Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fordulat a hónap sztárdrámájában.

  GettyImages-1455632461
  Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

  Nem várt végkifejlettel zárulhat a Selena Gomez-Hailey Bieber sztárdráma legújabb felvonása. Mint ismert, Justin Bieber felesége, valamint a Jenner nővérek, Kylie és Kendall az elmúlt hetekben többször is beleálltak az énekes exébe, Selena Gomezbe, akinek súlyát és szemöldökét is cikizték.

  Nos, ebből a trió csak rosszul jött ki: egyrészt rengeteg rajongó elfordult a három barátnőtől, ennek következményeképp a legtöbb követővel rendelkező női Instagram profil már nem Kylie Jenneré, hanem épp Gomezé lett. A netezők azonban nem csak átpártoltak az egykori Disney-sztárhoz, hanem csúnyán be is támadták Biebernét, aki most a jelek szerint magához Selenához fordult segítségért.

  Hailey Bieber felkeresett engem, hogy megossza, halálos fenyegetéseket és gyűlölettel teli, negatív támadásokat kap. Ez nem az, amit én képviselek. Senkinek sem szabadna megtapasztalnia az utálatot vagy a zaklatást. Én mindig a kedvességet szorgalmaztam, és azt szeretném, hogy ez az egész érjen véget

  – fogalmazott 24 óráig elérhető Instagram sztorijában Gomez, aki arra kérte extrém hűséges, ám néha túlzásokba eső rajongóit, hagyják békén a topmodellt.

 • A Facebook 38 éves vezérigazgatójának, Mark Zuckerbergnek és feleségének, Priscilla Channek megszületett harmadik közös gyermeke. A párnak már van két közös kislánya, még 2015 decemberében született meg a hétéves Maxima és 2017 augusztusában köszönthették az ötéves Augustot családjukban. A harmadik gyerekük érkezését sokáig homály fedte, és csak alig egy hónappal korábban jelentette be először Zuckerberg a Meta tulajdonában lévő Instagramon. Most Facebook-oldalán tudatta, hogy háromszoros apuka lett:

  Üdvözöllek a világban, Aurelia Chan Zuckerberg! Igazi kis áldás vagy nekünk!

  – olvasható a posztjában.

 • A focista arról beszélt, azt csinál, amit csak akar.

  GettyImages-1189908658
  Fotó: Europa Press Entertainment / Gettty Images

  Nem igazán érdekli exneje Gerard Piquét. Bár Shakira az utóbbi időben több ívben is hadjáratot indított hűtlen férje ellen, a spanyol focista friss interjújában arról beszélt, egyáltalán nem bán semmit, igyekszik hűséges maradni önmagához.

  „A halálom napján visszatekintek majd az életemre, remélve, hogy mindig azt tettem, amit akartam” – kezdte a labdarúgó, aki elárulta, nem fog bocsánatot kérni az énekesnőtől, vagy azon dolgozni, hogy javítsa imidzsét, mivel nagyon boldog, és amúgy is, 

  továbbra is azt csinál, amit csak akar.

  „Változások történtek az életemben, de tudtam, hogyan őrizhetem meg a boldogságom” – zárta rövidre Piqué, aki számára jelenleg fiai védelme a legfontosabb.

 • Meg is van a 2023-as nyári szezon trendje?

  Saját kollekciót dobott piacra a Tommy Hilfiger égisze alatt Shawn Mendes a héten, ennek apropójából pedig interjút is adott az énekes. Mikor kedvenc darabjairól kérdezték, meglepő választ adott: 

  „Szeretem a haspólót is. Elképesztően szépek. Remekül néznek ki a pasikon” – kezdte a popsztár, aki arra biztatja férfitársait, hogy bújjanak nyugodtan rövidebb szabású felsőkbe.

  „Szóval ne féljetek felhúzni őket, srácok. Jól néznek ki” – jelentette ki Mendes, aki könnyen lehet, hogy ezen mondatával új trendet indított el.