Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekesnő boldogabb, mint valaha.

    Hétvégén elrajtolt a TV2 Sztárban sztár All Stars című műsora, amelyben Tóth Gabi ezúttal nem zsűritagként, hanem több hírességgel egyetemben versenyzőként volt látható. Az énekesnő a napokban elmondta, hogy nem bánja a szerepcserét, hisz alig várta, hogy újra mikrofont ragadhasson Anastaciát alakítva. Most Tóth Gabi a közösségi oldalán egy szívhez szóló bejegyzésben vallott érzéseiről párjának, Papp Máté Bencének, aki a verseny alatt végig támogatja őt.

    A műsor halad, a feladatok sűrűsödnek, ahogy az akadályok is, amiket nem mi állítunk magunk elé, de te csak fogod a kezem és tartasz, hiszel bennem, ölelsz a legnagyobb problémák közepette is! Aztán arra eszmélek, hogy nincs is semmi probléma, hiába akarnak gátolni... Veled minden nehézség egy kihívássá válik, amiben azt mutatod meg nekem, hogy mennyi mindenre vagyok képes azon túl is, amin már azt hinném, hogy nem lehetséges.

    – írta posztjában az énekesnő, majd így folytatta:

    El kell hinnem, hogy ez végre nem álom, hanem a valóság és velem történik! Évekig azt gondoltam, hogy nem érdemlem meg a törődést, figyelmet. Azt hittem, nekem csak annyi jár, aztán megmutattad, hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek. Nem tudom mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy szeretném, ha te benne lennél! Köszönöm babája! Ha tudnák, amit mi... Szeretlek! Most már tudom és ki merem mondani: megérdemlem!

  • Opitz Barbara életét rengeteg titok övezi, melyek közül többet is megosztott a TV2 Titkok Ramónával című podcastban Lékai-Kiss Ramónának. Az X-Faktor korábbi győztese elmesélte, magánéleti problémái elvették a fókuszt arról a dologról, amit igazán szeret csinálni, vagyis a zenélésről: Serleg Alberttel való se veled, se nélküled kapcsolata miatt két éve nem adott ki új dalt, most azonban gőzerővel dolgozik új albumán.

    Mint kiderült, a dalszerzés mellett a mágia felé is érdeklődést mutat, amely segít neki  élete kemény és zűrös időszaka után.

    Február óta tanulom a mágiát. Spirituális területen belül több dolog is van, asztrológia, mágia, stb. Ezen belül a mágia az, ami engem érdekel. A mágiára úgy tekintünk mi, kezdő boszik, mágusok, hogy általa közelebb kerülünk Istenhez. Arról szól az egész, hogy az önmegvalósításban kiteljesedjünk

     – magyarázta az énekesnő.

  • Timon úgy nő, mint a gomba. Jövőhéten már a 6. születésnapját ünnepli.

    Görög Zita csak elvétve tesz ki felvételeket a gyermekeiről a közösségi oldalaira, ám a minap kivételt tett, s megmutatta kisebbik fiát, Timont.

    A modell a kisfiával a minap a Puskás Arénában izgulta végig a Magyarország – Bosznia-Hercegovina válogatott labdarúgó-mérkőzést, ahol emlékül egy rövid is videót is készítettek. Az anya-fia páros az Instagramon megosztott felvétel elején néhány másodpercig látható: Timon, aki szeptember 16-án lesz 6 éves, mosolyogva pózol édesanyja óvó karjaiban.

    Görög Zitának az előző kapcsolatából két gyermeke született: Seres Attila koreográfussal közös fia, Milán 2007-ben, lányuk, Lotti pedig 2008-ban született. Timon 2018-as születésű, az ő édesapja Laczkó Zsolt futballista.

  • A 21 éves lány szerint ez kell a vonzóbb megjelenéshez.

    „Új kaland előtt állok!” – ezzel a felütéssel kezdte legújabb Instagram-bejegyzését Kozelkin Natália. Kísértés szereplője és a 2023-as A Nagy Ő második helyezettje azt tudatta követőivel, hogy rászánta magát egy plasztikai műtétre. A 21 éves szőkeség azért fekszik kés alá, mert meg szeretné nagyobbítattni a kebleit.

    Egy hatalmas lépésre készülök, amit egy ideje már fontolgattam. Mindig is fontos volt számomra, hogy jól érezzem magamat a bőrömben, és most úgy döntöttem, hogy egy nagyobb változtatást is megteszek ezért. Igen, úgy döntöttem, hogy belevágok a mellnagyobbításba

    – árulta el a félig orosz, félig magyar származású influenszer, aki korábban Jákob Zoltán elcsábítását tűzte ki célul a TV2 párkereső realityjében, de szívéért később Hadas Alfréd rapper is bejelentkezett.