírósági döntés alapján, egészen annak 2021-ben történt felfüggesztéséig apja, Jamie Spears kezébe került az énekesnő személyes, orvosi és pénzügyi döntéseinek irányítása. Egy Los Angeles-i bíró 2021 novemberében teljesen megszüntette a vitatott jogi megállapodást, közel öt hónappal azután, hogy Britney a bíróságon azt állította, hogy a 70 éves apja akarata ellenére mentális egészségügyi intézetbe küldte őt, és arra kényszerítette, hogy turnézzon.