Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A szeménél lévő szív alakú foltjaival bárkit képes levenni a lábáról Perseus, a dalmata. A Percynek is becézett eb alig múlt másfél éves, de máris hírnevet szerzett magának, főleg, hogy gazdája, a 26 éves Chloe Neff már most versenyekre hordja.

    A dalmatát gazdája több kutyashow-ra nevezte be Marylandben, ahol három díjat is neki ítéltek oda. Perseust sokan azért is különlegesnek tartják, mert a szív alakú foltok mellett heterokrómiája is van, azaz a szemei, vagyis pontosabban a szem íriszei különböző színűek.

  • A milliárdos műkereskedő számára fontos, hogy ne felejtse el, ki volt a vagyon előtt.

    „Attól, hogy valakinek pénze van, még nem kell elszakadni a valóságtól” – vallja Polgár Árpád, aki a TikTokon próbálja követőit hasonló gondolkodásra bírni. A kétlaki életet élő milliárdos műkereskedő a félperces felvételen többek között azt is elárulja, hogy vagyona ellenére a bevásárlást maga intézni, sőt: az akciókat is keresi.

    Polgár hétfőn megosztott videója nagy sikert aratott a TikTok-felhasználók körében, már közel fél milliós megtekintésnél jár.

    Milliárdos vagyok... Naná, hogy magam vásárolok! És keresem az akciókat.

    Milliárdos vagyok, de akkor is örülök, ha találok az utcán 50 forintot. Lehajolok érte.

    Milliárdos vagyok. Naná, hogy visszatolom a kocsit!

    Továbbra is fontosnak tartom, hogy a földön maradjak, és ne zárjam el magamat egy elefántcsonttoronyba. Tudjam, mi a valóság. Soha ne hagyd, hogy a pénz annyira megváltoztasson, hogy elszakadj attól az énedtől, aki a vagyon előtt voltál 

    – kérte követőit a TikTokon Polgár Árpád, akinek felesége nem hagyta szó nélkül a dolgot.

    Az az én ötvenesem volt!

    – jegyezte meg humorosan a kommentek között Polgár Tünde.

    @polgarnet MorivÁrpi! ATTÓL,HOGY VALAKINEK PÉNZE VAN NEM KELL ELSZAKADNI A VALÓSÁGTÓL! #polgarnet #polgararpad #motivárpi #motiváció #siker ♬ eredeti hang - polgarnet Polgár Árpád