Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Tizennyolc évvel idősebb férjével nagyon vágytak közös gyermekre.

    Képernyőkép 2024-02-26 085437.png
    Fotó: YouTube

    Csézy, azaz Csézi Erzsébet igazi örömhírről számolt be az Instagram-oldalán: sok küzdelmes év után anyai örömök elé néz.

    Az énekesnő 2014 óta él boldog házasságban a nála 18 évvel idősebb Szabó Lászlóval, akivel nagyon vágytak arra, hogy gyermekük szülessen. Néhány hónappal ezelőtt az énekesnő mesélt is arról, hogy lombikprogramban vesznek részt, de megjegyezte: már csak egy évig próbálkozhatnak, hazánkban ugyanis a nőknek 45 éves korukig van erre lehetőségük. Éppen ezért olyan nagy a boldogságuk.

    A Jóisten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!

    – újságolta el az örömhírt az énekesnő.

  • Az életét és a karrierjét nem tenné rá, hogy kisgatyában ugráljon a ringben.

    Már egy napja nyilvános Sztárbox idei évadának teljes névsora, mely már csak azért is érdekes, mert a nők ezúttal két kategóriában, pehely- és könnyűsúlyban mérettethetik meg magukat, a férfiak pedig könnyű-, közép- és nehézsúly kategóriában is indulnak. Ugyanakkor nem minden hazai híresség érzi magáénak az RTL bokszversenyét; Sebestyén Balázs például semmi pénzért nem lépne a Sztárbox ringjébe.

    A rádiós ezt csütörtök reggel a Balázsék című műsorban árulta el a Rádió 1-en. Mint mondta, a műsor készítői nem is próbálták felkérni, hiszen őt „ennél jobban ismerik”, de nem is tudná elképzelni magát kisgatyában bokszolni, viszont a műsor hangulatát kedveli.

    Ismerem, mennyit fizetnek, nincs. Mély vödör vagyok. Nagyon drága vagyok, nagyon sokat kérek, nem tudják kifizetni. Egyébként akkor nagyon-nagyon sokat kértem volna, és azt meg valószínűleg nem fizetik ki. [...] Nem azt mondom, hogy baj, aki elmegy. Tök jó show, kint vagyok a gyerekkel, nézem. Mindenki azt csinál, amit akar. Ez nem egy ilyen felsőbbrendűségi komplexus, hogy jaj, nem. Egyszerűen magamat, az életemet, a karrieremet meg a munkásságomat nem tenném oda, hogy kisgatyában ugrabugrálok bent a ringben, és aztán megcsuklom a második menetben.

    – árulta el Sebestyén a reggeli műsorban, amelyet a 24.hu szemlézett

    A rádiós arról is említést tett, hogy jelenlegi életvitele mellett a műsorra való kemény felkészülést sem tudná vállalni idő- és energiahiány miatt.

    Ha valamit csinálok, én azért azt csinálom. Tehát nem megyek oda úgy, mint a Curtis, vagy a nem tudom ki, hogy fölszedem a lóvét, aztán kész. Nem? De összecsuklom az első menetben. Akkor álljunk bele.

  • Váratlan képsoroknak lehettek tanúi a Reggeli csütörtöki nézői, az egyik műsorvezető, Ember Márk ugyanis az adásban szabadult meg hosszú tincseitől.

    „Végre megtörténik nagymamám és pár kommentelő legnagyobb vágya, és úgy fogok kinézni, mint egy rendes ember” – kezdte nevetve a már fodrászszékben ülő színész, akinek Frohner Ferenc álmodott meg új frizurát. Bár teljesen szabad kezet kapott Embertől, munkáját nem csak a fél nyolcas kezdés, a kamerák, de a feszített tempó sem könnyítette meg.

    „Ilyen nagy nyomás alatt én még soha nem vágtam. De ahogy beszéltük is, teher alatt nő a pálma.”

    Frohner szerencsére időre végzett a fürtökkel, így nyolc óra után pár perccel Ember Márk már a Reggeli stúdiójában várta a vendégeket, előtte viszont prezentálták a hajvágás közben támadt show-műsorajánlatukat is. 

    „Kolosy úr, nem tudom, ezt hallja-e, de akkor egy ötlettel üzennék önnek, hogy egy fodrászos műsort csinálhatnánk” – mondta nevetve a fodrász. Munkájával nem csak Ember Márk, de a másik házigazda, Peller Anna is kifogástalanul elégedett volt, szerinte kollégája új frizurájával Richard Gere kiköpött mása lett.

  • Brooks Nader pár hónapja vált el férjétől.

    Véget ért a szingli élet Tom Brady számára, aki a változatosság kedvéért újfent egy modellel jött össze – tudta meg a Page Six.

    A sportoló 2022-ben vált el Gisele Bündchentől, azóta pedig exe több kolléganőjével is randizgatott, például Irina Shaykkal, pár hónapja pedig Isabella Settannival hozták hírbe amerikai bulvárlapok. Új kedvese Brooks Nader, a Sports Illustrated magazin címlapsztárja, akivel többször is látták már együtt az NFL-játékost. A 27 éves bikinimodell hivatalosan idén májusban vált el férjétől, akivel 5 évig voltak házasok, egy hónnappal később pedig a görög herceg, Constantine Alexios kíséretében érkezett egy júniusi sztáresküvőre.

    A tőle 9 évvel idősebb Bradyval való, egyelőre nem túl komoly kapcsolata is valamikor ezután kezdődhetett. Bár a lap kereste a feleket, egyikőjük sem akart nyilatkozni.