16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Titokban videózta le férje produkcióját, aki még a magas hangoktól sem ijedt meg.

  Úgy tűnik, nem csak egy remek énekes van a Beckham családban! Victoria a minap az All I Want For Christmas Is You dúdolgatásán kapta Davidet, amit titokban le is videózott, rajongóik legnagyobb örömére pedig felvételt megosztotta az Instagram oldalán is.

  A teljesen karácsonyi hangulatba került focista lelkesen énekelgette a dalt, bár kicsit kizökkent, mikor rájött, közönsége is akadt:

  Beckham végül nem engedett felesége ugratásának, miszerint megijedt a magas hangoktól, gyorsan bebizonyította, legalább olyan magabiztosan tudja kiénekelni azokat, mint Mariah Carey. Követői viccesen meg is jegyezték, ilyen adottságokkal David is bőven elfért volna a Spice Girlsben.

 • Nem is bírták könnyek nélkül.

  Képernyőfotó 2022-12-02 - 6.22.22.png
  Fotó: TV2

  Nehéz és váratlan döntés elé állította az érte versenyző hölgyeket csütörtök este Árpa Attila: az időközben jó barátnőkké váló Mettára és Bogira bízta utolsó rózsája sorsát, azaz, hogy kettejük közül ki folytathatja a műsort.

  „Mi lenne akkor, ha most kivételesen ti ketten elvonulnátok és megbeszélnétek? Ha rajtatok múlna, ki menne haza és ki maradna?” – mondta a színész, a lányok pedig így is cselekedtek.

    A hír hallatán Bogi azonnal sírva fakadt, Metta próbálta vígasztalni őt, azt hangsúlyozva, ezt nem dönthetik el ők, hiszen mindkettejüknek egyformán fontos a férfi, de barátságuk is.

  Végül Árpa Attila mondta ki az utolsó szót, aki rájött, nem lett volna fair ezt kérni a hölgyektől, így maga választott: Mettát küldte haza, aki megbeszélte Bogival, kint is tartják majd a kapcsolatot.

 • A fantasztikus képeken Daisy a kis orrszarvú és Modjadji a zebrabébi láthatók napi sétájuk során fáradhatatlan gondozóik kíséretében. Mindkettőjüket árván találták, és borjú korukban mentették ki annak idején egy dél-afrikai nemzeti parkból, azóta pedig rendkívül szoros barátságot kötöttek. Amíg elég nagyok és erősek nem lesznek ahhoz, hogy szabadon engedjék őket, addig a Care for Wild állatgondozó szervezet központjában gondoskodnak róluk, amit láthatóan egyáltalán nem bánnak.