Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Váratlan képsoroknak lehettek tanúi a Reggeli csütörtöki nézői, az egyik műsorvezető, Ember Márk ugyanis az adásban szabadult meg hosszú tincseitől.

    „Végre megtörténik nagymamám és pár kommentelő legnagyobb vágya, és úgy fogok kinézni, mint egy rendes ember” – kezdte nevetve a már fodrászszékben ülő színész, akinek Frohner Ferenc álmodott meg új frizurát. Bár teljesen szabad kezet kapott Embertől, munkáját nem csak a fél nyolcas kezdés, a kamerák, de a feszített tempó sem könnyítette meg.

    „Ilyen nagy nyomás alatt én még soha nem vágtam. De ahogy beszéltük is, teher alatt nő a pálma. ”

    Frohner szerencsére időre végzett a fürtökkel, így nyolc óra után pár perccel Ember Márk már a Reggeli stúdiójában várta a vendégeket, előtte viszont prezentálták a hajvágás közben támadt showműsor-ajánlatukat is. 

    „Kolosy úr, nem tudom, ezt hallja-e, de akkor egy ötlettel üzennék önnek, hogy egy fodrászos műsort csinálhatnánk” – mondta nevetve a fodrász. Munkájával nem csak Ember Márk, de a másik házigazda, Peller Anna is kifogástalanul elégedett volt, szerinte kollégája új frizurájával Richard Gere kiköpött mása lett.

  • Brooks Nader pár hónapja vált el férjétől.

    Véget ért a szingli élet Tom Brady számára, aki a változatosság kedvéért újfent egy modellel jött össze, tudta meg egy forrástól a Page Six.

    A sportoló 2022-ben vált el Gisele Bündchentől, azóta pedig exe több kolléganőjével is randizgatott, például Irina Shaykkal, pár hónapja pedig Isabella Settannival hozták hírbe amerikai bulvárlapok. Új kedvese Brooks Nader, a Sports Illustrated magazin címlapsztárja, akivel többször is látták már együtt az NFL-játékost. A 27 éves bikinimodell hivatalosan idén májusban vált el férjétől, akivel 5 évig voltak házasok, egy hónnappal később pedig a görög herceg, Constantine Alexios kíséretében érkezett egy júniusi sztáresküvőre.

    A tőle 9 évvel idősebb Bradyval való-, egyelőre nem túl komoly kapcsolata is valamikor ezután kezdődhetett. Bár a lap kereste a feleket, egyikőjük sem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

  • Hatalmas az öröm.

    MG 5981
    Fotó: Németh Kata / Index

    Kiss Daniella, a Miss World Hungary 2015-ös versenyének győztese hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. A korábbi szépségkirálynő még az év decemberében, Kínában rendezett Miss World gálaműsoron képviselte hazánkat, de nem tudta megismételni Kulcsár Edina előző évi második helyét. Ezt követően hosszú ideig távol maradt a reflektorfénytől, majd tavaly sokakat meglepett, amikor feltűnt a TV2 Farm VIP című műsorában.

     Szűk kör, magánélet, boldog szív; békés élet

    – fűzte a képéhez angolul az egykori szépségkirálynő, akinek gömbölyű pocakja látható, kezében pedig egy újságpapírt tart, amin jól kivehető, hogy a gyermek decemberben fog megszületni.

  • Másfél éve boldog párja mellett a színésznő, de hangsúlyozta, nem őrülten szerelmes.

    Gallusz Nikolett magánéletéről mesélt a Story magazinnak. A színésznő nemrég elárulta, újra foglalt a szíve, egy titokzatos színházkedvelő úriember rabolta el azt, akivel ráadásul magázódnak. Kapcsolatuk alapköve az igaz szeretet.

    „Nekem másfél éve van egy nagyon kiegyensúlyozott, harmonikus, csodálatos párkapcsolatom, ami lassan, finoman fejlődik.

    Egy kolléganő hatalmas lelkesedéssel azt kérdezte: akkor most nagyon-nagyon szerelmes vagy? Erre azt tudom mondani, hogy hála Istennek nem.

    Ebből most nem azt kell kihallani, hogy ne lennék szerelmes, vagy ne lennének mély érzéseim, még azt sem, hogy ne lenne bennem szenvedély, de nem ez a szenvedély diktálja az életemet. Mert az olyan, mint egy drog, az ember keresi, és mindig más mellett találja magát. Én viszont mindig fix partnert, életre szóló szövetségest kerestem” – kezdte a színésznő, akinek tavaly év elején ért véget 12 évig tartó románca. Volt barátnőjével, Laurával megváltozott életformájuk miatt döntöttek a szakítás mellett, de mind a mai napig tartják a kapcsolatot.

    „Most viszont másfél éve növekszik az új kapcsolatom, de nem eszement, buta módon, hanem tudatosan megvizsgálva, milyen hatással van rám és én milyen hatással vagyok őrá. Az én pályámmal ez eleve nem egyszerű, hiszen én a színpadnak szenteltem az életem. A színházi vállalásaimat a tudásomhoz képest a legjobban akarom teljesíteni, ez pedig olyan mindennapos feladat, amit a páromnak tolerálnia kell. Nekem pedig figyelnem kell arra, hogy az én életmódom őt nem károsíthatja” – idézte a Blikk Gallusz szavait.