Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Király Linda karrierjében sorra éri el a sikereket, magánéletében azonban eddig nem talált rá a szerelem. A 41 éves énekesnő és előző barátja több évig alkottak egy párt, de már hat éve, hogy külön váltak útjaik. Bár vágyik egy saját családra, még nem sikerült megtalálnia hozzá élete párját. 

    Most a Sorry magazinnak adott interjút, melyben elmondta, hogy jelenleg nem keresi aktívan a szerelmet. Amennyiben mégis arra adná a fejét, akkor konzervatív szemléletűként a hagyományos módszereket részesíti előnyben a netes társkeresés helyett, és hangsúlyozza, hogy számára az emberi értékek fontosabbak, mint a külsőségek.

    Sok jóval nem tudok szolgálni. Amikor szakítottam az exemmel, tudatosan egyedül akartam lenni, hogy rendbe hozzam magam. Amikor aztán újra nyitni kezdtem a szerelem felé, azt vettem észre, hogy már teljesen megváltozott a világ

    idézi a Blikk az énekesnőt, aki a lapnak  interjújában arról is mesélt, mit keres egy férfiban. Mint mondta, fontosnak tartja, hogy egy férfinak legyen jó humorérzéke, és mindenben a partnere legyen.

    Olyan társat szeretnék magamnak, akivel együtt tudok építkezni az életben, aki a társam és a legjobb barátom is egyben. Fontos, hogy romantikus és figyelmes legyen, a külső viszont egyáltalán nem nyom nálam a latban. Ha visszanéznénk a exeimet, akkor kiderülne, hogy nincs különösebben férfitípusom, mert én az emberbe szeretek bele, nem pedig a külsőbe.

    Király Linda hozzátette, nem hisz az internetes párkeresésben, különösen, mivel konzervatív szemléletet vall: „Maradok a tradicionális lehetőségeknél. Egy furcsa kettősség miatt nehéz dolgom van az ismerkedésnél: egyrészről nyitott vagyok, és barátkozós, másrészről viszont nagyon zárkózott. Sok idő és bizalom kérdése, hogy valakit egészen mélyen beengedjek az életembe”. – fogalmazott.

  • Borítékolható, hogy sokaknál ki fogja verni a biztosítékot.

    GettyImages-2071923592
    Fotó: Chris Unger / Getty Images Hungary

    A Jackass-filmek sztárja, Steve-O egy podcastbeszélgetés során árulta el nemrég, hogy eddigi karrierje legeszementebb húzására készül: mellimplantátumot szeretne csináltatni magának. Az abszurditás határán gyakran megforduló komikus pedig ezúttal is komolyan beszél, hiába hinnék a rajongók, hogy 50 évesen már benőtt a feje lágya.

    „Néhány évvel ezelőtt jött az ötlet, hogy megcsináltassam a melleimet, mert így egy csomó rejtett kamerás csínytevést forgathatnék, ahol különböző álruhában ugrathatnám a népet, aztán felfedem, ki vagyok valójában. Egyéb vicces mutatványokat is kipróbálhatnék, tudjátok, a szokásos...” – magyarázta a fenegyerek.

    Bár a humorista tényleg komolyan gondolja a mellplasztikát, az implantátumokat csak „maximum két hónapig” szeretné viselni, mielőtt eltávolíttatná őket. Steve-O igazából már orvosokkal is konzultált a műtétről, akik megerősítették abban, hogy lehetséges a beavatkozás.

    Mivel a podcast házigazdái kissé szkeptikusnak tűntek a tervével kapcsolatban, rögtön biztosította őket, hogy „a világ legjobb orvosához megy, aki gyönyörű melleket ad a férfiaknak”. Talán ezúttal sikerült túl messzire merészkednie a Jackass-színészének, de látszólag semmi sem állíthatja meg, hogy ismét emelje a tétet.

  • Már évek óta dolgozhatnak a remake-en.

    ac ív black flag.png
    Fotó: Ubisoft

    Az Assassin's Creed-franchise lassan két évtizedes múltra tekinthet vissza, amely idő alatt az azokat fejlesztő és kiadó Ubisoft teljesen megreformálta a nyílt világú videójátékokról alkotott elképzelésünket. A francia székhelyű cég nemrég rukkolt elő a szériájuk legújabb felvonásával, az AC Shadows-szal, ami ezúttal a feudális japánba kalauzolja majd a játékosokat. Egyúttal az Infinity nevet viselő digitális platformjuk is hamarosan debütál, amely arra hívatott, hogy az AC-epizódókat gyűjtse csokorba, hogy onnan indíthassunk kalandokat, valamint értesülések szerint ez „élő szolgáltatással” fog társulni.

    A Ubisoft fejese, Yves Guillemot azonban nemrég elárulta, hogy az új címek mellett arra készülnek, hogy a régebbi Assassin's Creed-játékaikat is újra elővegyék, és modern köntösben ismét a piacra dobják. Magyarán a francia kiadó a mostanság népszerűnek számító remakekkel is szeretné bővíteni a címet.

    Célunk az, hogy rendszeresebben jelenjenek meg Assassin's Creed-játékok, de ne úgy, hogy mindegyik ugyanazt az élményt nyújtsák évről évre. Rengeteh jó dolgokra számíthatnak a játékosok, beleértve az Assassin's Creed Hexét, amelyet már bejelentettünk, és ami merőben más lesz, mint az Assassin's Creed Shadows. Szerintem meg fogjuk vele lepni az embereket.

    Sajtóértesülések szerint az egyik ilyen remake a 2013-as Assassin's Creed IV: Black Flag lehet, ami messze az egyik legkedveltebb epizódnak számít a széria történetében. Valószínűleg egy méltóképpen újragondolt klasszikus felettetné a fanokkal a hányattatott sorsú Skull & Bones-t. Hivatalos megjelenési dátumról azonban még nincs szó...

  • Újabb érdekes trióért van oda az internet népe, ugyanis nem lehet napirendre térni egy őzgida és két németjuhász kutya szokatlan barátságán. A DailyMail azt írja, hogy a különös csapatot Steve Hooper hozta össze, aki az állatok lelkiismeretes gazdája. Két négylábúja, Fox és Bear már régóta hűséges társai a 65 esztendős devoni állatmentőnek, így nem meglepő, hogy az elhagyott őzgidát szintén magához vette, amikor a település lakói értesítették.

    Millyt, a kis őzet túrázók mentették ki a vadonból, amikor még csak egynapos lehetett. Megtalálásakor egy sűrűbb, füves részen bukkantak rá, majd elvitték a legközelebbi állatorvoshoz. Mivel ott úgy ítéltek meg, hogy vélhetően az őzike anyja sorsára hagyta a kölykét, ezért értesítették Steve Hopper helyi állatmentőt.

    Bár természetbarát férfi már sok mindent látott, mégsem volt felkészülve egy őzgida felnevelésére, de semmiképpen sem hátrált meg a kihívástól. Lassan már egy esztendeje a család részének számít a kis jövevény, aki valóságos kezesbárányt csinált a két bundás ″testvéréből″. A németjuhászok ugyanis teljesen befogadták Millyt: minden lépését figyelik, és legkisebb társukként vigyáznak rá. Hooper elmondása szerint az őz a nevére is hallgat, ha hívják. Esze ágában sincs elbóklászni, inkább a nap nagy részében a kutyákkal játszik a farmon.