Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az online vásárlás élménye és egyszerűsége miatt sokan döntenek úgy, hogy az üzletekben való rohangálás és a próbafülkénél, majd a kasszánál való várakozás helyett inkább az internetről rendelik meg azokat a ruhadarabokat, amelyekre szükségük van; vagy azokat, amelyek csak úgy megtetszettek nekik böngészés közben. De nem minden esetben garantált, hogy azt az öltözéket kapja meg az ember, amit rendeléskor a képen látott. Ezzel kapcsolatos tapasztalatát osztotta meg az egyik pórul járt internetező.

  Egy 30 éves anyuka, Naomi Lashington úgy mesélte: egy szoknyát rendelt az egyik külföldi webshopból, amely ugyan alapból nem mindennapi szabású volt, ám arra cseppet sem számított, hogy a ruházat leginkább egy hálózsákra hasonlít majd. Lashington legalábbis ahhoz tudná hasonlítani a ruhadarabot, amelyet csak egy méretben lehet kapni. Bele is bújt: csak a feje látszott ki belőle.

  Szerencse, hogy a helyzethez kellő humorérzékkel tudott állni. Alább láthatja reakcióját:

 • Majka ennél büszkébb nem is lehetne gyermekére.

  Majoros Péter, azaz Majka és Majoros Hajnalka kisebbik fiának labdarúgó-pályafutása néhány évvel ezelőtt indult, ráadásul nagyon eredményesen. Olivér, aki az Újpesthez igazolt, s jelenleg is lila színekben mutatkozik, majdhogynem napra pontosan egy évvel ezelőtt kupát is nyert; a kisfiú öröméről itt láthat képeket.

  Azt, hogy a kis Olivér, aki éppen ma, azaz április 12-én ünnepli a 8. születésnapját, milyen tehetséges, újabb videó bizonyítja. A 2024-es X-Faktor új mentora ugyanis videóra vette, ahogy a kisfiú akkora gólt rúgott, hogy azt a kapus keze se bírta.

  Szülinapja alkalmából rúgott egy bombát. Happy kisbabam

  – írta a videóhoz Majka, akinek kisfia a 13-as mezt viseli. Olivér bátyja, Marián 2022 augusztusában írt alá az Újpestnek, erről fotót ide kattintva láthat.

 • Baliról jelentkeztek be az Instagramon.

  Csobot Adél március végén az egyik barátnőjével utazott Balira, ám nem sokkal később a párja, Istenes Bence és két közös gyermekük, Nátán és Ádin is csatlakozott hozzájuk. Az X-Faktor felfedezettje ugyan csak a korlátozott ideig elérhető bejegyzéseiben számolt be élményeiről, de azokból kiderült, hogy azért utazott Balira, mert régóta érdekli a spiritualitás: részt is vett egy tisztító ceremónián, de többször utalt arra, hogy idejét meditációval és jógázással tölti.

  Az énekesnő az egyéb elfoglaltságairól nem igazán tett közzé képeket; nem úgy Istenes Bence, aki egy lapozható bejegyzésben újságolta el, hogyan telnek napjaink Ubud városában. A finom ételekről készített fotói mellett látható tájkép, egy majmos szelfi, valamint néhány olyan felvétel, amelyen a zuhany alatt pózolnak kedvesével, Csobot Adéllal. Utóbbiért lapozni kell, ha látni szeretné.

 • Rajongásból házasság lett, most pedig szülői örömök elé néznek.

  jesus
  Fotó: instagram

  Nem túl hétköznapi történetet mesélhet majd el Alina Lozano és Jim Velásquez születendő gyermeke, ha osztálytársai egyszer arról kérdezik majd, hogy jöttek össze szülei.

  A most 55 éves kolumbiai szappanopera-színésznő tavaly ősszel ment férjhez 31 évvel fiatalabb párjához, aki korábban hatalmas rajongója volt a nőnek. Ezt a lánykéréskor is kiemelte az ifjú influenszer, úgy fogalmazva: Lozanót figyelve nőtt fel, gyerekkorától kezdve tudta, ő lesz élete asszonya.

  Az pontosan nem ismert, hogy ismerkedett össze a való életben a pár, mindenesetre a srác manifesztációja bejött, sőt, Lozano nem csak a felesége lett, de első gyermekének édesanyja is. Bár természetes úton nem sikerült a teherbeesés, a házaspár nem adta fel, egy helyi termékenységi klinika segítségét vették igénybe, átszámítva mintegy 9 millió forintnyi összegért. A program sikeresben bizonyult, hiszen a szerelmesek nemrég Instagramon, egy fotósorozat keretében osztották meg az örömhírt, úton van a trónörökös, állapotos a színésznő. 

  A párt sokan támadják a nagy korkülönbség miatt, Lozanót sugar mommynak bélyegzik, 24 éves férjét pedig aranyásónak tartják, de ők határozottan elutasítanak minden ilyen vádat.

  (via 24.hu)