Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A divattervező egy csokor szerelmes fotóval jelentkezett.

    Idén év elején derült ki, hogy Fucsovics Márton és Molnár Nini egy párt alkotnak, de bimbózó románcuk már tavaly novemberben szemet szúrhatott az Instagram-felhasználóknak, a teniszező és a divattervező ugyanis együtt utazott a Maldív-szigetekre, jóllehet akkoriban még úgy hírlett, hogy a sportoló a menyasszonyával, Böszörményi Anett-tel tervezi az esküvőjét.

    Noha kapcsolatukról nem sokat lehet tudni, hiszen magánéletüket féltve őrzik, a divattervező azonban, aki korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Feleségek luxuskivitelben című műsorokban is szerepelt, időnként posztol Fucsovicsról a közösségi oldalára. A minap az Instagramon mutatott egy fotókból összemontázsolt videót, melyet látva le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért.

    You are matching my freak

    – írta a romantikus utazásakról árulkodó videóhoz Molnár, arra utalva, hogy Fucsoviccsal kiegészítik egymást. A teniszező nem hagyta figyelmen kívül a posztot: ahhoz kommentben annyit írt válaszul, hogy:

    Love you baby.

  • Nemrég Írországba utazott a Polgár házaspár, akik ha idejük engedi, szeretnek új helyeket felfedezni. Izgalmas kiruccanásaikról, például jordániai kalandjukról a Story magazinnak meséltek.

    „Azt is megtapasztalhattuk, milyen a sivatagban aludni. Egy különleges buboréksátorban foglaltam szállást. A zsúfolt tengerpartokat idén is jó messzire elkerültük, abban bőven van részünk Floridában” – kezdte az üzletasszony, akik nem vetik meg az autós túrákat sem, olyankor pedig ott szállnak meg, ahol épp éri őket az éjszaka.

    „Nem szeretjük már annyira a luxusszállodákat, jó néhány kellemetlen élményünk van. Ha az országot akarod megismerni, az élményt csakis a helyiektől kapod meg. Cipruson azért kicsit megijedtünk, ott azt hittük, elrabolnak bennünket. Annyit kértünk a taxistól, hogy olyan helyre vigyen, ahol turisták nem szoktak járni, és végül több mint fél órán át tekergett velünk a hegyoldalon.”

    Legkülönlegesebb utazós emlékük pedig Tibethez köthető.

    „A helyi idegenvezető tanácsolta a helyi parasztcsaládot, ahol még büdös jaksajttal is megkínáltak bennünket. Az én gyomrom nemigen bírja az ilyesmit. 4000 méter magasságban ráadásul már oxigénpalack segítségével lélegeztünk. A serpa férj sok izgalmas dolgot mesélt azonban a munkájáról. A mai napig emlegetjük ezt az utazásunkat” – idézte fel Polgár Tünde.

  • Egy kétgyermekes édesanya a várandóssága végéhez közelítve is vállalta, hogy fesztiválozni megy. Kikapcsolódásra azonban nem sok ideje maradt: Kate és családja éppen, hogy felállították a sátrukat, amikor a nőnél váratlanul elkezdődtek a fájások.

    Kate a férjével, Darrennel és két totyogós kisgyermekükkel mentek a családbarát Belladrum fesztiválra a skóciai Kiltarlityben július végén. A nő annyira várta a néhány napos fesztivált, hogy szülése ellenére sem akart lemaradni: miután 2 és 4 éves gyermekeiket kitették a nagyszülőknél, a házaspár a kórházba sietett. Kate mindössze két órával azután, hogy elhagyták a fesztivál helyszínét, életet adott harmadik gyermekének, akit Callannak nevezett el, és akivel másnap vissza is tért a fesztiválra.

  • A tévés Koppenhágában találkozott az amerikai színésznővel.

    Kivételes felvételeket osztott meg a közösségi oldalán a minap Szabados Ági, aki majd kicsattan örömében, ugyanis egy igazi hollywoodi filmcsillaggal, Blake Lively-val találkozhatott. A Reggeli műsorvezetőnője Koppenhágába utazott azIt Ends with Us (Velünk véget ér)című film premierjére.

    Nem is tudom elmagyarázni, milyen érzés volt találkozni vele. Kedves, vicces, lélegzetelállító.. nagybetűs ikon. Életem végéig szép emlék lesz ez a koppenhágai kiruccanás. Az #ItEndsWithUs , azaz a Velünk véget ér c. filmet a története miatt nélküle is erősen ajánlottnak mondanám, de vele meg aztán pláne. Fájni fog, mert kemény történet, szomorú leszel, mert felszaggat sebeket, és jó eséllyel sírsz is majd, de tuti lenyűgöz!

    – osztotta meg követőivel Szabados, akihez a képen a fiatal Lilyt alakító Isabela Ferrer csatlakozott.

    „Köszönöm a @mozinet -nek, aki a film forgalmazójaként egyedüli magyarként nekem adta meg a lehetőséget, hogy ott lehessek az európai premieren, és előtte a meet&greeten, ahol lehetett picit beszélgetni, fotózkodni vele és én dedikáltattam is. Akkor esett le, hogy ez mekkora dolog amikor megláttam azt a több ezer embert az impozáns és hatalmas Imperial színházban..

    Mennyien öltek volna ezért! Szóval köszönöm!