Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A mentőben tért magához a sportoló, akkora pofont kapott ellenfelétől.

    51538521 23d88b3aea8a36a4de93243d296af5ef wm
    Fotó: TV2

    Az Exatlon Hungaryből megismert Szabó Franciska amerikai karrierjéről az Index is beszámolt már: domina pankrátorként keresi a kenyerét, emellett pedig a Power Slap nevű pofonbajnokságban is indult.

    Ezzel kapcsolatban egy durva történetet idézett fel Lakatos Leventének a Levente klubja című podcastben, miszerint egyszer egy szabálytalan, tenyéréllel mért ütést kapott a nyakára, amitől rögtön el is ájult.

    „Az nagyon durva volt. Ott gondolkodtam is azon, hogy abbahagynám. Nem elveszítettem azt a mérkőzést, leléptették, nyertem. De az a fájdalom, amit utána éreztem, amíg bent voltam a mentőautóban…” – kezdte Szabó, akinek ellenfelét kizárták, ő pedig kórházba szállítása közben tért magához, arra, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt vele. 

    Három év teljesen kiesett arra a rövid időre. Láttam, hogy infúzió, meg minden, és mivel nem tudtam, hogy hol vagyok, azt hittem, hogy elraboltak és szervkereskedés áldozata vagyok. Ez volt az első gondolatom, nagyon ijesztő volt.

    Bár a mentős próbálta megnyugtatni, a bajnokság neve sem mondott neki semmit, pánikba esett. Végül azután tértek vissza emlékei, hogy telefonját megkapta, és családi csetbeszélgetésükben viszontlátott magáról egy videót.

    Szabónak egy hétig feküdnie kellet sérülése után, és két hónap volt, mire annyira felépült, hogy újból visszatérhessen az edzésekhez.

    (24.hu)

  • Úgy véli, az életvitele miatt rajongják őt sokan.

    Képernyőfelvétel (400).png
    Fotó: TV2

    A Kőgazdag fiatalok című realityből megismert Herceg Csabi volt legutóbb Kasza Tibi vendége a Szerencsekerékben, ahol a tehetős fiatal kijelentette: szerinte kétévente érdemes új házba költözni.

    Figyelj, két évig, hogyha ugyanoda jársz haza, ugyanabban az ágyban alszol, akkor ezt megunod. Én egyébként sokszor inkább már a nappaliban vagyok, minthogy a hálószobában.

    – magyarázta Herceg, akit az is feszélyez, hogy kitudódott a címe a TV2-s műsorból, gyakran tizenéves rajongói várják a luxusháza előtt, hogy képet csinálhassanak vele.

    Ekkor a civil játékostársa rákérdezett nála, hogy egyébként mit csinál, amiért így rajonganak érte.

    Hát, élek! A rajongás tárgya az életem: az életvitelem, a stílusom, az öltözködésem, az autóim, a házam, a párom. Igazából én, ahogy vagyok. Úgy gondolom, hogy ehhez egy külön tehetség kell, mert nem sok embernek sikerült híresnek lenni, úgy hogy nem zenész, életművész, gitáros...

    „Gyűjtőnéven, hogy nem csinál semmit, igen... Életművészet."– szólt közbe Kasza Tibi, aki ezután rákérdezett a fiatalnál, hogy tényleg tervez-e oroszlánt beszerezni az új otthonába.

    Egyébként nagyon-nagyon f*sok az oroszlánoktól, meg a kutyáktól is. Amíg kicsi addig nem félek tőle, ha meg nagy lesz, megoldom...

    – mondta Herceg, aki már engedélyezési folyamatot is elkezdte.

  • Két fiával és vőlegényével, Hajmásy Péterrel napokon belül birtokba veszik az ingatlant.

    Bár vőlegényével, Hajmásy Péterrel megfogadták, hogy építkezésbe sosem vágnak bele, Nádai Anikóék több mint két évvel ezelőtt mégis rászánták magukat a házépítési projektre, mert otthonuk szűkös kezdett lenni négyüknek. A kétgyermekes műsorvezetőnő először csak egy üres telekről mutatott fotót követőinek az Instagram-oldalán, majd minden nagyobb mérföldkőnél újabb felvételt rakott ki, így jól látható volt, milyen gyorsan haladnak.

    Az egykori valóságshow-szereplő utoljára februárban mutatott felvételt a munkálatokról, éppen ezért sikerült meglepnie követőit szerdai bejegyzésével, melyben már arról ír, hogy napokon belül birtokba veszik az ingatlant, melyet Hajmásyval közösen álmodtak meg.

    Annyira izgatottak vagyunk. Nálunk most minden az építkezés és a költözés körül forog, hiszen napokon belül birtokba vesszük a közösen megálmodott otthonunkat. Megy a tereprendezés, közben belül is ezerrel dolgoznak a srácok. Én meg edzés után rohantam ki megnézni, hogy állunk

    – árulta el az Instagramon a tévés.

    Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2022 januárja óta jár jegyben; eljegyzésükre Punta Canában került sor. A lánykérésről, amelybe egy kis baki is csúszott, videó is készült, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint
  • A tengerentúlra utazott csapatával.

    GettyImages-1870878468
    Fotó: Chris Brunskill/Fantasista / Getty Images Hungary

    Szoboszlai Dominik és labdarugóklubjának, a Liverpool játékosai elindultak az Egyesült Államokba, ahol három felkészülési meccs is vár rájuk. Mint kiderült, a klub 28 fős kerettel indult a tengerentúlra Angliából, köztük a magyar labdarúgóval, de Mohamed Szalah és Andy Robertson is ott van az utazók névsorában. Többen a keretből viszont ezúttal kimaradtak, érthető okokból. 

    Az Európa-bajnokság és a Copa America miatt egyelőre meglehetősen hiányos Vörösök kerete, amelyben ezúttal nincs ott például a brazil Alisson, a holland Virgil van Dijk és Cody Gakpo, az angol Trent Alexander-Arnold, az argentin Alexis Mac Allister, a portugál Diogo Jota, az uruguayi Darwin Nunez és a kolumbiai Luis Diaz sem.

    A Liverpool hivatalos közösségi oldaláról azt is megtudhattuk, hogy a hosszú repülőút alatt több játékos filmeket, sorozatokat néz majd, de Szoboszlaihoz hasonlóan sokan inkább a pihenést választják. Íme:

    Az immár a holland Arne Slot által irányított Liverpool most szombaton Pittsburghben a spanyol Betisszel, augusztus elsején Philadelphiában az Arsenallal, majd három nappal később a dél-karolinai Columbiában a Manchester Uniteddel találkozik, utolsó előkészületi mérkőzését pedig augusztus 11-én, már hazai pályán a spanyol Sevillával vívja – írja az MTI.