Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy brit fiatal úgy döntött, maga mögött hagyja Nagy-Britanniát, hogy pár ezer fontért felépítsen magának egy házat a Karib-térségben. Ennek köszönhetően a kiadásai jelentősen lecsökkentek, de az elsődleges célja mégis az volt, hogy elmeneküljön a szigetország „unalmas és lehangoló” téli időszaka elől. – írja a The Sun.

    A 22 éves Alex Cassidy a nevelőapja, a 61 éves Derek Sandy tulajdonában tobagói telken építette meg a döntően faépítésű kunyhóját. Miután összegyűjtötte az építőanyagokat, közel három hónapig építkezett helyi iparosok segítségével. Alex teljesen elégedett a végeredménnyel, és kiadásai is barátiak, hisz háromhavonta csak 130 fontot költ áramra, vízre és wi-fire. Évente hat hónapot tölt Tobagóban, hogy elkerülje az esős és hideg telet az Egyesült Királyságban.

    „Az éjszakai élet brilliáns. Mindig új emberekkel találkozom, így soha nem vagyok magányos. Napközben a tengerparton pihenek, az emberek nagyon érdekesek. Tobago természeti szépsége elképesztő, ez egy pazar élet. Az Egyesült Királyság nyáron nagyszerű hely, de a telek nagyon unalmasak.” – fogalmazott.

  • A rapper nem hagyta ki a lehetőséget, hogy megtréfálja kollégáját.

    Pápai Joci a TV2 Szerencsekerék című műsorában vendégeskedett, ahol egy meglepő esetről számolt be Kasza Tibinek. Mint kiderült, az énekes kórházba került a külföldi nyaralása során. Pápai rögtön azzal kezdte, hogy véleménye szerint ő bevonzza a bajt, ugyanis az első alkalommal, amikor vakációján belement a medencébe, egyből megfájdult a füle. Majd azt is elárulta, hogy egyébként Majkáékkal együtt nyaraltak, így a rapper rohant el vele az ügyeletre, aki fordított is barátjának, mivel ő nem beszél angolul.

    Benne van egy nagyon nagy bogár a füledben

    – ugratta Majka az énekest, akinek ekkor már szinte pánikrohama lett, hisz nem hallott semmit.