Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Négygyermekes anyaként is helytáll az egykori szépségkirálynő.

    PAP 1338
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Augusztus elején megszületett G.w.M és Kulcsár Edina második közös gyermeke, aki szüleitől a Dion nevet kapta. A kisfiú érkezésével mindketten négygyermekes szülővé váltak, az egykori szépségkirálynő pedig úszik a boldogságban. Kulcsár a negyedik császármetszése után már többször adott életjelet a közösségi oldalán; rajongóinak például azt is elárulta egy Instagramon indított kérdezz-felelekben, hogy még szoknia kell a négygyermekes anyuka-szerepet.

    Bár az édesanya boldogsága leírhatatlan, tudja jól, hogy a java még hátra van: számára az okoz nehézséget, hogy mindegyik gyermekével ugyanannyit tudjon foglalkozni. Azt nem szeretné, ha bármelyikük is azt érezné, hogy kevesebb idő jut rájuk. Most az influenszer anyuka a kislányával, Amarában a kezében osztott meg egy meghitt felvételt.

    Mindenre gyógyír!

    – írta a kislányával készült videó mellé Kulcsár Edina, ami ide kattintva tekinthető meg.

  • Válásuk ellenére jó kapcsolatot ápolnak.

    IMG 8057
    Fotó: Velvet

    Lukács Miklós e hónap elején közösségi oldalán jelentette be, hogy ismét foglalt a szíve, ráadásul új szerelme, Alexa kisbabát vár tőle. Minderről múlt héten a szicíliai nyaralásukon számolt be a leendő édesapa, aki kedvesével már reagált a gratulációkra, igaz, olyanok is akadtak, akik a hírről negatívan vélekedtek.

    Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, hogy gondolt ránk, ki így ki úgy, mindenki lelkiismerete, illetve saját lelkülete alapján.

    – jelentkezett be szicíliai szállásukról. 

    Mint tudni lehet, Lukács Miki és Peller Anna 14 évnyi házasság után mondják ki rövidesen a válásukat, de továbbra is jó viszonyt ápolnak, és közös gyermeküket, Annabellát egyetértésben nevelik. A Reggeli műsorvezetője egyébként elsők között gratulált volt férjének, így elmondható, hogy a színésznő pozitív hozzáállása továbbra sem változott meg. „Jóban vagyunk, és ha egyszer Annának is születni fog még egy gyermeke, én ugyanígy örülni fogok neki, ahogy ő örül nekünk” – árulta el az exférj, aki nyaralásuk után már a szülőségre készül.

    Öt napot töltöttünk Szicíliban, jól éreztük magunkat, a hely fantasztikus, főleg annak tudatában, hogy már a kisfiunkat várjuk. Meg is beszéltük Alexával, szerintünk ez az utolsó nagyobb pihenésünk így, együtt, hiszen januárban megszületik a kisfiunk. Végtelenül boldog vagyok, de azt leszögezem, ugyanilyen boldog lennék akkor is, ha lányom születne újra

    nyilatkozta a Storynak Lukács Miki.

  • Vita alakult ki a versenyzők között.

    IMG 9269
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz szerdai adásában Ördög Nóra ismertette versenyzőkre váró játékos feladatot, de előtte a védettséget élvező Krauszéknak hátráltatást kell kiosztaniuk két párosnak. Mészáros Bendéék voltak az egyik szerencsések, majd Sáfrány Emese és Béres Anett duója is kapott hátráltatást, utóbbihoz viszont magyarázatot nem fűzött a sztárséf. Bár barátnő páros nehezményezte a indoklás hiányát, Krauszot ez a legkevésbé sem zavarta.

    „Ez nem túl fair, de mindegy.” – tette szóvá Béres Anna.

    „Nem túl fair? Tudok vele együtt élni... Nem emberi döntés volt, taktikai. Kétszer nem tudtok haragudni, de ha igen, akkor nagyon ügyesek vagytok.” – válaszolta Krausz, aki így már másodszor nehezítette meg a két hölgy dolgát.

    Stohl András később a stábnak elmondta, hogy meglepődött Krausz Gábor stílusán.

    Egy picit én is meg vagyok lepődve a Gáboron. Tudom, hogy egy picit sprődebb alkat, néha kicsit bántóbban fogalmaz, és az, hogy nincs indok, az egy picit pökhendi, mert megérdemelték volna a lányok. Szerintem Gábornak valamiért böki a csőrét a két csaj.

  • Az énekesnő boldogabb, mint valaha.

    Hétvégén elrajtolt a TV2 Sztárban sztár All Stars című műsora, amelyben Tóth Gabi ezúttal nem zsűritagként, hanem több hírességgel egyetemben versenyzőként volt látható. Az énekesnő a napokban elmondta, hogy nem bánja a szerepcserét, hisz alig várta, hogy újra mikrofont ragadhasson Anastaciát alakítva. Most Tóth Gabi a közösségi oldalán egy szívhez szóló bejegyzésben vallott érzéseiről párjának, Papp Máté Bencének, aki a verseny alatt végig támogatja őt.

    A műsor halad, a feladatok sűrűsödnek, ahogy az akadályok is, amiket nem mi állítunk magunk elé, de te csak fogod a kezem és tartasz, hiszel bennem, ölelsz a legnagyobb problémák közepette is! Aztán arra eszmélek, hogy nincs is semmi probléma, hiába akarnak gátolni... Veled minden nehézség egy kihívássá válik, amiben azt mutatod meg nekem, hogy mennyi mindenre vagyok képes azon túl is, amin már azt hinném, hogy nem lehetséges.

    – írta posztjában az énekesnő, majd így folytatta:

    El kell hinnem, hogy ez végre nem álom, hanem a valóság, és velem történik! Évekig azt gondoltam, hogy nem érdemlem meg a törődést, figyelmet. Azt hittem, nekem csak annyi jár, aztán megmutattad, hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek. Nem tudom, mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy szeretném, ha te benne lennél! Köszönöm, babája! Ha tudnák, amit mi... Szeretlek! Most már tudom, és ki merem mondani: megérdemlem!