Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Készek egy közös babára.

    toth gabi
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence nemrég Pomázon tartott gyermektábort. A lovaglással, énekléssel és tánccal telt eseményen rengeteg fiatal vett részt. Az élményeiről és tapasztalatairól ezúttal a Hot! magazinnak meséltek.

    Mint fogalmaztak, ilyen autentikus, hagyományőrző légkörben kezdődött a kapcsolatuk tavaly Erdélyben, ez pedig mindkettőjük életében fontos alapelv, így lényegében az egyéves évfordulójukat ünnepelték ezzel a táborral. 

    A szerelmesek rengeteg munkát fektettek a gyerektábor lebonyolításába, több mint harminc gyerekre kellett odafigyelniük a segítőikkel. Az énekesnő kislánya, Hannaróza ezúttal kimaradt a mulatságból, hisz éppen édesapjával, Krausz Gáborral nyaraltak külföldön.

    Ilyenkor lényegében nekünk van a legtöbb gyerekünk, Máté pedig nagyon apukatípus. Nem kell, hogy szülessen gyereke, mert Hannival is csodálatosan bánik, tehát megvan benne ez a fajta hajlam és a nyitottság

    – magyarázta az édesanya, aki egyébként már a tábor kezdetekor otthonosan mozgott a sokgyermekes közegben, így azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy kedvesével hamarosan bővítsék a családot.

    Nos… erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni: Jön, ha jönnie köll.

    (via Bors)

  • Már gőzerővel készül a versenyre.

    Henry Kettner13250 Ok
    Fotó: RTL

    Az RTL a minap bejelentette, kik lesznek azok a férfi versenyzők, akik a 2024-es Sztárboxban szorítóba léphetnek majd a nehézsúlyú bajnoki övért. Köztük Henry Kettner is kesztyűt húz, aki tavaly végigizgulta az eseményt nézőként. Most a csatorna stábjának Kettner elárulta, hogy a 2023-as Sztárbox egyik élő show-ját nézve döbbent rá: ebben ő is részt szeretne venni. Mint mondta, rögtön áthatotta őt a versenyszellem, amit még akkor érzett, amikor fiatalon versenyszerűen kajakozott. 

    Azonnal, ahogy ott voltam, az első nap már éreztem, hogy jövőre benne akarok lenni. Kilencéves koromban jött egy nagyon meghatározó rész az életemben, mert ott elkezdtem kajakozni. Olykor napi 3-4 edzésünk is volt, tényleg versenyszerűen csináltam, és az volt a cél, hogy olimpiai bajnok kajakos legyek egyszer

    – fogalmazott Kettner, akinek 17 évesen el kellett döntenie, hogy versenyzik vagy továbbtanul, és utóbbit választotta. Az előtte álló megmérettetésről a következőt gondolja az influenszer:

    „Ez egy versenyszituáció, az a lényeg, hogy a többieket így-vagy úgy le kell győzni. Ugyanez van bennem a boksznál. Nehéz azt feldolgozni először, hogyha kap az ember.

    Valakinek egoproblémát okoz, van, akinek lelkileg megterhelő. Meg kellett szokni, szerencsére ezen már túl vagyunk. […] Úgyhogy a célom egyértelműen az, hogy megnyerjem,

    illetve úgy gondolom, nagyon nagy dicsőség, ha megnyer egy ilyen versenyt az ember. Azért rövid határidő alatt fel kell készülni egy nagyon komoly versenyre. Kipattanok belül, annyira várom, hogy az egészben már ott legyek” – tette hozzá.

  • Felső helyett macskákat pakolt magára.

    Halle Berry nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy a 2004-es A Macskanő című filmnek köszönhetően seperc alatt macskaimádóvá vált, pedig előtte mindig is a kutyákért volt oda. Ezt bizonyítja az 57 éves színésznő legfrissebb Instagram-bejegyzése is.

    A hollywoodi filmsztár ugyanis annak apropójából, hogy a szuperhősfilmet 2004. július 23-án, azaz pont húsz évvel ezelőtt mutatták be, egy csokor cicás fotót tett közzé, amelyeken első ránézésre úgy tűnik, hogy felsőt nem visel.

    És még most is… Miáú! Ma volt 20 éve annak, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy életre kelthettem ezt az ikonikus karaktert. Mindig közel lesz a szívemhez, és örökké Patience Phillips, azaz MACSKANŐ leszek! Köszönöm, @missjee79! Amikor ezek a fekete szépségek megjelentek az udvaromban az anyjukat keresve, Jee segített nekünk a mentési folyamatban. Örökké hálásak leszünk

    – írta a merészre sikeredett felvételekhez Berry, akinek filmjéhez nagy reményeket fűztek, de az nagyot bukott.

    (via Female First)

  • Hatalmas az öröm.

    DSC 2548
    Fotó: Bődey János / Index

    Michl Juli tavaly októberben a közösségi oldalán számolt be arról, hogy eljegyezték. Az Oltári csajok, az Apatigris és A tanár színésznője egy évet sem várt az esküvőjükkel, ugyanis június 22-én összeházasodtak szerelmével – szúrta ki a Femina.

    Hála! A férjemnek, aki megmutatta nekem, hogy van a világon tiszta, önzetlen és határtalan szeretet, szerelem. A családomnak, akik támogatnak minket. A barátainknak és rokonainknak, akik segítenek bennünket. És legfőképpen hála Istennek az életemért. 2024. 06. 22. Sütött a nap, fújt a szél, esett az eső. Megkaptunk mindent :)

    – írja Instagram-bejegyzésében Michl Juli.

    A színésznő tavaly a Joynak adott interjújában elárulta, hogy nagyon szeretne anya lenni. Michl akkor úgy fogalmazott: „Imádom a munkámat, de a boldogságnál nincs fontosabb. Büszke vagyok az elért sikereimre, és szeretnék is fejlődni az évekkel, ám az biztos, hogy az, ami most boldogságot ad, lehet, hogy holnap már messze nem lesz olyan lényeges számomra, mint ma.”