Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valószínűleg sosem sodorta volna össze őket az élet, ha nincs a Farm VIP.

  szabbalogh
  Fotó: Index/Kaszás Tamás, Index/Bődey János

  Január elején érkezett a hír: összejött Szabó Simon és Balogh Edina. A két színész, bár egy szakmán osztoznak, korábban nem is ismerték egymást, a másik munkássága teljesen kimaradt az életükből. Erről most a Story magazinnak is meséltek, közös interjújukból kiderült, elkerülték a másikat több évtizedes karrierjük alatt, mindössze egy vetélkedőben találkoztak pár órára, évekkel ezelőtt, erre azonban nem is igazán emlékeztek.

  „Hihetetlen. Ebből is látszik, hogy a mi történetünk valószínűleg nem így alakul, hogyha a Farm VIP-ben nem ismerjük meg nyers valójában a másikat. Ott nekem Simon a biztonságot jelentette. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy semmilyen gyengéd érzelem nem volt bennem iránta, de akkor még nem tudtam volna megfogalmazni, hogy pontosan mi ez. Viszont miután véget ért a Farm, éreztem a hiányát. Akkor kezdett kikristályosodni bennünk, hogy mi is ez az egész” – magyarázta a színésznő, majd szerelme vette át a szót.

  Nekem Edina nagyon tetszett a Farmon is, egy csinos, szép nő, akinek jó volt a közelében lenni, és akivel nagyon jókat tudtam beszélgetni. Működött a kémia, de tudtam, hogy férjnél van, hogy van két gyereke, úgyhogy tartottam a távolságot.

  Balogh a musor végeztével döntött úgy, elköltözik a férjétől, de hangsúlyozza: nem Szabó volt ennek az oka.

  „A Farmon szerzett tapasztalataim miatt. Rájöttem, hogy egyedül is megállom a helyem, és nem kell benne maradnom valamiben, ami nem működik.

  Krisztiánnal mi régóta el akartunk válni, de a gyerekek miatt soha nem léptük meg.

  Úgy vállaltam el a műsort, hogy mindketten tudtuk, ez vízválasztó lesz számunkra, a távolság ugyanis vagy összekovácsol, vagy még jobban eltávolít minket. Egyikünket sem lepte meg, hogy az utóbbi történt. Simonnal pedig mindezek után egy farmos bulin láttuk be, hogy a kapcsolatunknak lesz folytatása.”

  A pár azóta igazi harmóniában él, már mind a ketten megismerték a másik két-két gyermekét, családját, sőt a színész kedvese exférjével is találkozott már. Közös babát nem szeretnének, sőt, egyelőre esküvőt sem, de ezt nem zárták ki teljesen jövőbéli terveikből.

  „Mi már összeházasodtunk a Farmon. De tényleg, van egy ugyanolyan karkötőnk, amit még ott kötöttünk föl, és azóta nem vettük le. Ez nekünk nagyon sokat jelent, nyolc hónapja rajtunk van. Komolyra fordítva a szót, én szeretem elkötelezni magam, és szeretem, ha elköteleződnek mellettem, ehhez viszont idő kell. Nem zárkózom el semmitől, szívesen elvenném Edinát, ha úgy alakul” – mesélte Szabó.

 • Nagyon élvezik balatoni otthonukat és környezetüket.

  Lassan fél éve már, hogy beköltöztek új otthonukba Istenes Bencéék, aki most legújabb YouTube-videójákban mutatta meg, hogy is áll az építkezés. Bár a sztárpár háza továbbra sincs teljesen kész, ezt egy kicsit sem bánják, párja, Csobot Adél szerint kifejezetten jó, hogy így, lépésről lépésre haladnak, hiszen ennek hála minden apróságnak tudnak külön örülni. Magát a vidéki életetet pedig mind a ketten imádják, amelyről kutyasétáltatás közben meséltek.

  Itt meg szoktam állni egy kicsit, csak nézem a tájat, és egyszerűen hálás vagyok. Annyira gyönyörű ez! És itt lakhatunk! Emberek nyaralni jönnek ide, gyönyörködnek a tájban, és nekem minden reggelemnek a része, hogy ezt láthatom  – vallotta be a tévés, majd megválaszolta a követői által sokszor feltett kérdést: nem fogja később visszasírni a fővárost?

  Most, a mai fejemmel ez elképzelhetetlen. Rendesen azt érzem, amikor Budapesten vagyok, hogy hogy tudtam itt élni? Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek akik itt a környezetünkben vannak, hogy minden lassabb... Egy szónak is száz a vége: egyelőre imádunk itt lakni!

  – jelentette ki széles mosollyal az arcán.

 • Nyolc hónapja egyedülálló, de szerinte ennek meg is van az oka.

  szephalmi
  Fotó: RTL

  Közel 10 hónap után, tavaly ősszel ért véget Széphalmi Juliska és kedvese kapcsolata, amelynek okairól akkor a táncosnő is őszintén mesélt. A Madách Színház sztárja azóta egyedülálló, de szerinte jól is van ez így, hiszen az elmúlt időszak-, többek között térdműtétje is rengeteg mindent tanított számára.

  „Nyolc hónapja vagyok szingli, és úgy érzem, most az a feladatom, hogy egyedül is megtaláljam a boldogságom, és jól érezzem magam. Eszembe sem jut most a párkapcsolat, fel sem vetődik bennem” – mesélte a Blikknek a kisgyermekes anyuka, aki felépülése mellett természetesen kisfiával tölti a legtöbb idejét.

  Muszáj volt magamba fordulni, kemény önismereti munka volt ez. Ez a műtét megtanított segítséget kérni, és rávilágított arra, ki az, akire számíthatok, ki nem érdeklődött felőlem azóta sem. Tisztára mosta a kapcsolataim ez az időszak. Abban még fejlődnöm kell, hogy ne terheljem túl magam. Semmi én-időt nem hagyok magamnak. Nyilván ez egyfelől azért van, hogy ne legyen időm gondolkodni. A futást korábban arra használtam, hogy mentálisan kikapcsolódjak. Ezt az operáció hosszú időre elvette tőlem, de szerencsére fokozatosan lép vissza az életembe, jövő héten már a szabadban is futhatok

  – újságolta a táncosnő, aki tervei szerint ősszel a színházba is visszatér majd.

 • A napokban tért haza egyhónapos tenerifei nyaralásáról Németh Kristóf, amelyről a Mokka műsorvezetőinek mesélt.

  Több mint egy éve terveztük ezt az utat, amikor megtudtuk, hogy Levente gyermekünk után érkezik a harmadik fiam, akkor elkezdtük szervezni és tervezni ezt. Ki kellett várni, hogy ő elmúljon fél éves, minden oltást megkapjon, a gyerekorvosok is bátran engedjék őt egy európai utazásra

  – kezdte a színész, elárulva, a nyolc hónapos Olivér remekül bírta az utat, négy és fél éves bátyja pedig már gyakorlott a műfajban, így vele sem volt gond. Rengeteg helyen jártak a spanyol szigeten, szinte mindent felfedeztek, amit kisgyerekes családként megtehettek. Nagyfia, Lóci nem tartott velük, de édesapja tudja, ehhez már a 17 éves tinédzser nagy, egyrészt barátnőjével volt, másrészt ő az iskola miatt sem tudott ilyen sok időre külföldre menni, ráadásul épp golfversenye volt.

  „Így tudtuk ezt az egy hónapot abszolválni. Nagyon régóta készültünk, nálunk ez hagyomány, hogy ha nem is egy malacperselyben, de egy borítékban elkezdjük gyűjteni – ötezer meg kétezer forintonként összerakni, és akkor másfél év alatt össze tud gyűlni egy olyan összeg, amiből egy nagyvonalú utazást is megengedhet magának egy család.”

  A színész Szabó Zsófi kérdésére elárulta, bár hajlamos rá az ember, de nem csak a rosszról, a jó dolgokról is be kell számolni időről időre.

  „Mindig arra vágytam gyerekkoromtól kezdve, hogy egyszer nekem ilyen családom legyen, és nekem ilyen családom van. Ez nem az én érdemem, ez az én ajándékom.”