Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • BP-4
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  Hernádi Judit a Játékszín új színdarabja kapcsán adott interjút a Storynak, amely vígjátékban főszerepet vállalt. A Jászai Mari-díjas színésznő darabbéli karaktere egy túludvariaskodó vendéglátós, amely a komédia egyik alappillérét is adja, de a lap kérdésére elárulta, hogy magánéletében a túlzott udvariaskodás nem annyira jellemző rá.

  Most ez van a világban, hogy mindenki nagyon píszí, nagyon ügyel rá, hogy mit mond, mit nem. Én nem vagyok ilyen. Rám ez egyáltalán nem jellemző. Egyszerűen nekem nem jutott el a tudatomig, hogy ilyennek kellene lennie. Nem is merült fel bennem soha. Az, hogy néhány embert esetleg ne bántsak meg nagyon, néha bennem van, de bevallom, néha még ez sem. Kevés emberre vigyázok igazán magam körül, ez az igazság.

  – mondta Hernádi, aki arról is mesélt, hogy kikapcsolódni a vidéki házában szokott, távol a főváros nyüzsgésétől.

  „Szeretem, hogy most van hova lemenni, hogy kiszakadhatok a városból. Ennek örülök. Közel van, hála istennek. Mindig nehezen indulok el, de amikor ott vagyok, akkor már nagyon jó. Ott mindig feltöltődöm.” – árulta el.

 • Mentortársait csak futólag ismeri, és nem kizárt, hogy egyikükkel konfliktusba keveredik majd.

  Éppen tíz évvel ezelőtt, még gyerekként nyerte meg az X-Faktort, az idén visszatérő tehetségkutató műsorban pedig már mentorként tér vissza Tóth Andi. Az énekesnő izgatottan várja a rá váró feladatot, melyről csütörtökön az RTLReggeli című műsorában mesélt.

  Ismerem magam annyira, hogy tudjam, hogy valószínűleg egy szigorúbb karaktere leszek ennek a zsűrinek. Nem azt mondom, hogy gonosz leszek. Nyilván van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról meg a zenéről van szó, [következetes vagyok]. Úgy vagyok vele, ha ez a dolgom, és ezért vagyok itt, és segítenem kell, akkor nekem abszolút ez a goal, és ezen vagyok végig

  – magyarázta az énekesnő, aki szívesen adja át az elmúlt tíz évben szerzett tapasztalatait másoknak.

  A mentortársairól, azaz Majkáról, Valkusz Milánról és Gáspár Laciról azt mondja: 

  „Nem mondanám, hogy jól ismerem őket. Futólag, többnyire. Milánnal beszélgettem sokkal többet az elmúlt egy-két évben, de őt sem mondanám, hogy jól ismerem. Első látásra kicsit komolytalan, de aranylelkű srácról van szó, de azt látom, hogy annyira akarja ezt, hogy jó lesz benne. Szívvel-lélekkel fogja ezt csinálni. A másik két férfi mentortársam futólag ismerem. Laci egy poéngyár, talán vele lesz nehezebb egy kicsit. Ő is ezt gondolja rólam, nagyon ellentétek vagyunk. (...) Majka pedig... talán vele tudok azonosulni leginkább” – magyarázta Tóth, aki nem is a győzelemre, hanem inkább arra törekszik, hogy tehetségeket találjon. 

  „A hideg kiráz a gondolattól is, hogy mennyi tehetséges embert fogunk megismerni” – emelte ki Tóth, aki az egész csapatát viszi magával az X-Faktorba.

 • Pápai Joci miatt kapta az ívet.

  Majoros Hajnalka a minap nem bírta ki, s az Instagram-oldalán mart bele a férjébe, Majkába. Az egykori playmate, aki nemrég tisztázta, miért döntött úgy, hogy a gyerekei születése után nem megy vissza dolgozni, azért pirított oda az X-Faktor leendő mentorának, mert meghallgatta Pápai Joci új dalát.

  A kétgyermekes édesanya a férje legjobb barátjának új zenéjét ráadásul jobbnak is ítéli, mint a Belehalok című slágert.

  Képzeljétek, meghallgattam @papaijoci új dalát, és Belehalok ide, belehalok oda, ez sokkal jobb. #papaijocialegjobb #nagyszinpad

  – jelentette ki a kétgyermekes édesanya, akinek férje egyelőre nem reagált, Pápai Joci azonban kommentben tudatta, hogy kicsit tart is a rapper válaszától.

  Ezt ha meglátja a Petike… na abbul' baj lesz!

  Pár hete egyébként már nem Majka, Curtis és BLR Belehalok című dala a leghallgatottabb magyar zene a YouTube-on, a Tompeti és Barátai formáció Számolj velünk! című dalához készült klip ugyanis letaszította azt a trónról.

 • Fel sem merül benne, hogy a nézettségük alacsony lesz.

  Ahogy arról mi is írtunk, visszatér a képernyőkre a Győzike Show, ezúttal Gáspárék címmel, a TV2-n. Gáspár Győző egyébként 2022-ben még arról beszélt az Indexnek, hogy nem akar tovább Győzike lenni, és a jövőben teljesen más arcát akarja megmutatni, de úgy tűnik azóta megváltozott a véleménye. A tizennégy év után újrainduló realityjükről Gáspár Győző és Gáspár Bea a Tényeknek nyilatkozott. Mint kiderült, Gáspár bizakodó a műsor sikerét illetően, még csak fel sem merül benne, hogy a nézettségük alacsony lesz.

  A kommentelők, hogy »nem nézem, én nem fogom nézni, ez a színvonal kell Magyarországra, utálom őket, gyűlölöm őket, kidobom a tévét az ablakon«… Na azt nézném én meg! Azt rögzíteném, hogy egy rajongó kidobja a tévét az ablakon, amikor megy benne a Győzike Show. Hát úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen?! Kíváncsi. Nézni fogja

  – jelentette ki a showman.