Dupla pénz: Uruguay most se kap gólt

2010.06.26. 13:36

Dél-Korea még sohasem győzött le dél-amerikai ellenfelet a világbajnokságon, Uruguay az elmúlt öt meccsén nem kapott ki a vb-n. Forlánék az első nyolcaddöntő favoritjai, az Index élőben közvetíti a meccset 16 órától.

4-0-s gólaránnyal, két győzelem és egy döntetlennel jutott tovább csoportjából Uruguay. Dél-Korea mindhárom eredményből szerzett egyet, de Nigéria ellen nagy szerencséje volt, hogy nem esett ki a hajrában.

Uruguay az eddigi eredményeknek megfelelően nagy favorit, 1,8-szoros pénzt ér a győzelme. A döntetlen 3,25-szörös pénz, az ázsiai siker 4,6-szoros.

Ha Uruguay most sem kap gólt, megduplázhatjuk a tétet. Ha a rendes játékidőben nincs döntés, de az uruk mennek tovább, akkor 7,5-szeres a nyeremény. Ha Korea, 15-szörös a kifizetés. Ha Uruguay büntetőkkel megy tovább, stílszerűen 11-szeres a jutalom.

Ha a félidőben nincs gól, 2,3-szoros az odds. A legalább háromgólos meccs 2,6-szoros pénzzel jár. Ugyanennyi a szorzója annak, hogy az uruk megnyerik a félidőt.

Forlán bármikori gólja 2,4-szeres pénzt ér, Suarezé háromszorosat. Dél-Korea leghíresebb játékosa, Pak Dzsi Szung ugyanezen a listán 5,75-szörös szorzóval van fent.