Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jákob Zoltán Magyarország 37. leggazdagabb embere, és bár neve sokaknak még ismeretlenként csenghet, de rövidesen jobban is megismerhetik a nézők TV2 párkereső műsorában.

  Az üzletember már két évtizede a műkörömiparban tevékenykedik, illetve ő a Crystal Nails márka kitalálója, aminek többek között a 44 milliárdos vagyonát is köszönheti. Mindig is szívesen nyilatkozott fényűző életéről, legutóbb is örömmel beszélt az egymilliárd forintot érő fővárosi luxuslakásáról, és benne parkoló értékes autókollekciójáról. Nagyszerű apának tartja magát, imádja a fiát és két lányát, bár saját bevallás szerint néha meggyűlik a baja a neveléssel, főleg, amikor gyermekeire is visszahat a mérhetetlen vagyona.

  Először a nagyobbik lányommal fordult elő, hogy Liliána helyett úgy szólították: »a gazdag«. Ezt elmondta nekem, ám ő maga nem értette, miért hívták így. Azonban úgy vettem észre, nem különösen bántotta a dolog, aminek persze, örültem

  Az üzletember azt is elmondta, nem jellemző, hogy gyerekeit bántás érné az ismertsége miatt, akik amúgy sem szeretnének kilógni az osztályközösségükből. Főleg a kisebbik lánya nem, aki megkérte apját, hogy az iskola előtt ne álljon meg az autójával – vagyis a két Ferrari egyikével, amivel járni szokott.

  Azt tudtam nekik mondani, hogy vannak olyan adottságok, tények, amikkel nem lehet mit kezdeni. Ezeket nem kell se letagadni, se eltitkolni, hanem úgy kell őket használni, hogy az előnyükre váljon. Illetve azt is kértem, hogy a pénzükkel soha ne kérkedjenek.

  nyilatkozta Jákob a Story magazinnak, amit a Blikk szemlézett, majd hozzátette: sokszor kellett leülnie a gyerekeivel, hogy a pénzről beszéljenek. A férfi azt is elárulta, mindig is kíváncsi volt arra, milyen életet élhetnek a gazdagok, amikor még nem volt az. Most, hogy ő is vagyonossá vált, hasonló indíttatásból vállalta el Árpa Attila után a Nagy Ő felkérését.

  „Akik hasonlóan kíváncsiak, mint én voltam, válaszokat kaphatnak ezekre a kérdésekre, és afféle inspirációként is szolgálhat, hogy hová lehet eljutni, ha teszünk az álmainkért. Az életem szinte nyitott könyv, különböző közösségimédia-felületeken elég sok mindent megmutatok belőle, így a leendő versenyzők is betekintést nyerhetnek a mindennapjaimba. Ezúttal arra vállalkozom, hogy a kamerák előtt keresem a leendő párom” – fogalmazott.

 • A Disney Pixar rákapcsolt: érkezik a Toy Story 5 és sok más folytatás.

  woody
  Fotó: YouTube

  A Disney vezérigazgatója, Bob Iger bejelentette, hogy újabb részek készülnek a legsikeresebb filmjeikhez, ami érthető döntés, miután a  Furcsa világ óriásit bukott a mozikban.

  Így tehát a jövőben érkezik a Jégvarázs 3, ami a stúdió egyik legnépszerűbb címe, de a Zootopia is megkapja a maga folytatását, illetve egy Disney+-ra érkező sorozatot is mellé.

  Érdekesség, hogy folytatódik a Toy Story is, ami a sorozat ötödik része lesz, de arról nincs hír, hogy a kasszáknál leszerepelt Lightyear megkapja-e a második kalandját.

 • Hiú embernek tartja magát az énekes, de hírességként úgy érzi, adnia kell a külsejére.

  Delhusa Gjon a plasztikai műtétek és a szépészeti beavatkozások kérdésköréről nyilatkozott a Best magazinnak. Az énekes azt is elárulta, hogy szereti magát fiatalosan tartani, és éppen ezért tíz évvel ezelőtt már járt plasztikai sebésznél, aki akkor azt javasolta, ne végezzen beavatkozást, később térjenek rá vissza, amennyiben az indokolt lesz.

  Ha eljön az ideje, készen állok a plasztikára. Az évek múlnak, és én használom azokat a krémeket, eljárásokat, amiket a világ nekünk gyárt. Nem szeretnék pojácának tűnni, adok magamra, hiú vagyok, rendszeresen kikérem a gyógyszerészem, a kozmetikusom és az orvosaim véleményét, mi a teendőm, hogy fiatalos maradjak. Ismert emberként ezt kötelezőnek is érzem

  nyilatkozta a lapnak, amit a 24.hu szemlézett. Az énekes nemrégiben Zámbó Krisztiánnal került ellentmondásba, amikor azt állította a Fókusznak adott interjújában, hogy Zámbó Jimmy halála előtt közvetlen egy nagyobb pénzösszeget kért tőle. Az egykori énekes legidősebb fia közösségi oldalán szállt bele Delhusába, ahol hazugnak nevezte, és állítása szerint később telefonon is megkereste, hogy tisztázzák a dolgot.

 • Korhatáros vígjátékkal tér vissza Will Ferrell, ahol trágárkodó kiskutyaként áll bosszút a felelőtlen gazdáján.

  trágár
  Fotó: YouTube

  Amikor Reggiet (Will Ferrell) a kis naiv, optimista Border terriert elhagyja a gazdája, hamar a város kegyetlen fergetegében találja magát.

  Szerencséjére összebarátkozik néhány kóbor ebbel, akikkel közösen elindulnak, hogy bosszút álljanak a tahó gazdán.

  A Strays idén júniusban kerül mozikba.