Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy jótanácsot is adott a mindenkori játékosoknak.

    Képernyőfotó 2024-10-12 - 17.01.43.png
    Fotó: RTL

    Az áratlanok győzelmével ért véget csütörtök este Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban 2. évada. Szinte a műsor legvégéig menetelt Bíró Bea, aki most párjával, az előző szériában feltűnt Törőcsik Dániellel mesélt tapasztalatairól az RTL kameráinak.

    „Ismerve őt, pontosan tudtam, hogy sokáig bent lesz, azt, hogy egyébként milyen pozíciót fog elfoglalni a társaságon belül, azt nem lehetett tudni, de azért, mert nem tudtuk milyen a társaság” – kezdte a tetoválóművész, majd tavalyi élményei alapján, de tévénéző-szemszögből elárulta, ő mit csinált volna másképp barátnője helyében. Például kiszavazta volna Vályi Istvánt, amikor az a végéhez közeledve meggyanúsította Hermányi Mariannt.

    „És ha a Pistát kiszavazzák, akkor már nincs ez a másnapi megvilágosodása. Vagy az Izát, vagy az Enikőt kiraktam volna. Megmondom miért, és szerintem ez a következő évadokra is nagy segítség, ha ezt valaki nézi: a végén nem szabad hagyni olyan játékosokat bent, akik jóban vannak, hogy ilyen szövetségek ne legyenek.”

    A modell arról is mesélt, mennyire hálás Hevér Gábornak, hogy végül őt hívta be gyilkosnak maga mellé, így ugyanis kipróbálhatta mindkét szerepkört, bár szerinte ha megtarthatták volna az utolsó konklávét, meg is nyerhették volna társával a műsort.

    „Én ezt a játékot az utolsó napig úgy tudtam játszani, hogy rettenetesen élveztem, lubickoltam ebben az egészben.”

  • Nosztalgiázott kicsit a műsorvezető.

    Péntek este Sáfrány Emese és Béres Anett győzelmével ért véget az Ázsia Expressz 5. évada. A műsor első női nyerteseinek nemrég a kibeszélőműsorban gratulált a második helyezett Krausz Gábor, míg másik versenytársuk, Till Attila Instagram oldalán nosztalgiázott a reality fináléjának apropóján.

    Gratulálok a győztes csajoknak! És itt van búcsúzóul néhány eddig soha nem látott kép! Kezdve azzal, hogy kifelé menet, rögtön az első napon a repülőn ráharaptam egy magos olívabogyóra és kitört egy fogam! Úgyhogy nekem az első utam a Fülöp-szigeteken a fogorvoshoz vezetett. (Mekkora madár vagyok?) Nagyon cuki doktornő és csapata segített rajtam, örök hála nekik!!!’ (Egyébként a fogorvos ott sem olcsó!)

    – kezdte bejegyzését a műsorvezető, aki több közös képet is készített a mosolyát megmentő orvosokkal és ápolókkal.

    „A többi kép csupa jó emlék, általában akkor készültek mikor egy-egy Hajsza után volt egy pici pihenő, vagy még a verseny előtt. Na, akkor kezdjük előlről?” – fogalmazott az évad egyik közönségkedvenc szereplője.

  • Gőzerővel gyakorol a Dancing with the Stars startjára az 5. évad egyik sztárszereplője, Hosszú Katinka. Az olimpikon Suti András oldalán lép majd parkettre, próbáik pedig minden bizonnyal remek hangulatban telnek, legalábbis erről árulkodik az úszónő nemrég közzétett táncos videója, amelyen közösen ropnak el egy TikTok-koreográfiát.

    Ígérjük, komolyan is készülünk az első adásra

    – írta posztja mellé Hosszú, akit október 26-tól követhetnek majd a nézők a TV2 műsorában. Ellenfelei között lesz többek között Szabó Zsófi, Whisperton és Kucsera Gábor is.

  • Már fiatalon tudta, a színpadon a helye.

    Őszintén mesélt karrierje kezdetéről Rúzsa Magdi, aki egész fiatalon határozta el, hogy énekesnő szeretne lenni. Még kiskamaszként kezdett el érdeklődni a zene iránt, ekkortájt már visszajelzéseket is kapott hangi adottságairól.

    „Az első alkalommal, amikor úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam közönség előtt, felálltam a színpadra és láttam a hatást, amit kiváltok, abban a pillanatban megfogalmazódott bennem, hogy nekem itt a helyem és ez az” – kezdte Rúzsa, hozzátéve: első arénakoncertjekor érezte azt, sikerült, teljesült az álma. Persze a felemelő pillanatok mellett a hullámvölgyekből is kijutott neki bőven.

    „Sok nehéz pont volt a karrieremben, sok olyan pillanat, amikor azt gondoltam, hogy vége van és itt most meg fog állni az egész. De azután mindig jött egy másnap, ami továbblendített, mindig egy újabb ihlet. De aztán idővel a rossz pillanatokat is elengedtem, hagytam, hogy jöjjenek, mert azon kaptam magam, hogy inspirálnak. Hoztak nekem ezek a pillanatok egy olyan csak azért is megmutatom érzést, amitől jöttek a dalok egymásután.

    Tehát nekem sokszor kellett ez a pillanatnyi lelki padló, ahhoz, hogy jöjjön még egy érzés, még egy gondolat és nagyon gyorsan, általában egy-két héten belül ezekből dalok is lettek.

     Szóval inspirációként kellettek ezek a lelki hullámok, de egyébként sosem voltam ez a nagyon padlón lévő típus” – idézte a Megasztár7. zsűrijének szavait a Bors.