Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 0490003303 5mb
    Fotó: Northfoto

    Ki ne emlékezne Robin Williams egyik-, ha nem a leghíresebb családi vígjátékára, a Mrs. Doubtfire-re? Szinte hihetetlen, de a film premierje óta már 31 év eltelt, a főszereplő gyerekeket játszó színészek azonban még mindig tartják a kapcsolatot, olyannyira, hogy a napokban újból össze is futottak San Franciscoban, ahol anno a mozit forgatták, sőt, közös képet is készítettek.

    „Még mindig úgy érzem, mintha a testvéreim lennének” – magyarázta a most 44 éves  Matthew Lawrence, aki Lisa Jakub és Mara Wilsonhoz hasonlóan még pár filmben szerepelt a Mrs. Doubtfire után, de felnőttként már nem foglalkoztak aktívan a színészkedéssel.

     

  • Közös jövőben gondolkodnak, és már a családalapítás is szóbe került közöttük.

    Képernyőfotó 2024-05-03 - 0.42.21.png
    Fotó: Instagram / Filipánics Bálint

    Lassan három éve alkot egy párt Czibolya Nikolett és a Survivort-, az Éjjel-nappal Budapestet-, valamint a ValóVilágot is megjárt Filipánics Bálint.

    A Next Top Model Hungary versenyzője most a Story magazinnak mesélt kapcsolatukról, ami még a 2021-es Miss Balaton Gálán kezdődött, itt akadt össze először a közönség soraiban ülő férfi, valamint a színpadon álló nő tekintete. Azóta össze is költöztek, éltek együtt Budapesten, Barcelonában, most pedig Sándorfalva és Balaton között ingáznak, Czibolya két-két hetet tölt kedvese-, valamint saját otthonában, ahol a családi vállalkozásban dolgozik.

    Most ez is egy ideiglenes állapot. Az biztos, hogy együtt tervezzük a jövőt, és hogy szeretnénk családot, de hogy hol lesz majd a bázisunk, azt még magunk sem tudjuk

    – mesélte a modell, hozzátéve: korábbi kapcsolataiban gyakorta jelentette problémák alapját a munkája, valamint az azzal járó utazások, elfoglaltságok.

    Bálint az első olyan férfi az életemben, aki nem akar az időmmel rendelkezni, aki nem kér számon, mikor hova megyek, és egyébként ez fordítva is igaz. Ismerjük egymást, megbízunk a másikban, ezért is biztatott, hogy mondjak igent a műsorra – idézte szavait a 24.hu.

  • Egy titkot is elárult a két finalistának.

    Már csak két jelölt maradt Balogh Levente elnöki asszisztensi pozíciójára, pénteken kiderül, ki lesz Az álommeló győztese. A véghajrá nyomása nem volt jó hatással sem Kása Eszterre, sem Steiner Rachelre, így a csütörtöki adásban az előző évad győztese, az azóta már társtulajdonossá vált Keserű Balázs próbált meg lelket önteni beléjük.

    „Nagyon magatokba szálltatok? Elveszett a motiváció?” – fordult hozzájuk, majd mikor megtudta, mennyire csalódtak teljesítményük miatt mindketten, bíztató szavakat intézett utódjaihoz.

    Ha valaki, higgyétek el, én ezt már átéltem. Megsúgok egy titkot, jó? Add önmagad! Ha az kell, aki én vagyok, ha az a személy való oda, aki én vagyok, akkor én nyerem meg. Azért, akik vagytok, eljutottatok idáig, itt vagytok a döntőben, és tudom, hogy azért vagytok itt, mert látják mind a segítők, mind az elnök úr, hogy kik vagytok ti! Szívjátok fel magatokat, és hadd lássuk meg, hogy megy ez jobban is!

    – fogalmazott a férfi, szavai pedig a jelek szerint ösztönzően hatottak a jelöltekre.

  • Együtt érkezett a Mad Max: Furiosa Sydney-i premierjére Chris Hemsworth és egész családja. A színészt nem csak szülei, valamint felesége, Elsa Pataky kísérték el a vörösszőnyegre, de két ikerfia is, a 10 éves Tristan és Sasha.

    A ritkán látott gyerekek lassan édesanyjukra nőnek, de egyértelműen örököltek a híres Hemsworh-vonásokból is, amelyek láttán érthetően elképedtek a színész rajongói. Kevésbé nyűgözte le őket Anya Taylor-Joy, a film női főszereplőjének ruhaválasztása, aki egy meglehetősen futurisztikus, csápokkal díszített szett és fejdíszben jelent meg az eseményen.