Ez a poszt a következő Percről percre része:

Nem változik a román-magyar helyszíne

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fucsovics Márton 6:4 6:4-re legyőzte a 2. kiemelt Copilt a spanyol ATP Challengeren és a nyolc közé jutott!

  • Nem tudom, megéri-e azt a pénzt, amit hallani lehet, őszintén szólva még nem néztem végig egyik mérkőzését sem.

    Mondta a barcás Xavi egy csütörtöki sajtótájékoztatón. A tottenhames Bale várhatóan 100 millió euró fölött összeégért igazol majd a Real Madridhoz.

  • Az M1 tévécsatorna élőben közvetíti jövő vasárnap a Győri ETO FC-Bayern München barátságos labdarúgó-mérkőzést. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtökön arról számolt be, hogy az M1 csatorna mellett a telesport.hu oldalon is élőben lehet majd nézni a találkozót, melyen a kommentátor Gundel Takács Gábor lesz. Az előző idényben német bajnokságot és kupát, valamint Bajnokok Ligáját nyert bajor sztárcsapat 15.30-tól játszik Győrben.

  • Bár csak a 17. helyet érte el a npi 100 méter gyors selejtezőjében Verrasztó Evelyn, mégis úszhat este a döntőért. A mindössze három századdal lemaradó úszónő Camille Muffat visszalépése miatt jutott tovább. A 13. helyen végzett Muffat a női 4x200 méteres váltó döntője miatt lépett vissza.

  • Az Új Magyar Szó Online szerint lehetséges, hogy nem Bukarestben rendezik majd az őszi Románia-Magyarország világbajnoki selejtezőt, mert a fővárosi stadion gyepe katasztrofális.

    A kolozsvári Stiri de Cluj úgy tudja, ha költöztetik a meccset, akkor a legesélyesebb a kolozsvári CFR-aréna lenne a befogadóképessége miatt, de a Ploiestiben található stadion is szóba került.

  • Hanga Ádám hivatalos bemutatón vett részt új csapatánál, a Laboral Kutxa Vitoriánál.

  • A norvég Havard Rugland youtube-os trükkvideója miatt lett híres, tavasszal pedig le is igazolta Detroit Lions, ha az edzőtáborban jól teljesít, akkkor a végleges keretbe is beférhet.

    Márpedig úgy fest, a profik között sem mennek neki rosszul a rúgások, tizenegyből egyet sem hibázott el, ráadásul ötvennyolc yardról is bevágott egy mezőnygólt.

    Csapattársai is elájultak tőle, ez elkapó Nate Burleson azt mondta, Rugland nemcsak egy Youtube-sztár, tényleg fantasztikus képességei vannak. Edzője egyelőre nem akar elhamarkodottan dönteni, szerinte figyelembe kell venni azt is, hogy a norvég még sosem játszott a profik között.

  • Megkeresésünkre a Román Labdarúgó Szövetség sajtóirodája nem kívánta kommentálni azt a híresztelést, hogy Kolozsvárban rendezhetik az őszi Románia-Magyarország világbajnoki selejtezőt. Azt viszont megerősítették, hogy továbbra is Bukarest a mérkőzés helyszíne.

    Az MLSZ nem tud arról, hogy a mérkőzést más helyszínen játszanák, erre amúgy a románoknak nem is nagyon lenne lehetőségük, hiszen hivatalosan a mérkőzés előtt 90 nappal kell kijelölni a helyszínt, amitől később csak különlegesen indokolt esetben lehetne eltérni, de ehhez az MLSZ hozzájárulását is meg kellene szerezniük a szervezőknek. Így biztos, hogy a meccset Bukarestben rendezik.

    Délelőtt a Stiri de Cluj írta azt, hogy a Bukaresti Nemzeti Stadion gyepe miatt máshova vihetik a sorsdöntő selejtezőt, és Kolozsvár a legesélyesebb helyszín.

  • A német másodosztályban szereplő Ingolstadt együtteséhez igazolt Hajnal Tamás válogatott labdarúgó.

    A klub csütörtöki bejelentése szerint a 32 éves középpályás három idényre írt alá, azt viszont nem hozták nyilvánosságra, hogy a VfB Stuttgart mennyiért engedte el őt.

    Az 55-szörös válogatott játékos a Ferencvárosban kezdte a pályafutását, majd a Schalke 04-hez került. Később a belga Sint-Truidentől tért vissza a Bundesligába, ahol szerepelt még a Kaiserslautern, a Karlsruher, a Borussia Dortmund és legutóbb a Stuttgart színeiben. Hajnal 149 meccsen lépett pályára a német élvonalban, s ezeken 17-szer volt eredményes.
    Az Ingolstadt két vereséggel kezdte a másodosztályú német bajnokságot. (MTI)

  • "Nem tudom, hogy lelkileg a lányok mennyire szedik majd össze magukat a bronzmeccsre, de hát ez is egy fokmérő, hogy felül tud-e a csapat emelkedni az elődöntős vereség okozta amúgy érthető fájdalmon. Remélem, azt a csapatot fogom én magam is viszontlátni a vízben, amely csaknem három negyeden át remekelt a spanyolok ellen. A bronzérmet meg kell, s meg is tudjuk szerezni a mai játékkal és hozzáállással"

    Mondta a női pólósok szövetségi kapitánya, Merész András, aki a fő célt, a legjobb négy közé jutást már elérte csapatával. (MTI)

  • Nem halasztják el a Győr-Ferencvárost

    A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága tárgyalás nélkül úgy döntött, hogy nem halasztja el a címvédő Győr és a Ferencváros jövő szombaton 21 órára kiírt mérkőzését.


  • Egy épülő csapat fontos láncszemének, mondhatni vezéregyéniségének igazoltak, játékszervezőként kis túlzással körém szeretnék építeni a csapatot. A szerződés aláírása után részt vettem az első edzésemen a csapatnál. Meggyőző körülmények fogadtak, három éve épült az új stadion, nemrégiben átadott fűthető edzőpályáink vannak, valamint éppen most épül egy új öltözőépület, amit 11 millió euróból készül el a jövő évben. André Weis személyében volt csapattársammal is együtt játszatok, ő tavaly még a Stuttgart kapusa volt.

    Nyilatkozott Hajnal Tamás az MLSZ honlapjának. A Stuttgartból az Ingolstadtba igazolt válogatott futballista egy Audit is kap a szerződése mellé, az autógyár nagykövete lesz.

  • A brazil legenda azt mondta, hogy a Barcelonához igazolt Neymar hamarosan csapattársánál, Messinél és Cristiano Ronaldónál is jobb futballista lesz.

    Jósolt a jövő évi világbajnokságra is, a döntőbe természetesen a brazil válogatottat várja, szerinte Spanyolország vagy Németország lehet a házigazdák ellenfele.

  • Vargyas László a Dunaújvárosi Kohász első aranycsapatának tagja életveszélyes sérüléseket szenvedett egy kerékpárbalesetben, írja a Dunaújváros.com

    Az elsődleges adatok szerint reggel egy kerékpáros hajtott le a domboldalról a Szilárd Leó úton, ám eddig ismeretlen okból megcsúszott, elvesztette uralmát a kétkerekű felett, és elesett. A kerékpár ezután csapódott egy szemből szabályosan közlekedő Opel Astrának, ám a kerékpáros vizsgálataink szerint nem ütközött a gépjárművel.

  • A második helyen kiemelt, 2007-ben győztes argentin Juan Monaco bejutott a négy közé a 410 ezer euró összdíjazású, kitzbüheli salakpályás férfi tenisztornán, miután a csütörtöki negyeddöntőben három szettben nyert a spanyol Daniel Gimeno-Traver ellen. Monacónak ez volt a 20. salakpályás győzelme ebben az évben.

    Negyeddöntő: Monaco (argentin, 2.) - Gimeno-Traver (spanyol) 6:2, 3:6, 6:4, Haase (holland)-Verdasco (spanyol, 3.) 4:6, 6:4, 6:3, Granollers (spanyol, 8.)-L. Mayer (argentin) 6:3, 6:1, Montanes (spanyol, 7.)-Thiem (osztrák) 6:4, 6:3
    Az elődöntőben: Montanes-Monaco, Haase-Granollers
    .

  • Női 100 méter gyors elődöntő, 1. futam: Verrasztó Evelyn 18:02

    Férfi 200 méter vegyes döntő, Cseh László 18:13

    Női 200 méter pillangó, döntő, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna 18:46

    Férfi 200 méter mell elődöntő, 2. futam: Gyurta Dániel 18:57

    Férfi 200 méter hát, elődöntő, 1. futam: Balog Gábor és Bernek Péter 19:20

  • "Nem hagyományos szexuális orientációjú sportolók is részt vehetnek a szocsi olimpián. Viszont ha kimennek az utcára és elkezdenek erről propagandát folytatni, akkor természetesen felelősségre fogják őket vonni"

    Oroszország alkalmazni fogja a homoszexuális propagandát tiltó törvényt a 2014-es szocsi téli olimpián is - közölte csütörtökön Vitalij Mutko sportminiszter.

  • A francia Camille Muffat visszalépése miatt az elődöntőbe kerülő Verrasztó Evelyn a középdöntő első futamában a hetedik helyen végzett 55,32-es idővel, Missy Franklin 53.78-cal lett első. Verrasztó 15. lett összesítésben, így nem jutott a döntőbe. A legjobb idővel a hétfőn 100 méter pillangón első svéd Sarah Sjöström várhatja a pénteki döntőt.

  • A férfi 200 méter vegyesúszás döntőjében az első ötven méter után Cseh a harmadik

  • A férfi 200 méter vegyesúszás döntőjében Hagino is megelőzte Cseh Lászlót.

  • 150 méter után

  • Nem sikerül t a bravúr. az utolsó 50 méteren még hátrébb esett vissza a magyar úszó, végül 1:57.70-nel csak az ötödik lett. Nyert Ryan Lochte 154.98-cal, második a japán Hagino (1:56.29), 3. Thiago Pereira (1:56.30)

  • A dán Rikke Möller Pedersen 2:19.11-gyel nyert a női 200 méter mellúszás első ekődöntőjét. Ezzel megdöntötte Rebecca Soni londoni olimpián úszott 2:19.59-es rekordját.

  • A hármas pályán Hosszú Katinka, a hetesen Jakabos Zsuzsanna.

  • Hosszú a 3., Jakabos a 7. helyen áll.

  • Hosszú maradt a harmadik, Jakabos a 8.

  • Hosszú még mindig csak a harmadik, Jakabos már az ötödik.

  • Hiába küzdött Hosszú Katinka nem tudta utolérni a 200 méter vegyes döntőjében a kínai Liút (2:04.59) és a spanyol Mireia Belmontét (2:04.78) és végül a harmadi helyen végzett (2:05.59). Jakabos az utolsó helyről kapaszkodott vissza és véfül 2:06.58-cal az ötödik lett.

  • A férfi 200 mell második előfutamában Gyurta Dániel 2:08.50-nel megnyerte az elődöntő második futamát. Összesítésben is a legjobb időt úszta, a futamában második Marco Koch előtt, a német ideje 2:08.61 lett.

  • A házigazda spanyol válogatott óriási csatában, hosszabbítás és büntetődobások után győzte le a szerb csapatot a barcelonai vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján, így a folytatásban az ötödik helyért küzdhet. A másik ágon a negyeddöntőben a magyaroktól súlyos vereséget szenvedett görögök két góllal jobbnak bizonyultak az ausztráloknál.

    Férfi vízilabdatorna, az 5-8. helyért:

    Görögország-Ausztrália 11-9 (3-1, 4-3, 2-4, 2-1)

    Spanyolország-Szerbia 14-13 (2-2, 0-1, 3-2, 1-1, 1-2, 1-0) - büntetőkkel