Majdnem debreceni csoda Norvégiában

2013.07.18. 21:10

Amikor vége a futballbajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Annyira fél a Honvéd védelme Oumarou-tól, hogy majdnem öngólt fejelünk. Az EL-ben: Vojvodina-Honvéd 1-0, a 39. percben.

  • Nagyon vezélyesen kezdett a Vojvodina a futball Európa Luga 2. selejtező körének első meccsén a Honvéd ellen. Trajkovics révén az újvidéki csapat szerzett vezetést. A 21. percben Nikszics kiállítása miatt emberelőnybe került a magyar csapat, de nagyon nem tudott élni ezzel. Tíz emberrel is veszélyesebb maradt a Vojvodina és 1-0-ra vezet

  • A Manchester City labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Sztevan Jovetics, a Fiorentina montenegrói válogatott támadója. A 23 éves játékosért sajtóértesülések szerint 22,4 millió fontot (7,64 milliárd forint) fizet a szigetországi klub. Jovetics az elmúlt szezonban 13 gólt szerzett a Serie A-ban, és az elmúlt hónapokban több élcsapatnál, például az olasz bajnok Juventusnál, illetve az Arsenalnál is felmerült a neve.

  • De nincs gólveszély Újvidéken, pedig a magyar csapat eggyel többen van. Az emberelőnyt kellene gólra váltani.

  • Ahogy mondta Rossi edző, ez nem egy Cselik. És tényleg, emberhátrányban is futballozva, egy butaság miatt, büntetőből növelte előnyét az újvidéki csapat az Európa Liga 2. selejtező körének első meccsén

  • A norvég Rosenborg meglepetésre hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a skót St. Johnstone együttesétől a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának csütörtöki, első mérkőzésén. Szintén váratlan eredmény, hogy a luxemburgi Differdange 2-1-re legyőzte holland vendégét, az Utrechtet.

    Európa Liga-selejtező, 2. forduló, első mérkőzések:
    Rosenborg (norvég)-St. Johnstone (skót) 0-1 (0-1)
    Differdange (luxemburgi)-Utrecht (holland) 2-1 (1-1)
    Malmö FF (svéd)-Hibernian (skót) 2-0 (2-0)
    Petrolul Ploiesti (román)-Vikingur (feröeri) 3-0 (1-0)
    Hodd (norvég)-Aktobe (kazah) 1-0 (1-0)
    Makkabi Haifa (izraeli)-Hazar Lankaran (azeri) 2-0 (1-0)
    Anorthoszisz Famaguszta (ciprusi)-Gefle (svéd) 3-0 (2-0)
    Tromsö (norvég)-Inter Baku (azeri) 2-0 (1-0)
    Csornomorec Odessza (ukrán)-Dacia Chisinau (moldovai) 2-0 (0-0)
    IFK Göteborg (svéd)-AS Trencin (szlovák) 0-0
    Valletta (máltai)-FC Minszk (fehérorosz) 1-1 (1-1)
    Kukes (albán)-Sarajevo (bosnyák) 3-2 (2-2)
    FC Thun (svájci)-Csihura Szacshere (grúz) 2-0 (0-0)

  • Megy a Honvéd, de ötlet nélkül, így nem lesz szépítés.

  • Nem sikerült az emberelőnyt érvényesítenie a Honvédnak, 2-0-ra kapott ki az EL-ben Újvidéken, nagyon nehéz lesz ez a visszavágó is.