Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hangolódik az új idényre a Liverpoollal.

    Szoboszlai Dominik továbbra is az Egyesült Államokban tartózkodik a Liverpoollal, ahová a labdarúgócsapattal azért utaztak, hogy három rangos mérkőzéssel készüljenek fel a 2024–2025-ös Premier League-szezonra. Az új idényre való hangolódás közben persze izgalmas programokból sem szenvednek hiányt a focisták, legutóbb például bokszkesztyűt húztak – szúrta ki a Liner.

    Erről egy lapozható bejegyzés is árulkodik a Liverpool FC hivatalos Instagram-oldalán, melynek első elemén a magyar válogatott csapatkapitánya látható, ráadásul nem is akárhol: Philadelphiában, a híres Rocky-filmek helyszínén kapták lencsevégre az egyik edzőteremben.

    A bokszedzést nem iktathatták be véletlen, hiszen ez a sport javítja a koordinációt, az erőt, az állóképességet.

    A labdarúgók annyira beleélték magukat a Rocky-hangulatába, hogy az egyik játékos, Curtis Jones a filmekből jól ismert köntöst is felvette – emelte ki az Szeretlek Magyarország.

  • A 21 éves lány elárulta, hol kezdene új életet.

    Schobert Lara már jó ideje küzd azért, hogy kiléphessen szülei, Rubint Réka és Schobert Norbert árnyékából. Részben ezért is vállalta el az RTL Sztárbox című műsorában való szereplést, hiszen nem titkolt szándéka megmutatni, milyen fából faragták. A 21 éves influenszer, aerobik edző, aki a bokszversenyen pehelysúly kategóriában lép ringbe, már élt külön a szüleitől, hiszen korábbi párja miatt Kazincbarcikára költözött, ám a szakítás után visszatért a családi fészekbe.

    „21 éves koromra azt kívánom, hogy külön élhessek. Nem azért, mert bármi gondom lenne a családommal, nagyon szeretem őket, csak szerintem felnőtt nőként már szüksége van az embernek arra, hogy egyedül legyen. Illetve én imádtam, amikor önállóan, külön éltem, nem tudom, miért. Belevaló vagyok, na...” – szögezte le nemrég Schobert Lara, aki a minap egy Instagramon indított kérdezz-felelek során elárulta, nem feltétlen szeretne Magyarországon megállapodni.

    Mindenféleképpen szeretném a lehetőségeimet kimaxolni Magyarországon, viszont 10 év múlva, amikor már ott tartok az életben, ahol szeretnék, egyértelműen Olaszországban képzelem el az életemet. Ha lehet, akkor Toszkána a végcél. De addig még ki tudja, mit hoz ez a kiszámíthatatlan élet

    idézte a fiatal aerobik edző szavait a 24.hu.

  • Amilyen csendesen voltak egy pár, ugyanolyan csendesen is szakítottak. A színésznő ráadásul azt sugallta, hogy már továbblépett.

    „A változás mindig jó az ember életében, mindig frissességet hoz” – vallja Gubík Ági, aki legfrissebb videointerjújában beismerte, hogy szakított Szellő Istvánnal. A 47 éves színésznő egy friss interjúban mondta ki, hogy véget ért a kapcsolata az 57 éves híradóssal, akivel magánéletüket mindig féltve őrizték a nyilvánosságtól. Nem szívesen nyilatkoztak 2015-ben szárba szökkent románcukról, de arról már 2021-ben is úgy hírlett, hogy zátonyra futott. Az akkori mosolyszünet nem bizonyult tartósnak, mostanra azonban végleg véget ért.

    Amikor Bóta Gábor arról beszélt, hogy nem titok, hogy Gubík Szellő Istvánnal él együtt, a színésznő azt felelte:

    Nem. Nem is éltünk soha együtt

    – jelentette ki a FIXTV YouTube csatornáján a Bóta Café című műsorban Gubík Ági, majd magát a riportert is meglepve úgy folytatta:

    Kapcsolatban voltunk, de soha nem volt együttélés. Soha nem életünk mint egy pár együtt. A bulvár szeretett ezzel foglalkozni, mi sokszor nem is nyilatkoztunk, nem is erősítettünk meg dolgokat, nem is cáfoltunk, az igaz. De ennek vége

    idézte a Story a színésznőt, aki a jelek szerint nem kesereg a szakítás miatt, sejtelmes válaszai ráadásul arra utalhatnak, hogy továbblépett. Meglehet, új párkapcsolata van. Arra a kérdésre ugyanis, miszerint egyedül van-e, csupán annyit mondott nevetve, hogy azt egy szóval sem mondta, hogy egyedül lenne.

  • A két énekesnő nagyon közeli barátságot ápol.

    A Madách Színház Six című darabja kapcsán ismerkedett össze, majd vált legjobb barátnővé Herceg Erika és Muri Enikő. A két énekesnő ma már hugicámnak és nővérkémnek hívja egymást, barátságukról most Muri mesélt a Best magazinnak.

    „Erikát sokan félreismerik, mert olykor túlságosan heves, ami a szívén, az a száján. De ő az a fajta ember, aki a tenyerén hordozza azt, akit szeret. Mindig csak adni akar, és néha rá kell szólni, hogy elég: itt az ideje kicsit önzőnek lenni” – kezdte az X-Faktor egykori felfedezettje, aki akár naphosszat is képes kolléganőjével telefonálni, rivalizálásnak pedig nyoma sincs közöttük.

    „Emellett az is egy rendkívüli tulajdonsága, hogy meglátásai mindig az én javamat és fejlődésemet szolgálják. Ez egy ritka kincs, főleg a show-biznisz világában, ahol azért az irigység és az önzés gyakran áll az emberek közé” – idézte szavait a Story.