2024. június 23. 21:00
Svájc
Németország
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00
Skócia
Magyarország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokak nagy meglepetésére Köllő Babett idén már nem fog tévéműsorban szerepelni. A színésznő az utóbbi években meghatározó arca volt a TV2-nek, ám ősszel sem műsorvezetőként, sem zsűritagként, sem pedig versenyzőként nem tűnik fel a csatorna műsoraiban.

  Valóban nem leszek most ebben az évadban képernyőn, bár kaptam megkeresést, de nemet mondtam és ez az én döntésem. Ennél többet nem szeretnék mondani róla. Később talán majd igen, de egyelőre nem

  – vallotta be a Borsnak sejtelmesen. A story.hu-nak a döntésről már így fogalmazott:

  Az én döntésem, hogy ősszel nem láthatnak a nézők, mint ahogy az is, hogy inkább a pihenést választottam.

  A lap szerint kollégái is meglepődtek Köllő döntésén, akinek információik szerint komplex csomagot ajánlott a TV2.

 • Párhuzamba is hozták Szandival.

  Június 22-én, azaz szombat este Szarvason lépett fel ByeAlex és a Slepp, ám a vihar miatt nem a tervezett időpontban, hanem csak órákkal később tartották meg a koncertet. Az előadó a Facebook-oldalán közölte rajongóival, hogy nem állnak el a fellépéstől, hanem inkább kivárják, míg alább hagy az eső.

  sziasztok szarvasiak! mint tudjátok vihar van, ami miatt a koncertünket nem tudjuk megindítani. nem akarunk hazamenni, tartsatok ki, ha bírjátok! éjfélig várjunk! akkor megtartjuk a bulit, ha az időjárás engedi. itt várunk mi is, reménykedünk! csók!

  – tudatta az X-Faktor egykori mentora, akit emiatt a Facebook-felhasználók közül többen párhuzamba is állítottak a kommentszekcióban Szandival, aki a napokban azért hagyta ott koncertjét, mert nem volt elég néző a helyszínen.

  ByeAlex néhány órával később újabb bejegyzéssel jelentkezett, melyben arról tájékoztatta követőit, hogy nem hagyta cserben rajongóit, végül sor került a koncertre.

  megcsináltuk szarvas! szétb.szta a vihar a bulinkat, de azokkal akik maradtak megtoltuk az estét. ez a rock n roll.

 • Ősszel egyetemre megy a tinédzser.

  TID SURI CRUISE 1054943
  Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

  A héten megejtett szalagavatója után pénteken elballagott New York-i középiskolájából Suri Cruise. Katie Holmes és egy barátja ugyan ott volt a tinédzser érettségijének átadásakor, édesapja, Tom Cruise nem jelent meg az eseményen – mint ismert, a színész által követett Szcientológia Egyház elvei tiltják, hogy a hívők kapcsolatban állhassanak nem hívőkkel, ami alól még gyermeke sem jelent kivételt. Ennek okán Cruise hosszú évek óta nem beszélt lányával, aki nemrég úgy döntött, meg is válik vezetéknevétől, helyette anyja középső nevét, a Noelle-t kezdi el használni.

  A ballagási menetrenden is már Suri Noelle-ként szerepelt a 18 éves fiatal, aki egyébként sűrűn mosolyogva mondott búcsút a gimnazista éveknek. Ősszel egy pittsburghi egyetemen folytatja tanulmányait.

  ( Page Six )