Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Apás szülést szeretne a rapper.

  PAP 1103
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, alias G.w.M február végén jelentette be, hogy második gyermeküket várják, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú lesz. Most a Bors felkereste a rappert, akitől azt szerették volna megtudni, hogyan reagálna arra, ha a leendő fia hozzá hasonlóan rapkarriert fontolgatna a jövőben.

  Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, szülőként maximálisan mellette álljunk, megadva neki azt a biztonságot, ami szükséges

  – jelentette ki határozottan G.w.M, majd arról is beszélt, hogy apás szülést szeretne.

  Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!

  Az egykori szépségkirálynő férje azt is elárulta a lapnak, hogy sok leendő szülővel ellentétben nem vesznek meg semmit előre a gyermeküknek. Mint mondta, babonából cselekednek így, és a jövőben sem terveznek ezen változtatni.

  Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában

  – fogalmazott a rapper.

 • Varga Miklós Joe közösségi oldalán erősítette meg a hírt, hogy párjával, Hrovatin Csengével külön utakon folytatják.

  Igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével. Sok boldogságot kívánok neki az életben!

  írta Varga a korlátozott ideig elérhető Insta-sztorijában, hozzátéve: volt kedveséhez hasonlóan ő sem szeretne nyilatkozni arról, miért is ért véget a kapcsolatuk.

  A szerelmesek nemrég az esküvőjüket szervezték, miközben a férfi még hivatalosan nem vált el az előző feleségétől. Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge 2013-ban, az Éjjel-nappal Budapest forgatásán találkozott először, legutóbb tavaly, a Nyerő Páros című műsorban versenyeztek közösen. 

  (via 24.hu)

 • Erről maga a színésznő számolt be.

  szabo erika
  Fotó: RTL

  Élete legboldogabb időszakát éli jelenleg Szabó Erika és férje. A Barátok közt egykori szereplője szinte fürdőzik az anyaszerepben, amelyre három évet kellett várnia. A házaspár kisfia, Nolen tavaly októberben látta meg a napvilágot. A 39 éves színésznő azóta örömmel számol be az anyaként szerzett tapasztalatairól, de a gyermekéről továbbra sem szeretne sokat posztolni a közösségi médiában.

  Most Szabó egy örömhírrel szolgált a közönségnek, ugyanis úgy döntött, egy év kihagyás után visszatér a színház világába.

  Szeptembertől újra színpadra állok a Thália Színházban. Sokszor mondják társulatokra, hogy olyan, mint egy család, és a Thália tényleg az. Egyelőre szép fokozatosan veszem vissza a szerepeim, hogy az igazi családom számára is kényelmes legyen. Gyertek színházba! Találkozzunk jövőre a Thália Színházban!

  írja Instagramján a színésznő, amit a Blikk szúrt ki.

 • A legjobb hat jelölt külföldön is bizonyíthat.

  Képernyőfelvétel (336).png
  Fotó: RTL

  Az álommeló legutóbbi része azzal telt, hogy Balogh Levente és a segítői kiválasztották azt a hat jelöltek, akik tovább folytathatják az elnöki asszisztensi pozícióért folyó versenyt. Négy jelöltet is raportra hívott az irodájába az elnök, aki egy hosszas beszélgetést követően végül Zsuzsit küldte haza.

  „Én egyébként magát egy fantasztikus nőnek tartom. Határozott, magabiztos, de ez, amit mond nekem, hogy ha nem kíváncsiak önre, akkor nem beszél… Zsuzsi, még egyszer mondom, nagyon értékes nőnek tartom, de nem gondolom, hogy alkalmas elnöki asszisztensnek. Pont azok miatt a hiányosságok miatt, amiket mondott. Más pozícióba majdnem biztos, hogy eltudnám képzelni önt, ebben biztos vagyok. De az ön számára véget ért a verseny” – jelentette ki Balogh, akinek döntése nyomán kialakult a legjobb hatos mezőnye.

  Betti, Rachel, Eszter, Márió, Péter és Gergő számára Spanyolországban folytatódik a megmérettetés, ahol párokba osztva kell majd bizonyítaniuk. A feladatuk szerint egy új kisvállalkozást kell indítsanak úgy, hogy az minél nagyobb profitot hozzon.