Hirdetésben keresnek szövetségi kapitányt

2008.10.02. 13:04
A vívás három szakági kapitányának lejárt a szerződése, újakat keresnek a helyükre, de lehet, hogy az újak a régiek lesznek. A magyar szövetség fizetett hirdetést adott fel.

A Magyar Vívó Szövetség fizetett hirdetésben tudatta mindenkivel, hogy szakági kapitányokat keres. Egyelőre nem tudni, a Nemzeti Sportban megjelent nyilvános pályázati felhívás hány szakember érdeklődését keltette fel – október végéig lehet a jelentkezéseket beadni –, de biztosnak látszik, hogy az eddigi kapitányok újra megpályázzák állásukat.

Nébald György szeretné továbbra is a kardozókat felkészíteni, Kulcsár Győző a párbajtőrözőket, Bernát Zoltán a tőrözőket. Mindannyiuk szerződése nemrégiben járt le.

Nébaldnak olimpiai bajnok társa, Szabó Bence lehet a riválisa, aki a pekingi olimpiára Venezuelát készítette fel. A kardszakág történelmi mélypontra került, nemcsak érem nélkül maradt, a csapatbeli hetedik helyezés nehezen emészthető. Kulcsárnak és Bernátnak is lehetnek kihívói. A pályázatokat az elnökség bírálja el.

A pályázatokban évenkénti bontásban kell a célkitűzéseket megadni, és a javadalmazási igényt is meg kell jelölni.