Brady az igazi Super Bowl-hősnek adja MVP-díját

2017.02.07. 10:52

Tom Brady ötödik Super Bowl-győzelmét és negyedik Super Bowl MVP-címét szerezte vasárnap, több rekordot is felállított, és lényegében a sportág legnagyobb alakjává vált. Újra bizonyítja viszont, hogy még ennél is nagyobb sportember, a szavai alapján ugyanis úgy tűnik, sorban másodszor egy arra legalább annyira érdemes csapattársának adja az MVP-díjat, ha már a címet nem ruházhatja át.

Ne maradjon le semmiről!

„Azt hiszem, James White érdemli inkább” – mondta Brady hétfőn az MVP-cím mellé járó óriási pickupról, ennél nagyobb dicséretet pedig nem nagyon kaphat játékos. A Patriots-irányító két éve, a Seahawks legyőzése után is így tett, akkor a mindent eldöntő interceptiont megszerző Malcolm Butlernek adta oda a kocsit, Butler azóta is ereklyeként tekint arra, és megígérte, hogy soha nem fogja eladni.

White és Brady is több Super Bowl-rekordot döntött az Atlanta Falcons elleni döntőben, de White ezt úgy tette, hogy lényegében harmadik számú játékos volt a saját posztján, és két társa gyenge formája miatt kellett neki felnőnie a feladathoz.

A szíve sokkal nagyobb, mint a termete, és néha a sportban csak az számít, kinek mekkora a szíve. Pont azt mondtam a vezetőedzőnknek korábban, hogy James olyan, mint a legnagyobb fiam, Jack, mindig mindent jól csinál. Egyszerűen nem tud rá mérges lenni az ember, mert még ha el is ront valamit, akkor sokkal rosszabbul érzi magát emiatt, mint én. Ő a legjobb csapattárs

áradozott Brady a 3 touchdownt és egy sikeres kétpontost is begyűjtő 175 centis, 93 kilós futójátékosról.

Hogy a vasárnap megkapott kocsit adja-e White-nak, vagy külön vesz neki egyet, az inkább csak az adózáson, mint a szándékon múlhat majd. De az biztos, hogy hamarosan White is kap egy olyan kocsit, amit soha nem akar már eladni.

Frissítés: Váratlan fordulat az ügyben, hogy idén (ahogy tavaly sem) adnak pickupot a Super Bowl MVP-jének. Valószínűleg Brady így is megajándékozza majd valamivel James White-ot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?