Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még mindig érzi a pillangókat a gyomrában, ha férjére néz.

  Képernyőfotó 2024-05-18 - 23.34.24.png
  Fotó: instagram

  Felemelő történet járta be a világhálót: 88 évesen hozzáment középiskolai kiszemeltjéhez Elaine Hall. A hölgy már tinédzserként szerelmes volt Roland Passaroba, de érzelmei plátóinak minősültek,míg nem az 50. osztálytalálkozójukon újra összesodorta őket az élet, románcuk pedig végre be is teljesedhetett – olyannyira, hogy 74 évvel a megismerkedésük után össze is házasodtak.

  „Azt hittem, már mindent megéltem, amit kellett. Nyugdíjba vonultam, hogy a családommal, barátaimmal legyek. De egyszercsak megtörtént dz, ott volt igazi, tiszta kémia közöttünk. Ugyanúgy érzem magam, mint 15 évesen, még mindig repkednek a pillangók a gyomromban. Egyszerűen csak nagyon szeretem őt” – mesélte Hall, akit már most sok fiatal példaképének kiáltott ki.

 • Talán a legtöbben hallottak már arról a közel 20 éve terjedő összeesküvés-elméletről, amely azt állítja, Avril Lavigne nem is Avril Lavigne. Pontosabban, hogy az énekesnő felbérelt egy testdublőrt nyilvános eseményeire, Melissát, aki az ő 2003 környékén bekövetkezett halálakor átvette a helyét, és azóta hasonmása viszi helyette a bizniszt.

  Az internet bugyraiból eredeztethető meredek sztorira egészen eddig nem is reagált Lavigne, de egy friss podcastinterjúban most megtörte a csendet

  Ez szerintem vicces. Egyrészt azt szokták mondani nekem, „Ó, Istenem, pont ugyanúgy nézel ki még mindig, mintha egy napot sem öregedtél volna”, de aztán mások meg azt mondják, egy konteó szerint ez nem én vagyok. Őszintén szólva nem is olyan vészes. Lehetne rosszabb is. Ugye? Úgy érzem, egy jó pletykát kaptam! Szerintem nem negatív... De nyilván én vagyok én, ez olyan butaság

  – tett pontot egyszer és mindenkorra a történet végére a popsztár, míg egy kommentelő azzal viccelődött, pontosan ezt mondaná Melissa is.