Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kis híján véget ért számukra a showműsor.

    Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence aDancing with the Starselső élő adásában a veszélyzónába került, ám a showműsor nem számukra, hanem Kamarás Norbert és Sebesi Daniella számára ért véget. Az énekesnő és a néptáncos produkcióját 20 pontra értékelte a zsűri, melynek tagjai – Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás – a páros ellen folyó bulvárhadjáratra és a párkapcsolati hercehurákra is kitértek. Tóth Gabinak azt javasolták, szálljon ki a bántott lány szerepéről.

    Az énekesnő és párja a műsort követően az Instagramon, a korlátozott ideig elérhető történetükben reagáltak a kritikákra.

    Nagyon nagy tanulópénz volt átélni ezt az egészet. Részben én egyet értek a zsűri véleményével, részben nem, de ezzel nem is kell foglalkozni. Ez tényleg egy időszaknak a lezárása volt, és távol álljon tőlünk, hogy mi ezen tovább akarjunk lovagolni. Tényleg, egy nagyon szép lezárást akartunk, és egy kis betekintést nyújtani nektek abba, hogy mit is éltünk át. És a rumba egy szerelmes tánc, hát miről táncoltunk volna?

    – vetette fel a kérdést Papp, akinek szavait a 24.hu idézte. Az énekesnő csak helyeselni tudott.

    Azt gondoljunk, és a leveleitekből, a kommentjeitekből, amiket kapunk tőletek, azt látjuk, hogy nektek is nagyon tetszett, és ti is értetlenül álltatok egy-két olyan dologhoz, ami már-már személyeskedésbe ment át, amit mi nagyon nem szerettünk volna, nem ez volt a célunk vele. Nagyon sok technikailag nehéz dolgot oldottunk meg ebben a rumbában, olyan lépéssorokat, amiknek tényleg az volt a lényege, hogy bemutassuk azt, hogy mi tanultunk rumbázni

    – fejtette ki Tóth, kitérve arra, mennyire élvezték a táncot.

    Basszus, ha tudnátok, hogy annyira mások vagyunk, mint amit mutatnak vagy mint ami kijön rólunk! Annyit nevetünk, és volt, hogy sírtunk ezeken a dolgokon, mert annyira igazságtalan ez az egész, hogy ezt akarják ránk ruházni, hogy mi ebből szenzációt akarunk és hogy mi ezt toljuk az emberek arcába. Nem akarjuk tolni az arcotokba! Mi egy dolgot szeretnénk, hogy fogadják el azt, hogy létezik olyan, hogy valaki nem boldog és kilép egy házasságból. Nem mi vagyunk az egyetlenek.

  • Ettől tartottak.

    Kucsera Gábor szombat este, a Dancing with the Stars ötödik évadának első élő adásában egy lendületes szamba produkcióval lépett a parkettre táncpartnerével, Stana Alexandrával. A világ- és Európa-bajnok kajakozó nem titkolja, enyhe lámpalázzal küzdött, s bár a nem repkedtek a magas pontszámok a zsűritől, mégis rengeteg dicsérő szóval illették a párost produkciójuk miatt.

    Kucserának a stúdióból szurkolt felesége, Tápai Szabina és kisfia, Beni is, aki kissé ki is akadt a kevés pontszám miatt. 

    „Nagyon élvezte, integetett, szurkolt. Mondta, hogy »mit képzel magáról a zsűri, hogy jaj téged lepontoztak, te voltál a legjobb«, úgyhogy megváltozott a véleménye és ez a legfontosabb” – mesélte nevetve Kucsera femcafé.hu-nak, majd felesége is értékelte a produkciót.

    Előzőleg is láttam már a próbákon, vagy akár a kamerapróbán. Szerintem most sikerült a legjobban, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Egy kicsit attól féltünk, hogy esetleg itt a közönség előtt majd nem fog annyira menni, de ezt le tudta küzdeni

    – árulta el a lapnak Tápai Szabina.

  • Fantasztikus volt a közös munka.

    Liam Neeson hamarosan Pamela Anderson oldalán fog szerepelni a Csupasz pisztoly remake-jében. A korábban Leslie Nielsen nevével fémjelzett franchise-t újra beindító mozinak az északír színész lesz a főszereplője, aki olyan mozifilmekben csillogtatta meg tehetségét, mint a Schindler listája, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, vagy a Batman: Kezdődik. Neeson legutóbbi interjújában egy szerelmi vallomással felé dicséret mondott az egykori Baywatch szőkeségéről.

    Pamelával kapcsolatban először is azt tudom mondani, őrülten szerelmes vagyok belé. Egyszerűen fantasztikus vele dolgozni. Őszintén, nem tudom eléggé magasztalni őt. Csak bejön és elvégzi a munkát. Vicces és nagyon könnyű vele dolgozni. Fantasztikus lesz a filmben

    – mondta a Page Six-nek Neeson, akiről a színésznő is csak csupa pozitív dolgot tudott elmondani.

    A legjobbat hozza ki belőled... Tiszteletteljes, kedves és rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Abszolút megtiszteltetés volt vele dolgozni

    – áradozott Pamela Anderson.

  • Aki szeretne a szomszédjuk lenni, az szóljon a séfnek.

    Rácz Jenő a minap azt újságolta el követőinek az Instagram-oldalán, hogy új hobbiba kezdett, ami nem más, mint a lakásfelújítás. A Michelin-csillagos séf ugyanis nemrég új ingatlant vett Törökbálint előkelő helyén, a Tükörhegyen, a lakást saját ízlésük szerint rendezhetik be feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával.

    Hozzáteszem, nagyon sok másik ingatlan elérhető és megvásárolható, úgyhogy aki most szeretne a szomszédunk lenni, az szóljon, és intézkedek

    – viccelődött a séf, hozzátéve, mindent dokumentálni fog az átalakításról.

    Lakberendezés 3,2,1 indul. Nagyon nagy izgalmakkal indulok neki ennek a projektnek. Napról napra egyre nagyobb fejlődésen megy keresztül az ingatlan, most értünk a »játék« fázisba, ahol kreatív megoldásokkal berendezzük az ingatlanunkat.

    Rácz kommentben az egyik követője kérdésére azt is elárulta, miért nem családi házat vett.

    „Kinek mi...!? Sok olyan ember van, aki nem akar kertet meg folyamatos problémákat a ház karbantartásával. Ha pedig szingli dolgozó elfoglalt emberekről vagy kis családokról beszélünk, akkor nem mindig indokolt a nagy ház. Mindenki mást keres.”