2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már több millióan látták a kellemetlen felvételt.

    mma
    Fotó: Twitter

    Vannak olyan napok, amikor azt érzi az ember, hogy egyszerűen semmi sem akar összejönni – nos, valami hasonlót élhetett át Lukas Bukovaz is az előző hétvégén. A cseh MMA-harcos először elvesztette aktuális mérkőzését, majd úgy döntött, innen szép győzni, ha már a meccs nem sikerült jól, legalább megkéri barátnője kezét.

    A ringben féltérdre ereszkedő férfi valószínűleg nem számított arra, hogy szerelme kosarat ad neki, pedig pontosan ez történt, méghozzá a lehető legkellemetlenebb módon. 

    A lány hosszas habozás után, 20 ezer néző füle hallatára utasította vissza a felé nyújtott gyűrűt, utalva arra, párja hűtlen lehetett hozzá korábban.

    „A történtek után azt hiszem, valószínűleg nem. Nem hiszem” – érkezett a szintén rendkívül zavarban lévő hölgy válasza, a szituáció csúcsaként pedig nem csak csúnyán kifütyülték őt, de valaki (talán párja edzője) oldalról jól le is öntötte vízzel.

    Természetesen a ritka kínos jelenetről videó is készült, ami, ha alapjáraton nem lenne elég baja a párnak, most el is szabadult az interneten. A Twitteren már több mint 10 millióan látták a felvételt, és valószínűleg ez a következő órákban csak növekedni fog. Az, hogy a férfinak aztán sikerült-e rendezni viszonyát barátnőjével, egyelőre nem tudni.

  • Először mesélt szerelméről Galambos Bolgárka, Galambos Lajos 25 éves lánya. A divattervező egy nála 29 évvel idősebb üzletemberrel, Csipák Péterrel alkot egy párt hónapok óta, kedvesével egy közös munkának köszönhetően ismerkedtek meg.

    A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. Ha ő nincs, nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani. A ruhák tervezéséért teljes mértékben én felelek, az illusztris környezet viszont az ő érdeme. Nagyon hálás vagyok neki a támogatásért, azért, hogy szakmailag lát bennem potenciált, és hitt, hisz bennem

    – mesélte aStory.hu-nak Galambos, méghozzá ruhamárkája, a BGA Style bemutatóján. Az eseményen kedvese mellett édesanyja is jelen volt, ez volt hosszú idő után az első nyilvános rendezvény, ahol megjelent. Lánya emiatt rendkívül hálás neki.

    „Anya rettentő büszke rám, és meg kell jegyeznem, hogy nagyon nagy dolog, hogy ma eljött a bemutatóra. A jelenlétével apát is képviselte, aki ugyan nem lehetett itt az eseményen, mégis mindenről tudott, naprakész volt, és a távolból drukkolt nekem. Sokat ötleteltünk közösen, de amire a legbüszkébb vagyok, azok a régi fúvós hangszerei, amiket az ő hozzájárulásával hoztam el otthonról, majd állítottam ki az üzletemben.”

  • Idén már negyedik alkalommal szervez tábort a tanyasi életre való nevelés jegyében Kucsera Gábor. Az olimpikon a Mokka riporterének a helyszínen, Nagyvázsonyban mesélt programjaikról, például, hogy minden reggelük tornával és állatetetéssel kezdődik, azt követi csak a reggelizésük, de a hét folyamán például egy veszprémi állatotthonba is ellátogatnak majd. A mobil és más elektronikai eszközöktől mentes vakáció népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint a tény, hogy a legtöbb gyerek már nem először jár a helyszínen. 

    „Már nem is kell nekik mondani, tudják, hogy mi a menet, meglátják a ládikát, mindenki rakja bele a telefont, a töltőt, mindenféle kütyüt, amit hozott magával.

    Én nem győzőm hangsúlyozni, hogy azt gondolom, hogy ez kell a gyerekeknek, hogy tényleg egy kicsit kiszakadjanak az internet világából.

    Kicsit vissza a természetbe, az állatok közé, a tanyasi életbe, szerintem nekikis olyan nyarat tudunk adni, amire tényleg öröm visszagondolni. Nekem tényleg a legnagyobb visszajelzés, hogy akik most itt vannak gyerekek, abból mindenki kábé az első tábortól itt van” – mesélte Kucsera, aki épp ezért idén már négy turnust is indít, ebből három teltházas, sőt egy felnőtt-kiadás gondolatával is eljátszott már.

    „Tegnap mérföldkőhöz értünk a Kucsi-tanyán. Kütyümentes ugye a tábor, de a magyar meccsre való tekintettel négy év után először a tévé bekapcsolásra került, de ahogy vége volt a meccsnek, tévé kikapcs, tovább nincsen” – árulta el a sportoló, majd átadta a szót kisfiának, Beninek, aki szintén örömmel mesélt élményeiről.

  • Meglátogatta a családot is, akiknek a gyűjtést szervezték.

    Péntek este visszautalta az elmaradt madari fellépéséért kapott fizetését Szandi, számolt be róla Facebook oldalán.

    Mint megírtuk, az énekesnő nemrég egy jótékonysági koncerten lépett volna fel Szlovákia magyarlakta részén, de végül nem adott elő egy dalt sem, mert csak "nyolc embert" látott a focipályán felállított színpad előtt. Mivel szerződésében előre kikötötte, hogy 50-nél kevesebb fő előtt nem énekel, így a fizetségét felvéve, de az autójukból ki sem szállva távoztak férjével a helyszínről.

    A szervezők cáfolták, hogy csak ennyien lettek volna, szerintük legalább 60 jegyet adtak el az eseményre, amelyen végül Szandi helyett a HappyGang tagjai, Móré András és Hoffer Dániel szórakoztatták a megjelenteket.

    Az énekesnő bejegyzésében arról írt, sikerült felvennie a kapcsolatot a szervezőkkel, így fellépési díja visszakerült ahhoz a családhoz, akinek eredetileg a gyűjtést meghirdették.

    Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! 

    – kezdte posztját Szandi, aki egy felvidéki koncertjére menet meg is látogatta a szóban forgó famíliát, sőt, közös fotót is készített velük.

    „Rendkívül kedves emberek, akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény.

    Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést, amit azóta is bánunk.

    Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése” – fogalmazott bejegyzésében.