Erzsébet
1 °C
4 °C

Overdose fogadta Orbán Viktort

2009.04.17. 21:38 Módosítva: 2009-04-17 21:38:03
A Fidesz elnöke megsimogatta, megetette a vasárnapi, hétmilliós összdíjazású, ezerméteres egyenes futamra készülő veretlen csodalovat.

Orbán Viktor az alagi tréningközpontban meglátogatta az OTP-Hungária Nagydíjra készülő veretlen csodalovat. A Fidesz elnöke simogatta, megetette Overdose-t. A politikus Ribárszki Sándor, Overdose trénere, Budinszky Barbara, a ló munkalovasa, Lázár Vilmos fogathajtó és Balogh Gábor öttusa-világbajnok társaságában, jelentős médiaérdeklődés mellett látogatott Alagra.

A hétmilliós összdíjazású, ezerméteres egyenes futamot vasárnap rendezik a Kincsem Parkban, a belépés ingyenes, a szervezők húszezer embert várnak.

A program 14 órakor kezdődik, 10 futam lesz, Overdose 18 órakor, a 9.-ben fut, a Tv 2 élőben közvetíti.

Az eddigi 11 galoppfutamán veretlen négyéves csődör a legutóbbi patkolása után lesántult, első két lábára érzékeny volt, de egy hét kényszerpihenő után újra tudott edzeni, vasárnapi futama nincs veszélyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?