16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kiderült, kik voltak idén a Spotify legtöbbet hallgatott zenészei.

  Ismét eljött az évnek azon időszaka, amikor az internet a Spotify-összegző listák végtelen sorává válik. A szolgáltató azonban nem csak a felhasználók idei kedvenceit tette most közkinccsé, kiderült az is, hogy teljesítettek az előadók 2022-ben a platformon.

  Az idei legtöbbet hallgatott zenész világszinten Bad Bunny lett, őt követi Taylor Swift, egyedüli női előadóként a top 5-ös listában, majd Drake, The Weeknd és a BTS. A Puerto Rico-i rapper egyébként a Spotifyon legtöbbet hallgatott album büszke tulajdonosa is egyben, ebben a kategóriában a Un Verano Sin Ti lett az első. Az év slágere  Harry Styles As It Was című dala lett, az ezüstérmet pedig a Glass Animals brit alternatív zenekar Heatwaves száma zsebelte be.

 • A rappernek ízlett a leves, de alig evett főételéből, a desszertbe bele sem kóstolt.

  halatortán
  Fotó: TV2

  Mexikói stílusú fogásokkal várta vendégeit a Hal a tortán csütörtöki adásában Erdélyi Mónika, akinek előétele várakozásait felülmúlva teljesített. Zámbó Árpy repetázott is a levesből, L.L. Junior pedig olyan kedves szavakkal illette a műsorvezető főztjét, hogy az könnyekben tört ki az asztalnál.

  A zenész azonban itt be is fejezte az étkezést, a paradicsomos-sajtos főétel ugyanis nagyon nem feküdt neki, a desszertnek tálalt almáspitét pedig meg sem kóstolta, mert nem szereti. 

  „Minek jöttél te ide?” – kérdezte ekkor tőle Zámbó, aki egyébként szintén nem sokat evett az almáspitéből, amit Gáspár Evelin és Polgár Tünde nyersnek nevezett.

 • Snoop Dogg és családja főszereplésével indította útjára Kim Kardashian legújabb ruhakollekciója reklámját. A rapper feleségével, Shantee Broadusszal, valamint három gyermekével, unokáival és menyével állt a kamerák elé, a valóságshow-hős karácsonyi szettjeit viselve. 

  „Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy a családom három generációja összejöhetett a Skims ünnepi kampányában! Ez az első alkalom, hogy együtt szerepelünk egy reklámban” – fogalmazott a rapper.

 • Eldöntötték, ki kit vár vissza.

  Szerda este VV Melina megnevezte, kivel szeretné összemérni erejét a ValóVilág 11. első párbaján. Többek nagy meglepetésére VV Henrikre esett a választása, amit azzal indokolt, hogy a srác csak bulizni ment be, még a győzelem sem izgatja.

  A párbaj közeledtével a villalakóknak dönteniük kellett, kit szeretnének támogatni kettejük közül. VV Henrik mögé Bibi toborzásával hamar felsorakoztak társai, ezalatt Melina is azt számolgatta, kire számíthat a többiek közül. Végül így alakult a bizalmasok köre: