Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Két hét múlva indul a borzongás!

  Megérkezett a Fekete tükör új, hatodik évadának hosszú előzetese. A többszörösen díjnyertes antológia-sorozat a kedvcsináló alapján öt új résszel érkezik majd a Netflix kínálatába, méghozzá hamarabb, mint gondoltuk. A friss epizódok két hét múlva, június 15-től lesznek elérhetőek, tartalmuk és a címük viszont már ki is kiderült:

  • Loch Henry
  • 79-es Démon
  • Beyond the Sea
  • Mazey Day
  • Joan Szörnyű

  Utóbbiban tűnik majd fel Salma Hayek, az évad egyik húzóneve, aki ezúttal saját magát, azaz Salma Hayek színésznőt alakítja majd – a történet szerint ugyanis egy nő a streamingszolgáltatón felfedezi, sorozat készült az életéből.

  Hayeken kívül többek közt Michael Cera, Aaron Paul, Kate Mara és Annie Murphy-t is szerepet kapott a Fekete tükörben.

 • A sminkmogul úgy tudni, magángépével érkezett a fővárosba.

  Budapesten van Timothée Chalamet, ami a fiatal színész szerda esti Instagram-történetéből derült ki. A Dűne sztárja valószínűleg a sci-fi második részéhez forgathat még nálunk plusz jeleneteket, a minap azonban nem a stúdióból, hanem a Puskás Arénában megrendezett Európa-Liga döntőjéből jelentkezett be követőihez.

  Chalamet ráadásul néhány külföldi hírportál értesülései szerint társaságot is kapott, ahogy azt ugyanis rajongói a radarfelvételeken kiszúrták, elvileg szintén a fővárosba érkezett új kedvese, Kylie Jenner is. A milliárdos az értesülések szerint a Liszt Ferenc Repülőtéren szállt le magángépével.

  Azt egyelőre nem tudni, meddig marad Jenner (már ha egyáltalán tényleg itt van), de ezek szerint valóban kezd komolyabbra fordulni a hollywoodi sztárpár kapcsolata, akiket először április elején boronáltak össze.

  (via 24.hu)

 • Immáron hat név ismert a nyolc leendő szereplőből.

  Lukács Miklós is szerepel majd az RTL hamarosan induló, Celebrandi című társkereső műsorában. A Reggeli egykori műsorvezetője három hónapja jelentette be, hogy 18 év után véget ért a házassága Peller Annával, de jó viszonyban váltak el, amelyet remekül tükröz az is, hogy a férfi átbeszélte a felkérést volt párjával is, mielőtt igent mondott volna a csatornának.

  „Kikértem Anna véleményét is, aki mindenben támogat engem, elfogadta, hogy felkérést kaptam” – kezdte a Blikknek a férfi, aki remek lehetőségnek tartja a Celebrandit, mivel mostanában nehezen ment számára az ismerkedés. Kipróbálta az online társkeresőket is, de nem járt sok sikerrel.

  „Életidegen volt számomra ez a fajta társkeresési forma, sokszor azt éreztem, a legtöbben hamis képet mutatnak magukról. Persze, volt olyan hölgy, akivel a személyes találkozásig is eljutottunk, de senkivel nem alakult ki mélyebb szimpátia. Nyilvánvalóan Anna volt életem nagy szerelme, és nem tudom, találok-e még olyan társat, aki iránt hasonló érzések alakulnak majd ki bennem, de jelenleg ezen nem görcsölök. Élvezem azt, amiben most vagyok. ”

  És hogy mivel tudja egy hölgy megfogni Lukács Miklóst? 

  Számomra nagyon fontos egy nőben az empátia, az intelligencia, a kedvesség, illetve az, hogy ne csupán magával foglalkozzon. Nyilvánvalóan nincs garancia arra, hogy a műsornak köszönhetően találok majd társat, de ha mégis, az hosszú folyamat lesz, mire teljesen beengedem az életembe, hiszen van egy kislányom. Ám ha úgy hozza az élet, hogy valakivel tényleg elkezdene kialakulni köztünk valami komoly, valószínűleg kikérném az adott hölgyről Anna véleményét is, hiszen továbbra is nagyon fontos számomra, hogy mit gondol. Persze, ez még a jövő zenéje.

  Lukácson kívül egyébként hét másik híresség is a képernyőkön keresi majd a szerelmet, köztük Jázmin Viktória, Frohner Fecó, Schumacher Vanda, Bogdányi Titanilla és Köcse György is.

 • Az X-Faktor korábbi évadának győztese korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában számolt be róla, hogy tetoválást csináltatott az arcára – szúrta ki a 24.hu. Ezt követően a fiatal rapper arra buzdította rajongóit, hogy írják meg, mit látnának rajta szívesen, és a tetoválójával fel is varratja magára. 

  Skacok, nagyon nagy interaktivitás van, mondjátok meg, mit varrassak magamra, még ma magamra varratom. Már vagyok olyan jó állapotban, hogy magamra is varrassam. A lényeg, hogy ocsmány legyen és valami idióta faszság, úgyhogy toljátok.

  – kezdte a rapper közösségi oldalán, majd nemsokra rá megmutatta, tényleg elkészült a tetoválás.

  Skacok, Zámbó Jimmy-koronát írtatok a legtöbben, mielőtt még szidnátok a tetkóst, azt adtam ki neki, a lényeg az, hogy nagyon felejthető legyen. Ahhoz képest nagyon jó lett. Zámbó Jimmy-korona rajtam.