16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Március 24-én kerül mozikba a John Wick 4. része, amiben Keanu Reeves ismét visszatér, hogy folytassa féktelen harcát azokkal, akik megpróbálják eltenni őt láb alól.

  A 4. felvonást is tető alá hozó kaszkadőrből lett rendező, Chad Stahelski azt igérte, hogy Wick mostani kalandja során jobban megismerjük majd a Continental Hotel történetét is, kedvenc bérgyilkosunk pedig ezúttal Bill Skasgard figurájával kerül balhéba.

 • Képernyőfotó 2022-12-05 - 6.21.05.png
  Fotó: RTL

  Három kategóriába sorolták a villalakók társaikat a Való Világ 11. vasárnapi adásában. Akárcsak a kiválasztásnál, úgy ezúttal is a többiek elé kiállva, rövid indoklással meg kellett nevezniük, melyik versenyző játékát találják a legundorítóbbnak, a legunalmasabbnak és a legszerethetőbbnek.

  Az első kategória ismertetése közben a szereplők nem finomkodtak a szavakkal, VV Barna például gusztustalannak nevezte a korábban vele is románcba bonyolódó VV Pirost, amivel jól meg is sértette a lányt. Rajta kívül több jelet behúzott még VV Reni is, de közel sem annyit, mint VV Bibi, aki toronymagasan „nyerte” a feladatot.

  A legtöbben a minap történt, köpködős esetet hozták fel ellene, ám összességében nem hatotta meg a fiatalt társai véleménye, aki később VV Krisztivel is elbeszélgetett az eredményről, de mint mondta,

  nem tetszik sok embernek a stílusom, ahogy beszélek, hogy káromkodok, hogy köpök. Olyan hidegen hagy engem ez az egész, hogy hihetetlen. Én szeretem magam, így, ahogy vagyok, szeretem ezt a nyers stílusom.

 • Fantasztikus képek készültek egy hipszter oroszlánról, aki a Khari névre hallgat.

  A fenséges ragadozóról Gary Cox készített színes, illetve fekete fehér portrékat, amik hatalmas sikert arattak nemcsak Angliában, de a világ többi részén is.

  Az 52 éves fotósnak bőven van tapasztalata a vadállatok fotózásában, azonban a fotogén oroszlán az abszolút kedvence eddig.

  Mint mondta, amikor egy oroszlán az emberre néz, az egy igen különleges élmény, amiből fantasztikus portrékat lehet készíteni.