Azt hitték, hogy vége a bohózatnak? Tévedtek.

2014.10.02. 18:56

HIÁBA LÉPETT VISSZA, FOLYTATÓDIK A FALUS-BOHÓZAT

Szürreális fordulatot vett a baloldali közösfőpolgármesterjelölt-saga. Miután Falus Ferenc visszalépett a népszerűbbnek tűnő Bokros Lajos javára, kiderült hogy valójában az ő támogatottsága (volt) a nagyobb! A Nézőpont korábbikutatásával szemben a Medián és az Ipsos ma megjelent felmérései is ugyanezt mutatják. Szerencse a bajban, hogy a Falust jelölő Együtt vezetője, Szigetvári Viktor így is helyes döntésnek tartja a visszalépést. Hogy miért? Mert így kevesebb jelölt maradt a demokratikus oldalon. Ha így, hát így.

TRÓCSÁNYI: BETÖRTEK A LAKÁSOMBA. ROGÁN: REMÉLEM, NEM A BANKOK VOLTAK!

Hehehehehe!

NAVRACSICSNAK ÚJABB KÉRDÉSEKRE KELL VÁLASZOLNIA

A magyar biztosjelölt tegnapi brüsszeli teljesítményét ugyan még az MSZP is megdicsérte, azonban a kérges szívű Európának ez sem volt elég: ha nem is citálták be újra, de a jövő hétig írásan további kérdésekre kell válaszolnia az Európai Parlamentben. A tegnapi bizottsági meghallgatáson amúgy pont az történt, ami várható volt: a rutinos debattőr Navracsics ügyesen terelt, bár igazán kemény kérdések híján nem is volt nehéz dolga.

MINDENKIT FELFALHAT AZ ÁLLAMI KÖZMŰ 

Egyetlen számlán fizethetjük a gáz-, villany- és távhőszámlát, és a postán intézhetjük majd a rezsiügyeket. A márciusban induló állami közműholding szép lassan mindenkit bekebelezhet, az egy informatikai rendszerbe zúdított fogyasztási adatok pedig hatalmas erőt adnak majd egy kézbe

SÚLYOS GYÁRTÁSI HIBA A EUROFIGHTER GÉPEKBEN

Gyártási hibát fedezett fel a német légierő az ott rendszerbe állított Eurofighter Typhoon típusú harci repülőn. A hiba olyan komoly, hogy a minisztérium a felére csökkentette hivatalosan engedélyezett repülési órák számát, 3000-ről 1500 csökkentve. A közelebbről nem részletezett hiba a gép törzsének hátsó részén található, és olyan súlyos, hogy legrosszabb esetben az is elképzelhető, hogy a gép irányíthatatlanná is válhat.

TILL ATTILA NEM AKAR A MAGYAR GUY RITCHIE LENNI

Bár a második játékfilmjét forgatja, és a gengszteres Tiszta szívvel sokban hasonlít az angol rendező filmjeire. De a rendező-műsorvezető szerint nála komoly emberi sorsokat fogunk látni, nem csak lövöldözést. A sztori szerint a Mickey Rourke pankrátorára emlékeztető főhős mellé sodor az élet két fiatalt a fogyatékossággal élők speciális intézetéből, és hármójuknak kell szembenéznie a durva magyar rögvalósággal. A forgatáson jártunk.

NOVEMBER 12-ÉN ÉRKEZIK MEG AZ EMBERISÉG EGY ÜSTÖKÖSRE

Az ESA kijelölte, hol száll majd le a Rosetta nevű űrszonda Philae leszállóegysége a 67P/Churyumov-Gerasimenko (67P röviden) üstökös magja felszínén, majd a landolás időpontját az eredetihez képest egy nappal későbbre, 2014. november 12-re módosították. A változtatás célja,hogy a Philae leszállását minél jobban előkészítsék, de a helyszínt még pontosítani fogják.

BUNDÁZOTT AZ ATLÉTICO CSAPATKAPITÁNYA

Gabi egy bírósági meghallgatáson beismerte, hogy szerepe volt futballmérkőzések manipulálásában. Még a Zaragozában, a 2011-es záróbajnokin azt tette, amire a klub kérte: lőtt két gólt, bent maradtak. 85 ezer eurót kapott, ezt a pénzt később visszaadta a klub elnökének, míg a Levanténál 12 futballistát összesen 120 ezer euróval vettek meg, hogy leadják a meccset.

BÓNUSZ TREKK: SZARVAST MEGIHLETTE A KÖZÖS FELLÉPÉS 2014 HADGYAKORLAT MINISZTERELNÖKI MEGTEKINTÉSE: 

ffff.gif
Fotó: szarvas