Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mentortársait csak futólag ismeri, és nem kizárt, hogy egyikükkel konfliktusba keveredik majd.

  Éppen tíz évvel ezelőtt, még gyerekként nyerte meg az X-Faktort, az idén visszatérő tehetségkutató műsorban pedig már mentorként tér vissza Tóth Andi. Az énekesnő izgatottan várja a rá váró feladatot, melyről csütörtökön az RTLReggeli című műsorában mesélt.

  Ismerem magam annyira, hogy tudjam, hogy valószínűleg egy szigorúbb karaktere leszek ennek a zsűrinek. Nem azt mondom, hogy gonosz leszek. Nyilván van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról meg a zenéről van szó, [következetes vagyok]. Úgy vagyok vele, ha ez a dolgom, és ezért vagyok itt, és segítenem kell, akkor nekem abszolút ez a goal, és ezen vagyok végig

  – magyarázta az énekesnő, aki szívesen adja át az elmúlt tíz évben szerzett tapasztalatait másoknak.

  A mentortársairól, azaz Majkáról, Valkusz Milánról és Gáspár Laciról azt mondja:

  „Nem mondanám, hogy jól ismerem őket. Futólag, többnyire. Milánnal beszélgettem sokkal többet az elmúlt egy-két évben, de őt sem mondanám, hogy jól ismerem. Első látásra kicsit komolytalan, de aranylelkű srácról van szó, de azt látom, hogy annyira akarja ezt, hogy jó lesz benne. Szívvel-lélekkel fogja ezt csinálni. A másik két férfi mentortársam futólag ismerem. Laci egy poéngyár, talán vele lesz nehezebb egy kicsit. Ő is ezt gondolja rólam, nagyon ellentétek vagyunk. (...) Majka pedig... talán vele tudok azonosulni leginkább” – magyarázta Tóth, aki nem is a győzelemre, hanem inkább arra törekszik, hogy tehetségeket találjon.

  „A hideg kiráz a gondolattól is, hogy mennyi tehetséges embert fogunk megismerni” – emelte ki Tóth, aki az egész csapatát viszi magával az X-Faktorba.

 • Pápai Joci miatt kapta az ívet.

  Majoros Hajnalka a minap nem bírta ki, s az Instagram-oldalán mart bele a férjébe, Majkába. Az egykori playmate, aki nemrég tisztázta, miért döntött úgy, hogy a gyerekei születése után nem megy vissza dolgozni, azért pirított oda az X-Faktor leendő mentorának, mert meghallgatta Pápai Joci új dalát.

  A kétgyermekes édesanya a férje legjobb barátjának új zenéjét ráadásul jobbnak is ítéli, mint a Belehalok című slágert.

  Képzeljétek, meghallgattam @papaijoci új dalát, és Belehalok ide, belehalok oda, ez sokkal jobb. #papaijocialegjobb #nagyszinpad

  – jelentette ki a kétgyermekes édesanya, akinek férje egyelőre nem reagált, Pápai Joci azonban kommentben tudatta, hogy kicsit tart is a rapper válaszától.

  Ezt ha meglátja a Petike… na abbul' baj lesz!

  Pár hete egyébként már nem Majka, Curtis és BLR Belehalok című dala a leghallgatottabb magyar zene a YouTube-on, a Tompeti és Barátai formáció Számolj velünk! című dalához készült klip ugyanis letaszította azt a trónról.

 • Fel sem merül benne, hogy a nézettségük alacsony lesz.

  Ahogy arról mi is írtunk, visszatér a képernyőkre a Győzike Show, ezúttal Gáspárék címmel, a TV2-n. Gáspár Győző egyébként 2022-ben még arról beszélt az Indexnek, hogy nem akar tovább Győzike lenni, és a jövőben teljesen más arcát akarja megmutatni, de úgy tűnik azóta megváltozott a véleménye. A tizennégy év után újrainduló realityjükről Gáspár Győző és Gáspár Bea a Tényeknek nyilatkozott. Mint kiderült, Gáspár bizakodó a műsor sikerét illetően, még csak fel sem merül benne, hogy a nézettségük alacsony lesz.

  A kommentelők, hogy »nem nézem, én nem fogom nézni, ez a színvonal kell Magyarországra, utálom őket, gyűlölöm őket, kidobom a tévét az ablakon«… Na azt nézném én meg! Azt rögzíteném, hogy egy rajongó kidobja a tévét az ablakon, amikor megy benne a Győzike Show. Hát úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen?! Kíváncsi. Nézni fogja

  – jelentette ki a showman.

 • Nem egy beállított, tökéletes fotóról van szó, hanem egy spontán szelfiről.

  Csobot Adél és Istenes Bence még évekkel ezelőtt elhatározták, hogy két közös gyermeküket, Nátánt és Ádint nem mutogatják a közösségi médiában, ám az utóbbi időben, úgy tűnik, kicsit lazítottak ezen a „szabályon”. Előbb a műsorvezető mutatott fotót a két kisfiúról, amikor elindultak Balira az énekesnő után, jóllehet a felvételt csak a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben lehetett látni. Aztán előkerült egy olyan kép is, amelyen Nátán és Ádin a naplementében pózolnak. Az a bejegyzés ide kattintva érhető el.

  A minap Csobot Adél is hasonló poszttal jelentkezett. Az X-Faktor felfedezettje arról számolt be követőinek, hogy a legózás teljesen magával ragadta gyermekeit.

  „Bár nekem sokszor teljes homály, hogy kiket építünk fel és miért harcolunk, a fiúk pontosan tudják, hogy mi most egy komoly nindzsaakciót keltünk életre, robotokat egyesítünk, hogy egy még nagyobb és erősebb robotot kapjunk, így pedig még izgalmasabb lesz az akció! Szóval üdvözöljétek ti is Arin és Lloyd robotját, ők mostantól nálunk akcióznak két korty tea és egy cikk között!” – fűzte a képekhez az énekesnő, aki azt ugyanakkor nem osztotta meg, hogy lapozható bejegyzésének első felvételén melyik fiát öleli.

  Csobot Adél nemrég őszintén nyilatkozott az anyaságról: elárulta, számára nagyon nehéz összeegyeztetni a családi életet és a karriert. Nátán május elején lesz 8 éves, Ádin pedig augusztus elején ünnepli majd a hatodik születésnapját.