Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színész őszintén vallott arról, milyen az élet ikrekkel.

  Most már nem csak az Instagram-oldalán, de a címlapon is megmutatja ikerlányait Nagy Ervin. A Jászai Mari-díjas színész – aki 2022 októberében kis híján lekéste gyermekei születését, hiszen Prágából kellett Budapestre rohannia – a héten megjelenő Nők Lapja borítóján látható Franciskával és Elzával, akik úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.

  A Király című sorozat szereplője a lapnak adott interjújában elmondta: az első pillanattól kiveszi a részét a babák gondozásából. Úgy véli, ez egy apától nem segítség, hanem elvárható tevékenység. Nagy kiemelte: ikrek esetében ráadásul nem opció, hogy egyedül maradjon az anya, két újszülötthöz két szülő kell.

  Bennem nemcsak akkor támad fel az igény, hogy részt vegyek a kislányaim gondozásában, amikor meg kell őket védeni, hanem akkor is, ha meg kell őket hőmérőzni, vagy ha hajnalig kell őket ringatni, mert lázasak és jön a foguk, vagy amikor pelenkázni kell őket. Apám sem félt ettől, nekem mindig imponált, amikor büszkén sztorizott arról, hogyan tett zuhanyrózsával tisztába. Fiatal koromtól azt gondoltam, ezt én is olyan vagányul fogom csinálni, mint ő, és hogy az az igazán tökös férfi, aki ebből részt vállal

  – nyilatkozta el Nagy a Nők Lapjának.

  Az ikreknek nem ez az első címlapfotójuk: először édesanyjukkal, Borbély Alexandrával lettek a Nők Lapja címlapsztárjai tavaly májusban.

 • Denis Villeneuve a castingra is csak felkapott sztárokat hívott volna?

  Magyarországra már február 29-én megérkezett a Dűne sokak által várva várt második része, egyik új karakterét, a pszichopata bérgyilkosként is emlegetett Feyd Rautha Harkonnent pedig Austin Butler alakítja – a kritikusok szerint igazán meggyőzően.

  A szerep kapcsán, mint most kiderült, az Elvis sztárja mellett még több híresség neve is felmerült. A PopBuzz információi szerint Harry Styles is részt vett a válogatáson, aki énekhangja mellett már a Nincs baj, drágámban és a Dunkirkben is megmutatta színészi tehetségét, de a Saltburn végett teljes reflektorfénybe került Barry Keoghan is megjárta a Dűne: Második rész casting irodáját.

  „Ah, igen, nagyon élveztem azt a folyamatot. Nézzétek, nagy rajongója vagyok Timothée-nak, a Dűnének, és jó lett volna a részese lenni a dolog. De nem nekem való volt. Néha el kell ezt fogadnod. Néha nem neked való” – nyilatkozta Keoghan. 

 • Egy meztelen reklámkampányát például be is kellett tiltani.

  Nehéz elhinni, de igaz: ma ünnepli 50. születésnapját Eva Mendes, aki alsó hangon két X-et letagadhatna. Ennek apropójából pár érdekességet gyűjtött össze a life.hu a kubai bevándorlók gyermekeként született filmsztárról, aki szülei válása után édesanyjával élt Los Angelesben.

  Ennek köszönhető, hogy beindult karrierje is, hiszen Mendest egy hollywoodi ügynök fedezte fel egy barátja portfóliójában lévő fotón. Maga a színésznő eredetileg nagyon nem erre a pályára készült, gyerekként apáca szeretett volna lenni, az egyetemen pedig marketinget és művészettörténetet tanult, így éles váltás volt számára a szórakoztatóiparba csöppenése a 90-es évek végén. Filmszerepeit videóklipes közreműködések előzték meg, olyan együttesek dalaihoz adta arcát, mint a Pet Shop Boys vagy az Aerosmith, de dolgozott Will Smithszel is, ahol már a hangját is megcsillogtatta. 

  Filmes debütálása egy mozikig sem jutó horrorban, A kukorica gyermekei 5. részében volt, játékát visszanézve pedig Mendes annyira elégedetlen volt magával, hogy színészi képességének fejlesztéséért magántanárt fogadott. Ez olyannyira jól sikerült, hogy pár évvel később már Hollywood ünnepelt sztárjának számított.

  Mendes színésznői munkássága mellett sem hanyagolta el a modellkedést, emlékezetes munkái közé tartozik egy 2008-as Calvin Klein-parfümreklám, amelynek kampányfotóján meztelenül szerepelt. A közönséggel ellentétben az amerikai hatóságok nem igazán értékelték a képet – olyan kihívónak ítélték, hogy rövidesen be is tiltották azt. A Kiképzés sztárja a PETA állatvédő egyesület kedvéért is megvált ruháitól, hogy felhívja a figyelmet a szőrmék használata ellen.

  Alkohol- és drogproblémái miatt Mendes az elvonót is megjárta, függőségeiből végül életmódváltása segítette ki. Ezt követően ismerkedett meg későbbi férjével, Ryan Goslinggal is, a Túl a fenyvesen forgatásán. A sztárpár 2011 óta van együtt, bár csak 2022-ben kötötték össze hivatalosan is életüket. Két kislányuk van, Esmeralda és Amada, akik 10 és 8 évesek lesznek idén. Édesanyjuk most elsősorban az ő nevelésükkel foglalkozik, épp ezért nem láthattuk őt komolyabb szerepben a Gosling által rendezett 2014-es Lost River óta. Mendes ennek ellenére tartja, hogy nem vonult vissza, csak vár egy olyan ajánlatra, amelyre örömmel mondana igent. Addig pedig családja mellett saját vállalkozásaival, divatcégével foglalkozik.

 • Egy modellel jött össze a Jonas Brothers tagja.

  Pont került a találgatások végére, valóban ismét szerelmes Joe Jonas! Az énekes még tavaly augusztusban jelentette be, hogy elválik feleségétől és két kislánya édesanyjától, Sophie Turnertől, aki egyébként nem búslakodott sokáig: már novemberben új barátjával romantikázott Párizsban. A Trónok harca sztárja, valamint a brit arisztokrata Peregrine Pearson azóta is élvezik egymás társaságát, de a jelek szerint Jonas sem magányos többé.

  Új barátnője nem más, mint Stormi Bree amerikai modell, akivel már pár hónapja összeboronálták a popsztárt. Sejtelmes, ám sosem egyértelmű Instagram-posztjaik után most egy elég félreérthetetlen helyzetben, csókolózás közben sikerült lefotózni őket Sydney-ben, egy bowlingklubban megejtett randevújuk alatt.

  A People magazin kereste az érintett feleket, ám egyelőre egyikük sem nyilatkozott kapcsolatukról.