Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy fiatal nő vakolóként kezdett el dolgozni, majd saját vállalkozást hozott létre, és eloszlatta azokat a kételyeket, melyek azt feltételezték, hogy egy férfiak dominálta iparágban nem fog boldogulni. Az angliai Chesterből származó 24 éves Madelaine Forrest azt mondja, hogy a női létnek is megvannak az előnyei az iparágban, de még mindig vannak olyanok, akik nem veszik őt komolyan.

  Már három és fél éve foglalkozik vakolással, de eredetileg a vendéglátóiparban dolgozott. Gyermekkorában segített néhai nagyapjának a lakásfelújítási vállalkozásában, és az ő munkája befolyásolta abban, hogy végül a mesterséget válassza. Elkezdett egy kőművestanfolyamot, mert úgy gondolta, hogy ez majd segít neki a lakásfelújításban, amikor majd házat vesz. De akkor még nem tudta, hogy ez egyben egy jövedelmező karrierlehetőség is lesz. Ma már tapasztalt mesteremberként saját vállalkozást vezet, és megrendelésekben egyáltalán nem szűkölködik.

 • Az Iron Lady hű marad a nevéhez még várandósan is.

  Kismamaként sem lazít Hosszú Katinka! Az olimpikon alig két hete jelentette be, hogy gyermeket hord a szíve alatt, de a jelek szerint a várandósság sem kifogás a kemény edzés kihagyására nála. Hosszú legújabb Instagram-bejegyzésében már nagy pocakkal, de továbbra is az edzőteremben látható, miközben épp karját erősíti.

  „Iron Lady edzi az Iron Babyt” – írta posztjához a kitartása és teljesítménye miatt magyarul Vasladynek is becézett sportoló.

 • A színésznek egy idősebb gyermeke is van.

  Úgy tűnik, mostanában egyre ügyesebben tartják titokban a hollywoodi sztárok a gólyahíreket: nemrég Macaulay Culkinrólderült ki, hogy tavaly év végén kétszeres apuka lett, most pedig Elijah Wood vallotta be, hogy az eddig ismert információkkal ellentétben neki is két gyermeke van.

  A Gyűrűk Ura egykori sztárjának 2021 decemberében születhetett meg a kislánya, akiről most is csak mellékesen, egyébként egy ébredési szokásait firtató kérdés válaszaként tett említést a színész.

  „Valamikor 5:30 és 6:30 között (kelek). Van egy hároméves fiunk és egy 14 hónapos kislányunk, aki elég hamar felébred. Szeretek korán kelni, elkezdeni a napot” – idézte a 24.hu Wood szavait, aki utána arról beszélt, nyilvános közösségi oldala sincs, mivel igyekszik magánéletét privátnak meghagyni. Nos, a jelek szerint remekül megy neki.

 • GettyImages-1455632461
  Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

  Nagyon úgy tűnik, hogy meg is született a következő hollywoodi sztárpár, legalábbis a netezők elég biztosra veszik, hogy összejött Selena Gomez és Zayn Malik. A színésznőt és a One Direction egykori énekesét nemrég egy New York-i étteremben látták randizni, és mint a beszámolóból kiderül, a fiatalok nem is zavartatták magukat, többször is csókot váltottak a vacsora alatt.

  Alig hogy ez a szóbeszéd terjedni kezdett a neten, egy újabb érdekes történet került napvilágra: a Page Sixnek egy forrás megerősítette, a két zenész nem idegen a másik számára, már csak azért sem, mert jó pár évvel korábban volt köztük valami. Az informátor szerint 2012 környékén, amikor Taylor Swift épp Harry Styles-szal járt, az énekesnő legjobb barátnője összemelegedett Styles kollégájával, Malikkal, de akkor elég gyorsan véget ért a románcuk.

  Hogy ezúttal mi a helyzet, pontosan nem tudni – a netezők épp most ocsúdtak csak fel a Hailey Bieber-Selena Gomez online háború végéből (vagy fegyverszünetéből), de ahogy a forrás is fogalmazott, egyáltalán nem lepődne meg, ha kiderülne, tényleg együtt van a két híresség.