Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • DJ Oti in the house.

    Már nem kell sokat várni arra, hogy Sebestyén Balázs lemezlovasként, azaz DJ Otiként lépjen fel, ezen a hétvégén kerül sor ugyanis a műsorvezető telt házas születésnapi bulijára a Plázson, amely a Siófoki Nagystrand szíve. A rádiós műsorvezető erről szóló, pár hónappal ezelőtti bejegyzését eredetileg viccnek gondolták a rajongók, de mint Sebestyén meséli, az egész évekkel ezelőtt annak is indult. Méghozzá harmadik nevéből, az Ottóból fakadóan, ami miatt annak idején egykori munkatársa, Vadon Jani ráragasztotta a DJ Oti nevet. 

    A jegyeket végül egy órán belül elkapkodták a szombati partira. Ez az első és egyetlen nyári bulij, amely a népszerű rádiós születésnapját is hivatott megünnepelni.

    „Elintéztem nektek, mert ilyen fene jó szívem van, hogy amikor 23.00-kor vége a szettemnek, a buli folytatódik tovább a Classic Fest-en, amire minden DJ Oti jegy automatikusan érvényes, vagyis a buli hajnalig tart... szervusz szívesen.. Fontos, hogy legyen rajtatok valami, ami a '90-es, 2000-es évekből van, egy kiegészítő, egy ruhadarab, vagy akárcsak valamilyen színvilág, ami azt a kort idézi! Nagyon fontos: ha az első 20 percben nem hallod meg a kedvenc zenédet (itt jegyzem meg, hogy aki Modern Talkingért jönne, az el se jöjjön), ne kezdj lökdösődni a kukás mellényedben, finoman bökdösni az előtted állót a rózsaszín buffalódban, várd meg a szett végét, mert sok mindennel készülök..” – tudatta követőivel Sebestyén, aki korábban azt mondta: olyan dalokat tervez lejátszani, amire annak idején egy egész generáció bulizott, de nem nevezné retronak a fellépését.

  • Egy 40 éves brit nő a Birmingham Livenak számolt be arról, hogy kora ellenére gyakran kérik el személyi igazolványát, mert egyáltalán nem néz ki felnőttnek. Emellett állandóan megjegyzik, hogy milyen fiatalos megjelenése, amit bevallása szerint annak köszönhet, hogy több évtizede napi szinten 50 faktoros naptejet visel.  Rosie minden reggel naptejjel keni be magát, amit sosem fejelt el megvenni a bevásárlókörútja során. A középkorú nő 12 éves kora óta jár el így, legyen bármilyen aznap az időjárás: esőben és napsütésben egyaránt.

    Mint mondta, ezt a bőrápolási praktikát azután kezdte el alkalmazni, miután az édesanyja javasolta neki kiskamaszként. Elmondása szerint sose feküdt kés alá, csakis ennek köszönheti, hogy ennyi idősen is ilyen fiatalosan néz ki. A legnagyobb bóknak azt tartja, hogy a húszas éveikben járó fiatalok gyakran szeretnének ismerkedni vele, mert a korosztályuknak nézik őt. Íme:

  • Nagyot nőttek a hármasikrek.

    RuzsaMagdi DSC00940
    Fotó: Gerencsér Tamás / Index

    Rúzsa Magdi legutóbb arról számolt be, hogy elkezdődtek a visszatérő Megasztár válogatói, amely forgatási napok jelenleg a napjai nagy részét teszik ki. Szerencsére a pihenésre tud időt szakítani az énekesnő, akinek hármasikrei, Lujzi, Keve­ és Zalán már két és fél évesek múltak.

    Tengerparti nyaralásukról most egy aranyos képet osztott meg a 38 éves énekesnő, amelyen jól látható, hogy mekkorát nőttek az utóbbi időben a gyerkőcök. A követők pedig nem győzik jókívánságait kifejezni a fotók melletti kommentekben.

  • Régre nyúlik vissza az ismeretségük.

    claudia kiszel
    Fotó: Trenka Attila / Index ; Kaszás Tamás / Velvet

    Liptai Claudia a napokban töltötte be az 51. életévét, amely jeles nap alkalmából rengetegen köszöntik fel a műsorvezető-színésznőt. Kiszel Tünde sem felejtette el jókívánságai eljuttatni hozzá egy jó pár éves közös fotó kíséretében.

    Isten éltessen sokáig, drága Claudia! Ezzel a számomra kedves régi, de szép közös képpel kívánok Neked Boldog születésnapot!

    – írta posztjában a naptárdíva, melyben egy kép is található róluk, ahogy barátian megölelik egymást.