Felgyújtotta villáját, Bayern-ifiedző lett

2013.07.10. 16:33

Amikor vége a futballbajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A magyar női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok és Ausztrália legyőzése után a franciákkal döntetlenre végzett, de ez is elegendő volt a csoport megnyeréséhez a kazanyi Universiadén. Szintén szerda délután szállt medencébe a magyar férficsapat, amely magabiztosan verte Kanada együttesét. (MTI)

  • A százmilliós keretével már a rájátszás első körőben kizúgó Los Angeles Lakersnél volt a legmagasabb a luxusadó az NBA-mezőnyben. Miami Heat, Brooklyn Nets, New York Knicks, Chicago Bulls.

  • A Benfica megvette az Arsenal de Sarandiban futballozó Lisandro Lopezt, aki ötéves szerződést írt alá az Európa Ligában döntős csapattal, ahol honfitársa, Pablo Aimar is játszik.

  • A PSV-táborban, miközben a csapat 3-0-ra elverte az Eindhoven FC-t egy barátságos mmeccsen.

    Young guy: C'mon you boys in red! - PSV Eindhoven
  • Rév Dániel kommentátor a Twitteren azt üzente, hogy

    próbálunk valamit kezdeni a helyzettel

    Egyelőre ennyi

  • Nemcsak a szerkesztőségi monitorokon, hanem a Facebook-hozzászólások alapján több magyar nézőnél is elszállt az eseményt közvetítő Eurosport sportcsatorna, megszakadt az adás. Twitteren is őrjöngenek, a player se megy. Éppen erről maradunk le.

  • Reggel jött a hír, hogy a Fulham tulajdonosa 150-200 millió fontért adná el a londoni klubot, az első jelentkezőre nem kellett sokat várni.

    Az a Shad Khan jelentkezett be, aki az NFL-ben is tulajdonol egy csapatot, övé a Jacksonville Jaguars, amely a következő három évben szezononként egy mérkőzést játszik majd Londonban.

  • A szabadkártyával indult Barzó Lilla és Gálfi Dalma kiesett a párosok első fordulójában szerdán a 235 ezer dollár összdíjazású Hungarian GP női salakpályás tenisztornán.

    A mindössze nyolctagú páros mezőny nyitókörében a magyar duó a papírformának megfelelően két szettben maradt alul az első helyen kiemelt cseh Andrea Hlavackovával és Lucie Hradeckával szemben.

    Eredmény:
    páros, 1. forduló (a 4 közé jutásért):
    Hlavackova, Hradecka (cseh, 1.)-Barzó Lilla, Gálfi Dalma 6:3, 6:1

  • Jövő áprilisban adják át a húszerzes Nagyerdei Stadiont, a debreceni játékosok most megnézték, hol fognak játszani. És így is lehet megtekinteni.

  • Vizelettel locsolták le a Tour-sprinterkirályt

    A Omega Pharma sprintere nem akart beszélni az esetről, de csapattársa Jerome Pineau azt írta a Twitterén, hogy Cavendish mondta neki, hogy nemcsak kifütyülték, hanem vizelettel le is locsolták a pályán.

  • Befejeződött a Piast Gliwice elleni edzőmeccs Telkiben, 1-1 lett a vége, a magyar csapat gólját Böde szerezte. A holland Tuyp még nem játszott.

  • Beck és Meusburger negyeddöntős a budapesti tenisztornán

    A negyedik helyen kiemelt német Annika Beck és az osztrák Yvonne Meusburger is bejutott a negyeddöntőbe szerdán a 235 ezer dollár összdíjazású Hungarian GP női salakpályás tenisztornán.

  • A Málaga-védő Martin Demichelis sem marad a Málagában, nem hosszabbította meg a szerződését, és az Atletico Madridhoz igazolt. A 33 éves argentin csak egy szezonra ment Madridban, utána hazamegy gyerekkori klubjához, a River Plate-hez.

  • „Itt Angliában van öt-hat klub, amelyik bajnok akar lenni, mert a bajnoki cím a legfontosabb. Ezért próbáljuk meg mi is megnyerni, mint két éve. Nincs prioritásunk, de a csapatnak jobban kell játszania a Bajnokok Ligájában, mint tavaly. A szurkolók egészen más futballra számíthatnak, igyekszünk vonzó csapat lenni"

    Mondta Manuel Pellegrini, a Manchester City új edzője, aki a spanyol Málagától érkezett. Pellegrini tavasszal a legjobb nyolcba jutott a Málagával, elődjét, Roberto Mancinit májusban rúgták ki, mai napig nem érti, hogy miért. Azt is hozzátette, szeretnének még egy csatárt igazolni.

  • Pénzdíjassá alakul, és ezzel részben profivá válik a következő szezontól a Felvidéki Labdarúgó Bajnokság. Az FLB sportkedvelő amatőrök kezdeményezése alapján jött létre márciusban. A versenyben Dél-Szlovákia főként magyarok lakta régióinak kispályás csapatai mérkőznek. A Felvidéken egyedülálló kezdeményezés már a kezdetektől fogva jelentős érdeklődést váltott ki, és a szervezők által vártnál nagyobb sikert hozott.

    "Az FLB megszervezésével részint egy folyamatosan javuló színvonalú kispályás liga létrehozásának célját követtük, ugyanakkor hangsúlyos cél volt az is, hogy egy, a felvidéki magyarság körében megtartó erejű rendezvénysorozatot alapítsunk" - mondta Varga Péter (MTI)

  • A spanyol Marca arról ír, hogy nem Carlo Ancelotti nem haverkodni megy majd le első realos megbeszélésére július 15-én. A lap szerint az olasz edző arról fog beszélni a játékosainak, hogy mindenki a nulláról kezd, aki pedig nem harcol elég keményen az összes meccsen, az játszani sem fog.

    A Mourinho-éra után azt szeretné leszögezni, ha kell, akkor kemény is tud lenni a csapattal.

  • Az foglalkoztatja most leginkább az El Mundo Deportivo újságíróit, hogy a Barcelona nagy igazolása, Neymar hányas számú mezben fog játszani új klubjában.

    A legegyszerűbb választás a hetes lenne, most szabadult fel, mert David Villa az Atletico Madridba igazolt. A lap szerint Neymar valójában a tizenegyes mezre pályázik, ezt viselte a brazil legenda, Romario is még barcásként.

    A tizenegyest akkor kaphatná meg a 21 éves játékos, ha Thiago eligazol végre a klubtól.

  • Falcao: Ahol elindulunk, nyerni fogunk

    Radamel Falcao, a francia élvonalba visszajutott AS Monaco nyáron igazolt kolumbiai játékos tudja, sokaknak meglepetést okozott azzal, hogy a Ligue 1 újoncához igazolt, ám meggyőződése, hogy jól döntött.

  • A spanyol szövetség tájékoztatása szerint Olaszország ellen játszanak majd barátságos mérkőzést jövő márciusban. Legutóbbi két meccsüket a spanyolok nyerték, az Eb-döntőben 4-0-ra, aztán a Konföderációs Kupa elődöntőjében tizenegyesekkel ismét.

  • cikkünk a témában: NFL

    Azt kérte, kedvenc csapata vigye a koporsóját

    Scott E. Entsminger még a halálában is drukker maradt. Minden évben külön nótát írt a Cleveland Brownsról, és egész életében bérlete volt a meccsekre. egészen július 4-éig, amikor 55 éves korában meghalt. Utolsó akarata az volt, hogy hat Browns-játékos vigye a koporsóját

  • cikkünk a témában:

    Újabb Lékó-remi

    Hatodik mérkőzésén hatodik döntetlenjét játszotta Lékó Péter a pekingi sakk Grand Prix-n. A magyar nagymester szerdán az izraeli Borisz Gelfand ellen ült asztalhoz, s - a torna honlapja szerint - a sötét bábukat vezetve a 39. lépésben állapodott meg a remiben riválisával. Lékó utóbbi 25 partija közül 24 végződött döntetlennel, egyet pedig elvesztett. Lékó csütörtökön az orosz Szergej Karjakinnal játszik, akkor világossal lesz.

  • Ott volt David Moyes első Manchester United-edzésén az a Wayne Rooney is, akinek eligazolását már hónapok óta pedzegeti az angol sajtó, most épp úgy fest, hogy maradni fog.

    Az új menedzser a Sun szerint keményen megdolgoztatta a táraságot, Rooney-nak is oda kellett magát tennie. A csapat hamarosan ázsiai turnéra indul.

  • A Greuter Fürth 6-2-re, igen simán verte a skót bajnok Celtic csapatát kedden egy felkészülési mérkőzésen. A Bundesliga legutóbbi szezonjából kiesett csapatban Stieber Zoltán kezdő volt, 59 perc alatt pedig két gólpasszt is adott.

    Greuther Furth - Celtic (9.7.2013) Highlights
  • cikkünk a témában:

    Fogynak a jegyek a román–magyar vb-selejezőre

    800 jegy már elfogyott a szeptember 6-án rendezendő Románia- Magyarország mérkőzésre. Fontos információ, hogy augusztus 16-ig van lehetőség a jegyvásárlásra. A belépők 1500, illetve 3000 forintba kerülnek.

  • Néhány hete jelent meg, hogy a Dinamo Zagreb két fiatal játékosa, Tin Jedvaj és Alen Halilovic a Tottenham játékosa lesz, a londoni klub pedig 20 millió eurót fizet a két 18 éves játékjogáért. Szerdán a horvát média arról írt, hogy mégsem lesz az üzletből semmi, mivel a Spurs nem teljesíti a Halilovic-család egyéb igényeit, akik évi 1,2 millió eurós fizetést, családi házat, valamint a futballista két testvérének tandíjat szerettek volna kiharcolni. A Tottenham 800 ezer eurót és családi ház bérlését vállalta volna.

  • Rex Ryan, az NFL-es New York Jets edzője is ott volt a pamplonai bikafuttatáson, felvétel is készült róla, ahogy egy kerítésre felkapaszkodva menekül. A videón a negyedik másodperctől látható az őszülő tréner.

    Rex Ryan Running From Bulls in Spain 2013 [LOL]

    Ryan feleségéről két éve lábfetisizmusra hajazó amatőr felvételek bukkantak fel, néhányon valószínűleg Ryan mormog a háttérben. Az edző, akinek vállán egy Jets-mezt viselő nőt ábrázoló tetoválás van, később azt mondta, nem akar beszélni az egészről, mert ez egy személyes téma.

  • A nyári átigazolási időszak végén távozik Leonardo, a francia bajnoks PSG sportigazgatója. A 2011-óta a csapatnál dolgozó brazil lemondását hivatalos oldalán jelentette be a klub, megköszönve munkáját és segítségét. Leonardót 2014. június 30-ig eltiltotta a francia szövetség, miután egy májusi mérkőzés után szándékosan nekiütközött a játékvezetőnek.

  • Mivel idén augusztus 31-e szombatra esik, ezért a Premier League vezetősége úgy határozott, hogy két nappal kitolja az átigazolási határidőt, ami szeptember 2-án, hétfőn, - közép-európai idő szerint – este hat órakor zárul majd.

  • cikkünk a témában:

    Lezuhant egy lengyel hegymászó a Himalájában

    Lezuhant Artur Hajzer lengyel hegymászó a Himalájában lévő Gasherbrum I csúcs megmászása közben. Krzysztof Wielicki neves hegymászó Varsóban közölte: Hajzer társa, Marcin Kaczkan műholdas telefonon közölte vele, hogy látta Hajzert lezuhanni. Hajzer a táborba való visszatérés közben zuhant le a hegyoldalról.

    A 8068 méter magas Gasherbrum I. (más néven Hidden Peak vagy K5) a Föld 11. legmagasabb hegycsúcsa.

  • Rummenigge szerint jövőre jöhet Lewandowski

    Robert Lewandowski a 2014/15-ös idénytől a Bayern München labdarúgócsapatában folytathatja a pályafutását. Lewandowski szerződése a következő szezon végén lejár.

    Bizakodó vagyok Lewandowski szerződtetése kapcsán, jó esélyünk van arra, hogy jövő nyáron Münchenbe érkezzen

    - nyilatkozott a Bayern olaszországi edzőtáborában tartózkodó  Karl-Heinz Rummenigge, a bajor klubot működtető gazdasági társaság elnöke.