Ez a poszt a következő Percről percre része:

Minden, ami sport, csütörtökön

Elkezdődtek a futballbajnokságok, de még a közepén tartunk a nagy nyári világeseményeknek. A Sportgéza percről percréjéből megtudhatja a sportvilág legfrissebb híreit, megmutatjuk a legjobb sportképeket, videókat, szinte élőben követheti a nagy átigazolási híreket. Csütörtök.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Japán és brazil győzelem a cselgáncs-vb-n

    A nyolcaddöntőben Ungvári Miklós ellen győztes japán Ono Sohej nyerte meg a férfiak 73 kilogrammos kategóriájának küzdelmeit a Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján. Ono a fináléban a francia Ugo Legrand-t győzte le. A nők 57 kilogrammos versenyeiben a hazai Rafaela Silva szerezte meg az aranyérmet. A nap négy magyarja közül senki sem lett helyezett.

  • Galambos döntős az evezős vb-n

    A könnyűsúlyú egypárevezősök között Galambos Péter sikerrel vette középdöntőjét, és ezzel bejutott a pénteki hatos fináléba a dél-koreai Csungdzsuban zajló evezős-világbajnokságon. A kormányos nélküli kettesek között szereplő Simon Béla, Juhász Adrián kettősnek nem sikerült a bravúr, ők a folytatásban a B döntőben, a 7-12. helyért szállnak majd vízre.

  • Augusztus 29., csütörtök:

    Sport 1

    17.30: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, a csoportkör sorsolása, Monaco

    Sport 2

    21.00: Cselgáncs, világbajnokság, Rio de Janeiro, 4. nap

    Eurosport

    16.00: Kerékpár, Vuelta a Espana, 6. szakasz

    17.30: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, a csoportkör sorsolása, Monaco

    18.30: Tenisz, US Open, New York, 4. nap

    Eurosport 2

    12.00: Darts, világbajnoki sorozat, 1. nap

    17.00: Tenisz, US Open, New York, 4. nap

    Digisport 1

    17.30: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, a csoportkör sorsolása, Monaco

    20.00: Atlétika, Gyémánt Liga, Zürich

  • Marosi továbbjutott, Venus Williams kiesett a US Openen

    Az esőszünet után folytatódott a játék az amerikai nyílt teniszbajnokságon helyi idő szerint szerda este: Marosi Katalin oldalán az amerikai Megan Moulton-Levyvel két szettben győzött az Irina-Camelia Begu és Klara Zakopalova román-cseh párossal szemben.

    A korábbi kétszeres hazai győztes Venus Williams kikapott a kínai Cseng Csiétől, így kiesett. A 33 éves, korábbi világelső játékos nagy csatában, a döntő szettet rövidítésben elbukva veszített. Williams - aki 2000-ben és 2001-ben nyert New Yorkban - ezzel sorozatban a harmadik US Openen bukott el a harmadik forduló előtt.

  • A Nemzeti Sport információi szerint mégis sor kerülhet David Mateos leigazolására az FTC-nél, miután a 26 éves védő nem fér be a Real Madrid első keretébe. A játékost Carlo Ancelotti magával vitte az amerikai edzőtáborba, így augusztus elején úgy tűnt, hogy nem csatlakozhat a Ferencvároshoz, ám most újra előkerült Mateos szerződtetésének ügye.