Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elragadók voltak.

  GettyImages-491688591
  Fotó: Andreas Rentz / Getty Images Hungary

  A The Walking Dead című sorozat antagonistája, a Negant alakító Jeffrey Dean Morgan nemrég feleségével vörös szőnyegezett New Yorkban az AMC-gáláján. Az 57 éves színész és a 16 évvel fiatalabb producer-színésznő párja 2009-ben ismerkedett meg egymással, de csak tíz évre rá házasodtak össze. Első fiúgyermekük 2010 márciusában született, majd lányuk pedig 2018 februárjában látta meg napvilágot.

  Morgant legutóbb a TWD: Dead City című spinoffon dolgozott színésztárséval, Lauren Cohan-nel, amely szériának a kezdeti nehézségei ellenére sikerült megnyernie magának a rajongókat. Bár 11 évadot követően a közönségkedvenc The Walking Dead-sorozat 2022-ben a végéhez ért, azóta nemcsak ezzel az eggyel, hanem számtalan új fejezettel bővült a széria univerzuma. Mint ismertes, Norman Reedus és Andrew Lincoln közönségkedvenc karakterei is önálló szériát kaptak.

 • Ismét merész külsőt villantott.

  GettyImages-1405508253 (1)
  Fotó: Arturo Holmes / Getty Images Hungary

  Machine Gun Kelly kedvese ugyan sosem vetette meg a extrém külsőségeket, viszont hajszínében többnyire a természetes vonal híve volt, így sokáig fekete, barna, majd szőke tincsekkel büszkélkedhetett. A 37 éves amerikai színésznő azonban úgy döntött, újfent a merészebb irányt választja, amikor tavaly év végén tűzpirosra váltott, de azóta a pasztellpinket is kipróbálta. Most a Celsius kaliforniai eseményén Fox ismét egy húzott egy váratlan, és türkizkék hajjal mutatkozott.

  Az Ördög bújt beléd és a Transformers sztárja a napokban őszintén beszélt arról is, milyen plasztikai beavatkozásai voltak az évek alatt. Tisztázta többek között az egyik legvitatottabb kérdést is vele kapcsolatban, vagyis hogy összesen hányszor csináltatta meg az orrát. Mellesleg énekes vőlegénye, Colson Baker, művésznevén Machine Gun Kelly sem veti meg a polgárpukkasztó megjelenéseket: pár hónapja szinte teljesen feketére tetováltatta a felsőtestét.

 • Imádni való felvételek készültek a zambiai Dél-Luangwa Nemzeti Parkban egy oroszlánlányról, amint gyengédséggel árasztja el kicsinyét. A négyhónapos oroszlánkölyök anyjához dörgölőzik, és kíváncsiággal kémleli a vadont. Ez az oroszlán duó a híres zambiai „The Hollywoods” elnevezésű falka tagja, amely jó megjelenéséről és pompás génjeiről ismert, és több dokumentumfilmben készült róluk.

  Ezeket a csodásképeket egy brit vadvilági fotós, Nathalie Mountain örökítette meg. Mint mondta, a fotózás reggelén korábban találkoztak a falkával, így szemtanúi lehettek, ahogy egy bölényre vadásznak. De nem sikerült elkapniuk, és egy nőstény oroszlán, elvált az árnyékban pihenő falkától, és visszatért a kölykeikhez, akiket biztonságban hagyott egy fa alatt, némi távolságban.

  „A kölykök nagyon örültek, hogy anyjuk visszatért, és a szokásos dörgölőzéssel és nyalogatással üdvözölték. Mindig nagy megtiszteltetés vadon élő állatokat figyelni, amint természetes módon viselkednek a környezetükben, különösen, ha aranyos oroszlánkölykökről van szó. Megörökíteni azokat a múló pillanatokat, amelyekről egy szempillantás alatt lemaradunk, mindig olyan különleges, és igazán láthatjuk a kötődést és az érzelmeket az anya és kicsinye között.”

 • Befutott a magyar előzetes, és nem okozott csalódást.

  Képernyőfelvétel (861).png
  Fotó: YouTube

  A John Wick 4 és az Az sztárja, Bill Skarsgard egy újabb akciódús és vére mozifilmben vállal főszerepet, melynek szinkronos előzetese már megtekinthető az IGN jóvoltából.

  A Boy Kills World, magyar változatban Kinyírni a világot című alkotásban Skarsgard karaktere igencsak haragos világra, pontosabban azokra gaztevőkre, akik még gyerekkorában lemészárolták a családját, sőt, még őt magát is megkárosították testileg és lelkileg, mivel az eset után megnémult. Belső hangja azonban nem hagyja nyugodni, ezért kíméletlen harcos farag magából, hogy aztán kezdetét vehessen a bosszúhadjárata. A Boy Kills World június 20-án kerül a hazai mozikba, melynek első trailerét alább tekintheti meg: