Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Imádni való felvételek készültek a zambiai Dél-Luangwa Nemzeti Parkban egy oroszlánlányról, amint gyengédséggel árasztja el kicsinyét. A négyhónapos oroszlánkölyök anyjához dörgölőzik, és kíváncsiággal kémleli a vadont. Ez az oroszlán duó a híres zambiai „The Hollywoods” elnevezésű falka tagja, amely jó megjelenéséről és pompás génjeiről ismert, és több dokumentumfilmben készült róluk.

  Ezeket a csodásképeket egy brit vadvilági fotós, Nathalie Mountain örökítette meg. Mint mondta, a fotózás reggelén korábban találkoztak a falkával, így szemtanúi lehettek, ahogy egy bölényre vadásznak. De nem sikerült elkapniuk, és egy nőstény oroszlán, elvált az árnyékban pihenő falkától, és visszatért a kölykeikhez, akiket biztonságban hagyott egy fa alatt, némi távolságban.

  „A kölykök nagyon örültek, hogy anyjuk visszatért, és a szokásos dörgölőzéssel és nyalogatással üdvözölték. Mindig nagy megtiszteltetés vadon élő állatokat figyelni, amint természetes módon viselkednek a környezetükben, különösen, ha aranyos oroszlánkölykökről van szó. Megörökíteni azokat a múló pillanatokat, amelyekről egy szempillantás alatt lemaradunk, mindig olyan különleges, és igazán láthatjuk a kötődést és az érzelmeket az anya és kicsinye között.”

 • Befutott a magyar előzetes, és nem okozott csalódást.

  Képernyőfelvétel (861).png
  Fotó: YouTube

  A John Wick 4 és az Az sztárja, Bill Skarsgard egy újabb akciódús és vére mozifilmben vállal főszerepet, melynek szinkronos előzetese már megtekinthető az IGN jóvoltából.

  A Boy Kills World, magyar változatban Kinyírni a világot című alkotásban Skarsgard karaktere igencsak haragos világra, pontosabban azokra gaztevőkre, akik még gyerekkorában lemészárolták a családját, sőt, még őt magát is megkárosították testileg és lelkileg, mivel az eset után megnémult. Belső hangja azonban nem hagyja nyugodni, ezért kíméletlen harcos farag magából, hogy aztán kezdetét vehessen a bosszúhadjárata. A Boy Kills World június 20-án kerül a hazai mozikba, melynek első trailerét alább tekintheti meg:

 • Szakítása óta körültekintőbben oszt meg magáról bármit.

  Marics Peti a TV2 kameráinak adott interjút, melyben egyebek mellett arról mesélt, hogyan kezeli a hírnévvel járó kritikákat, illetve hogy változtatott-e azon, mit oszt meg nyilvánosan, mióta szakított korábbi szerelmével.

  Szeretnek kóstolgatni, de ez mindenkivel így van. Azzal nyugtatom magam, hogy felhozok olyan embereket, akik számomra szinte már istenek, és látom, hogy ugyanúgy kapják a savat. Ilyen mondjuk Michael Jackson, vagy Cristiano Ronaldo. Ezt jól kell kezelni. Vagyis tudni kell lesz*rni.

  idézi a Bors az énekest, aki manapság a magánélet kérdéséről is másképp vélekedik.

  Ahogy azt tudni lehet, Marics korábban egy párt alkotott Tóth Andival, de a szerelmek végül mégsem bizonyult hosszú életűnek. Bár akkor örömmel osztotta meg a nyilvánossággal boldogságát, azóta óvatosabban azzal, hogy mit posztol magáról.

  Azt gondolom, hogy a magánélet azért magánélet, mert csak két emberre tartozik. És lássuk be, nagyon kellemetlen letörölgetni a fotókat. Kiteszed, hogy ultra nagy szerelem van egy hónapig, vagy évig, utána meg törölgeted a képeket...

  – fogalmazott.

 • Donald Trump álarcot húzott a tettes.

  balog kamera
  Fotó: RTL

  Az álommeló pénteki adásában az elnöki asszisztens jelölteknek kellett kideríteniük, hogy ki volt az elkövető, aki felforgatta Balogh Levente irodáját, és meghekkelte a számítógépét. A Donald Trump maszkot viselő csínytevő több kódolt videóüzenet hagyott különféle nyomokkal, amelyeknek utánajárva egy négyszámjegyű kódot kaptak a versenyzők. Ennek segítségével végül kinyithattak egy széfet, ami a titokzatos állarcos kilétét tartalmazta.

  Az egész napos hajszát követően mindenki időben visszaért az Office-ba, és leleplezték az elkövetőt, aki a Cápák között egyik befektetője, Balogh Petya volt. A legrosszabbul teljesítő csapatot az elnök berendelte az irodájába, ahol úgy döntött, ad még egy esélyt Eszternek és Gergőnek, Annának viszont sokadik hibája miatt távoznia kellett.

  Balogh Levente lesz az egyik előadója az Indamedia által szervezett Business Talks '24 konferenciának. Jegyekért kattintson ide, a részletes programért pedig ide.