Ölelte a védőt, így szerzett touchdownt

2013.08.21. 10:18

Aaron Minor még az egyetemi amerikaifutball-bajnokságban is csak újonc, ám a napokban a USC edzésén csinált egy touchdownt érő elkapást, mellyel rögtön az internet sztárja lett.

Az elkapó a védője karjai alatt átnyúlva szedte le az irányítótól kapott passzt, szorosan ölelte ellenfelét, miközben a labdát kezei közé szorította. A védő nem állt a helyzet magaslatán ugyan, de a mutatvány így is látványos, a csapattársak meg is őrültek a különleges touchdowntól.

2013 USC Fall Scrimmage #2 - Aaron Minor Catch

Évekkel ezelőtt, 2005-ben, szintén egy egyetemi játékos hozott össze ölelős elkapást. Az Alabama Crimson Tide wide receivere, Tyrone Prothro szedett le úgy egy passzt, hogy közben az ellenfele nyakába csimpaszkodott, a touchdownt megadták.

Tyrone Prothro's Amazing Behind the Back Catch

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla