További két évig élvezhetjük a Taylor Swift-jelenséget a meccseken

kelce swift
2024.04.30. 13:50 Módosítva: 2024.04.30. 13:50
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) címvédő Kansas City Chiefs két évvel meghosszabbította Travis Kelce szerződését.

A kiváló tight end ezen időszak alatt 34 millió dollárt kereshet, és a liga legjobban fizetett játékosává válik a posztján.

A San Francisco 49ers elleni fináléban kilenc elkapásból 93 yardot jegyző Kelce-t a 2013-as draft harmadik körében választotta ki a Kansas City Chiefs, amellyel már három bajnoki címet szerzett.

Az első idényében még nem volt elkapása, a másodikban viszont már berobbant, 862 yardig jutott, a következőben pedig 875-tel zárt. Ami azóta történt, az már történelem, a liga fennállása során egyedüli tight endjeként hozott le egymást követő hét évet 1000 yard felett, ez a széria az előző kiírásban szakadt meg, amikor „csak” 984-ig jutott.

„Emlékszem arra, amikor 12 évvel ezelőtt ideérkeztem, megtiszteltetés és dicsőség volt. Alig várom, hogy ismét a pályán legyek a srácokkal, és újra a bajnoki címért küzdjünk” – fejtette ki örömét Kelce.

Bár a 34 éves játékos az egyik legjobb a saját posztján, a legtöbben mégis azért ismerték meg az előző idényben a nevét, mert összejött Taylor Swifttel, aki szó szerint ellopta a show-t gyakorlatilag minden egyes Chiefs-meccsen.

Most újabb két évig élvezhetjük ezt a jelenséget a Kansas City találkozóin – persze, ha addig nem szakít Kelce-vel is…

(Borítókép: Bizuayehu Tesfaye/Las Vegas Review-Journal/Tribune News Service via Getty Images)