Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Anthony Hopkins története adta neki az ihletet.

    210915 TUL 1268
    Fotó: RTL

    Hamarosan visszatér a képernyőkre a Fort Boyard című kalandjáték, a sztárcsapatok egyikében pedig Szorcsik Viktóriát is láthatjuk majd. A színésznő életében mindig is fontos szerepet töltött be a sport, de az egészséges táplálkozás szintén elengedhetetlen számára. A hot! magazinnak adott interjújában most elmondta, hogy mindig is szerette a rendet maga körül, hisz úgy véli, mindennek megvan a maga helye az életben. Az utóbbi időben egyébként komoly elhatározásra jutott: letette a poharat.

    Úgy érzem, kéri a szervezetem, hogy egészségesen egyek, és minél többet sportoljak. Most több mint fél éve nem iszom alkoholt. Január elején elolvastam egy nyilatkozatot Anthony Hopkinstól, miszerint 48 éve nem iszik, és picit elszégyelltem magam.

    – mondta a lapnak Szorcsik, majd hozzátette: sosem ivott túl sokat, de „néha lecsúszott egy-egy pohár pezsgő.”

    „Ekkor határoztam el, hogy egy hónapig nem iszom. Miután ez letelt, annyira jól éreztem magam, hogy azt mondtam: még két hónapot kibírok. Utána fél év volt a cél, most pedig egy év. Nem mondom, hogy soha többet nem szeretnék inni, de tényleg érzem, hogy testileg és lelkileg is sokkal jobb alkohol nélkül: teljesen kitisztult a szervezetem. Nem érzem, hogy lemaradtam volna valamiről, hiszen alapból nem vagyok egy partiállat" – szögezte le a műsorvezető.

    (via Ripost)

  • Többször is találkoztak.

    Varga Viktor a Frizbi TV című YouTube-műsor vendége volt, ahol sajátos világszemléletéről és gyerekkoráról is beszélt. Mint mondta, az évek során megszokta, hogy az emberek furcsállják a szokásait, de ezt nem bánja, sőt egyenesen élvezi, hogy kitűnhet a tömegből. A beszélgetés során szóba került, hogy szintén hasonlóan megosztó művész volt Benkő Dániel, akiről – mint kiderült – az énekes nagyon jó véleménnyel van.

    Ő volt az apám félig, sokat lógtam nála. Nyilván ő is lélektársam, csak előttem járt sok évvel. Nem is tudom, vagy10 alkalommal, hogy találkoztunk, és voltam nála, meg ő is nálam. Nem emlékszem, mi volt a kapcsolódási pontunk, de azt tudom, hogy azonnal egymásra nézve tudtuk, hogy azonos a vér.

    – mesélte Varga, hozzátéve: nagyon jó, intelligens embernek tartotta a néhai lantművészt.

    Az énekes szerint Benkő Dániel nemcsak provokátor, de egyben kiváló művész is volt, és úgy véli, nagyban hozzájárult a személyiségéhez.

    Így konkrétan most nem tudom, mit mondhatnék, de biztos láttam tőle egy-két szabad mozzanatot, amit felhasználtam én is. Most képzeld el, hogy egy világszintű, de legalább Európa-szintű lantművész vagy, végtelen lemezeladással, ismert vagy. Mi jön ezután, egy olyan világban, ahol nem kellenek se lantosok, se művészek? Hát akkor beleőrülsz.

    (via Bors)

  • Hipp-hopp, jön Vuk!

    Hétfő délután negyed ötkor az Index szerkesztőségének tagjai arra lettek figyelmesek, hogy a szemközti épület tetején egy róka jelent meg. Az állatról persze kép is született, majd amikor észrevette, hogy lencsevégre kapták, gyorsan eliszkolt a helyszínről. Íme:

  • Feleségével, Lillával már kilenc éve alkotnak egy párt.

    Visváder Tamás és Palácsik Lilla nemrég ünnepelték hatodik házassági évfordulójukat – erről, valamint kilencéves kapcsolatuk dinamikájáról Visváder hétfő reggel a Reggeliben mesélt.

    „Régen én nagyon pörgős voltam, nagyon mérgelődős, most teljes zenben vagyok, megyek előre. Ha stabil a párkapcsolatod, stabil a családi életed, az kellő nyugalmat tud adni” – kezdte, majd elárulta, igyekszik azért legalább heti egyszer kettesben is időt tölteni feleségével, sokszor járnak moziba, színházba, múzeumba. Szerencsére a nagyszülők ilyenkor tudnak két fiukra vigyázni, akik Visváder szerint szigorúsága ellenére inkább apásabbak. Nem is váratott hát sokára magára a kérdés a műsorvezetőktől, hogy mikor érkezik családjukba a harmadik baba.

    „Ha rajtam múlna, bármikor. Az első és a második közötti váltáskor sokat hezitáltam, hogy szeretnénk-e még gyereket. Amennyi nehézség van benne, annál több az öröm, én egy nagyon nagy családot szeretnék” – árulta el a férfi, hozzátéve: felesége is szeretne kistestvért két- és hamarosan négyéves gyermekeik mellé, csak még nem tudja, mikor.