Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekesnő gyermeke, mondhatni, anyatejként szívta magába a zenét.

    Tóth Gabi úgy látja, hogy Krausz Gáborral közös kislánya, Hannaróza Mária egyre inkább érdeklődik a zene és a tánc világa iránt, de a próbafolyamatokat is előszeretettel figyelemmel követi. Az énekesnő ezért szívesen magával viszi kislányát a próbákra, amelyekből mostanság akad bőven, hiszen idén ősszel két műsorban is feltűnik a TV2-n: hetek óta a Sztárban Sztár All Starsban versenyez, október végén pedig párjával, Papp Máté Bencével a Dancing with the Stars táncparkettjére lépnek.

    „A tánc és nyilvánvalóan a zene, az egész muzikális világ – amibe beleszületett – iránt nagyon érdeklődik. Szerintem anyatejként szívta magába a zenét! Még csak decemberben lesz ötéves, tehát pontosan nem lehet látni, hogy végül melyek lesznek azok a területek, amelyek majd érdeklik. Lehet, hogy semmi köze nem lesz sem a zenéhez, sem a tánchoz, de szeretnénk megismertetni és belevinni ebbe a közegbe” – fejtette ki a Hot! magazinnak Tóth, aki nem akad majd ki, ha kislánya életében csak hobbiként lesz jelen a zene és a tánc.

    Jelenleg azonban egyértelműen azt látjuk, hogy jól érzi magát ebben a világban: imádja a rivaldafényt, sminket, a rengeteg ruhát és jelmezt. Örülnék, ha hasonló pályán indulna majd el, mint amin én vagyok, de nem nyomasztom ezzel: azt szeretném, ha ő döntené el, hogy mi az, ami érdekli, mi a célja, és mi az, amelyben érzi azt a szenvedélyt, amelyben kiteljesülhet. […] Hanni nagyon jól kijön Mátéval, most például az ő táncos videói a kedvencei, állandóan azokat nézegeti a telefonunkon. Úgy látom, Hanni nagyon büszke ránk, és szerintem örül annak, hogy az anyukája ott van a televízióban

    – fejtette ki az énekesnő a lapnak, amit a 24.hu szemlézett.

  • Az eljegyzésükről is kiderült néhány fontos részlet.

    Széki Attila, azaz Curtis és párja, Barnai Judit annak apropójából adták legfrissebb interjújukat, hogy nemrég eljegyzéssel erősítették meg viharos időket is megélt kapcsolatukat, amely immár négy éve tart. A rapper augusztus végén jegyezte el a kosárlabdázót a koppenhágai kis hableány szobránál, mielőtt egy Justin Timberlake-koncertre mentek volna, s bár sokan nem gondolták volna róla, a Lehetne újra február című dal előadója úgy izgult a lánykérésnél, akár a tinédzserek. 

    Már éreztem, hogy kiszaladok az időből, plusz az az egy hónap, amikor külön voltunk – mert Judie forgatott a Farm VIP-ben –, ráébresztett arra, hogy mennyire fontos nekem, hogy velem legyen, és az is, hogy velem is maradjon

    – árulta el hot! magazinnak Curtis, akinek párja először azt hitte, a rapper csak viccel vele, amikor térdre ereszkedett előtte. A The Voice coach-a azonban nagyon is komolyan tervez a kosárlabdázóval. Már arról is beszélgettek, mikorra időzítsék esküvőjüket, pedig a rapper korábban nem csinált titkot abból, miért nem szeretné feleségül venni Barnait.

    Úgy néz ki, hogy jövőre abbahagyom a kosárlabdát, ezért az esküvő időpontját 2026-ra tűztük ki. Az ötös a szerencseszámom, így a dátumban benne kell majd lennie egy ötösnek is. Egy cég is megkeresett, aki elkészítené a ruhámat, de ahhoz is kell minimum másfél év, tehát nincs miért sietnünk

    – idézte a Bors a kosárlabdázó szavait.

  • A műsorvezetőnő megerősítette, hogy foglalt a szíve, választottjának pedig nagyon hálás a támogatásáért.

    Bár Szabó Zsófi az elmúlt években féltve őrizte magánéletét, a párkapcsolati témákat pedig messze elkerülte, a minap mégis sikerült megerősítenie, hogy újra foglalt a szíve, ráadásul magától hozta szóba a dolgot egy, az Instagramon indított élő bejelentkezésben.

    Mokka műsorvezetőnőjének új párjáról már jó ideje folynak a találgatások. Legutóbb egy egy szír származású, idősebb üzletemberrel hozták hírbe, ám a tévés ezt a románcot sosem erősítette meg. Titokzatos párjáról először múlt szombaton ejtette el pár információt, amikor az otthonából jelentkezett be az Instagramon, s fárasztó mindennapjairól mesélt.

    Ez egy terhelt időszak, Mokka, Sztárban Sztár All Stars és a Dancing with the Stars-próbák (követik egymást), a családom támogatása nélkül nem tudnék ennyit dolgozni, köszönöm az anyukámnak, a testvéremnek és a páromnak, hogy biztosítják a hátteret

    – idézte a Best magazin Szabó szavait, aki tavaly januárban még arról beszélt, hogy az az újévi fogadalma, hogy még véletlenül se essen szerelembe.

    A magazin továbbá arról is ír, hogy a műsorvezető elköltözött a törökbálinti otthonából, ahol azt követően élt a kisfiával, Mendellel, hogy elvált férjétől, Kis Zsolttól. A lap szerint Szabó Zsófi az új párja jóvoltából költözött át egy budai, 12. kerületi, többszintes, medencés villába. Kisfia pedig egy nemzetközi magániskolába jár, az ún. „az amerikai iskola" első osztályos tanulója.

    (via nlc)

  • Ahogy arról írtunk, hamarosan új évaddal tér vissza a képernyőre a TV2 Kőgazdag fiatalok című realityműsora, melyben ezúttal is a szereplők polgárpukkasztó luxuséletmódján lesz a hangsúly. Mint a csatorna közleményéből kiderült, október 14-től újra betekinthetünk majd PSG Ogli, Dulin Metta, Tuvic Aleksandra, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe, akikhez csatlakozik egy új szereplő, Szanyi Vanda.

    DSC03480
    Fotó: TV2

    A Ripostnak ezúttal Takács Kata, a műsor egyik visszatérője mesélt a forgatásokról, és persze arról is, hogy mi minden történt vele tavaly óta. Mint fogalmazott, sokáig kérdéses volt, hogy idén visszatér-e a műsorba, ugyanis nem nagyon volt ideje forgatni a nyáron, mert egy ruhamárka felépítésébe kezdett bele. De végül úgy gondolta, meg tudja oldani és legalább ezt is megmutathatta, ami nagyon fontos számára.

    A többiekkel nagyon jól kijövünk, Filippel kifejezetten sokat találkozunk, ráadásul most közel is lakunk egymáshoz, de Szandival meg Olivérrel is össze szoktunk futni. Mettával ugyan annyira nem tartom a kapcsolatot, de egyszer-kétszer vele is elmentünk biciklizni, mert azt mindketten nagyon szeretjük

    – mondta a fiatal, akinek Lehetősége nyílt összebarátkozni a reality új szereplőjével, Vandával. Hozzátette, örült annak, hogy újra összegyűlt a nagy csapat.

    Meg persze a forgatásokon is jól éreztem magam. Akkor jöttem rá igazán, hogy mennyire hiányoztak a többiek, amikor újra összejött a társaság. Annak pedig különösen örülök, hogy Filippel ennyire jóban lettünk, mert nagyon őszinte és laza, szóval minden helyzetet így is kezel.

    A Kőgazdag fiatalok sztárja magánéletéről is mesélt, és elárulta, hogy jelenleg a szinglik táborát erősíti, de egyelőre nem is tervez ezen változtatni.

    Most épp szingli vagyok, nem is tervezek ismerkedni vagy randizni. Beköltöztem a belvárosba és tök jó így egyedül, próbálom elfoglalni magam, pörög az élet. Úgy éreztem, hogy kell egy kis én-idő, hogy kitaláljam, mit szeretnék kezdeni az életemmel és hogyan tovább. De szerencsére teljesen véletlenül jött ez a lehetőség, ami új értelmet adott a mindennapoknak és rengeteget dolgozom vele.