Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Végre sikerült betölteni az egykori szépségkirálynő életében az űrt. 

    Kulcsár Edina napok óta lázban tartotta a rajongóit az egyik korlátozott ideig elérhető bejegyzésével, amelyet az Instagramon osztott meg. Az egykori szépségkirálynő sejtelmesen mesélt arról, hogy a siófoki Bella Állatparkban teljesen váratlanul egy olyan dolog történt vele, ami miatt úgy érzi, már nincs űr a szívében. Hamarosan négygyermekes anyuka lesz, de nem a kisfia születésére gondolt.

    A modell-üzletasszony az ígéretének eleget téve hétfőn beavatta követőit a részletekbe.

    LETT EGY ÚJ CSALÁDTAGUNK! Leírhatatlanul boldog vagyok. Végre sikerült betölteni azt a kis űrt az életemben, ami még volt benne

    – fűzte Kulcsár Edina a videóhoz, amely ide kattintva érhető el. A felvételen az egykori szépségkirálynő arról is említést tesz, hogy bár nagy macskarajongó, jó ideje nem volt lehetősége cicát befogadni.

    „Aki ismer, az tudja, hogy rajongok a macskákért, de egy ideje sajnos nincs cicám. Szóval zárás előtt fél órával, amikor már éppen indulni akartunk, megpillantottam a macskás részt, ami nem is tudom, hogy nem tűnt fel az elején.

    És ott volt ő! Ez a picike tünemény, akivel szerintem egyszerre szerettünk egymásba. Az, hogy végül hogyan került hozzám, egy hosszabb történet, de mindenesetre nagyon hálás vagyok a férjemnek érte, aki hosszú idő után rábólintott, hogy lehet cicánk. (...) Soha nem lehet tudni, hogy egy-egy nap milyen meglepetéseket tartogat

    – vonta le a következtetést Kulcsár Edina, aki férjével, G.w.M-mel, azaz Varga Márkkal két kutyát is tart otthon.

  • Úgy véli, minden Insta-fotó mögött vízi szörnyek vannak.

    Polgár Tünde a rajongói legnagyobb örömére olyan felvételeket is megoszt a közösségi oldalain, amelyek nem csak, hogy szerkesztetlenek, de még valóságosak is. A férjével kétlaki életet élő üzletasszony legutóbbi bejegyzése is az Instagram vagy Facebook vs. valóság kategóriába sorolható, hiszen azt mutatja meg, hogyan néz ki valójában a tengerparton.

    1. kép: influenszer a parton

    2. kép: nagyon szexi-social media-pucsítós

    3. kép: beüt a valóság, ezért a 4. kép így lett belőlem vízi szörny! Ez már nem trendi – de ez az eredménye a »tuti« képnek – ez a ne posztoljuk inkább kategória! Élvezzétek a nyarat, ne csak képekben! Mert minden tuti Insta-fotó mögött jó néhány vízi szörny van – hidd el, másnak sem minden happy és szexi!

    – írta képeihez Polgár Tünde.

  • Európát azért nem hagyná el.

    ZS 7803
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Ördög Nóra a tévézés mellett a közösségi médiában egyaránt rendszeresen jelen van, ugyanakkor családi vállalkozást is üzemeltetnek, legutóbb pedig saját szépségápolási márkát indított. Az ezekkel kapcsolatos teendők értelemszerűen kiteszik a napja nagy részét, erről most bővebben mesélt.

    Az már a Nekem a Balatonnál is felmerült, hogy amiatt, mert mi híresek vagyunk, mindenki kicsit szkeptikusan áll ezekhez a vállalkozásokhoz. Ha hibázunk, az sokkal nagyobb hírverést kap, nagyító alatt van minden lépésünk, ezért minden egyes mozdulatunkra oda kell figyelnünk. De nyilván az ismertségünk miatt könnyebben is el tudjuk juttatni az információkat az emberekhez

    – magyarázta a TV2 műsorvezetője, aki úgy gondolja, a szépségápolási márkája elindulásánál nagy segítség volt, hogy azt hozzá kötik, de idővel ez korlátja is lehet a növekedésnek.

    Megjegyezte, éppen emiatt idővel megpróbál hátrébb lépni kommunikációs téren, amikor szeretne majd szintet lépni, és a nemzetközi piacra vinni a termékeit:

    Ezért szeretném majd külföldön is elindítani, ahol nem kötik hozzám, ahol nem tudják, hogy egy ismert ember van mögötte, hanem a termék minősége önmagáért beszél majd. Ez a vágy nagyon megvan bennem, olyan jó volna találni valami olyan elfoglaltságot, ahol nem lehet tudni, hogy mi vagyunk mögötte

    – mesélte a tévés Endrei Juditnak a Korhatártalanul című műsorban. Az Ázsia Expressz műsorvezetője ugyanakkor nemcsak a munkában vágyik arra, hogy több lábon álljon, hanem a magánéletében is.

    Szeretném, ha lenne egy kis bázisunk itt, Európán belül, ahova el tudunk menekülni 1-1 hétre. És azt is az otthonunknak tartjuk majd. Ennek a Balaton már egyfajta előfutára, a külföld még várat magára, de egy napon, remélem, ez is megadatik majd nekünk

    idézi a Story Ördög Nórát.

  • Instagramján osztotta meg boldogságát a követőivel.

    PAP 1000
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Singh Viki sokáig élt Budapesten, de úgy döntött, megvalósítja régi álmát, és megvásárolja álmai otthonát vidéken. A fiatal énekesnő hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy végre birtokba vehette a saját kertes házát, és egy négylábú társ is csatlakozott hozzá.

    Nemrégiben a Ripostnak azt is elárulta, hogy mindig is közel állt hozzá a vidéki élet, ezért tervben van, hogy tanyasi állatokat fog tartani, valamint kertészkedni is szeretne. Bár az énekesnő új háza körül rengeteg munka akad, amíg azt teljesen a saját ízlésére alakítja, de nem riad vissza a munkától. Persze segítsége is akad, viszont a bútorait már ő szeretné felújítani, ugyanis imádja a vintage stílust. Az új otthonáról a következőt írta:

    Mindig, de tényleg mindig az volt az álmom, hogy legyen egy kertes házam és egy golden retrieverem… Jelentem: minden teljesült! Tegnapelőtt költöztem be életem első saját otthonába, és tegnap fogadtam örökbe Mozartot, azaz Mót, aki eddig Bingó ként élt egy kedves családnál, akik már nem tudták tovább gondját viselni. Az van, hogy boldog vagyok… fáradt, kicsit riadt is, hiszen egy teljesen új élet vette most kezdetét, de BOLDOG!

    – olvasható az énekesnő bejegyzésében, aki rendkívül büszke magára, amiért mindezt teljesen egyedül valósította meg.